Denchi je napisao/la:Dokoljenko je napisao/la:Osim-ovcama gori u klubu, svađe na svakodnevnoj bazi, klanovi, para i dalje nema, a oni pišu o najvećem klubu u državi.![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Dokoljenko opet poziva na akcije i ujedinjenja. Znamo kako je prosla zavrsila. 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
'naći te priće da će trava mrznuti e pa neće mrznutiAdo76 je napisao/la:Dobili predsjednika,direktor Toplana,za njih vise nema zime![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Valja se zagrijati sa minus 20Ado76 je napisao/la:Dobili predsjednika,direktor Toplana,za njih vise nema zime![]()
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Dokoljenko je napisao/la:Vijetnamcima gori u klubu, svadje na svakodnevnoj bazi, klanovi, para i dalje nema, a oni pisu o najvecem klubu u drzavi.![]()
Bordeaux.
- WestTrebina
- Kontakt:
Neko se danas opet zaduzio da bi platio kamatu za ovaj mjesec na isteku. Pogodite ko
Rahmanovic na treningu uhvatio usru za zvalje
Dobrodosli u jos jednu emisiju PL

Rahmanovic na treningu uhvatio usru za zvalje
Dobrodosli u jos jednu emisiju PL
- WestTrebina
- Kontakt:
Ruzni brko napustio pripreme u livnu i dosao u Sarajevo samo da kaze da ga ne zanima koji je dan.
Plata i kamata moraju leci do kraja mjeseca inace ide nova tuzba!!!
Plata i kamata moraju leci do kraja mjeseca inace ide nova tuzba!!!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Škotski četveroligaš
vs
Bh premijerligaši, kako smo zaostali brate mili..Gledam one videe onog crnca sto je bio u Sarajevu iz 5. lige ja msm u Engleskoj, pa 80% stadiona na videu bolja od nasih stadiona, a 5. rang.
Bh premijerligaši, kako smo zaostali brate mili..Gledam one videe onog crnca sto je bio u Sarajevu iz 5. lige ja msm u Engleskoj, pa 80% stadiona na videu bolja od nasih stadiona, a 5. rang.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Shvatam poentu i slažem se, ali ti ne valjaju fotografije, sav si mi smotan od jucer još, prva slika je dio gdje se treba graditi tribina na Tušnju, dakle nije teren vec građevinsko zemljište kraj stadiona, a ostale dvije slike su ti prije izgradnje tribina, kao da pokušavaš još vise ocrniti nesto sto je vec crnje da ne moze biti visebhpremierliga12 je napisao/la:Škotski četveroligašvs
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
- WestTrebina
- Kontakt:
U svemu su milion godina ispred nas.
Ja inace volim zivotinje pa sam i to poredio. Pogledaj ovu razliku. Koliko su njihovi kerovi ljepsi i izgledaju 22736635378 puta inteligentniji od nasih.
Skotski Ovcar

Bosanski Tornjak:
Ja inace volim zivotinje pa sam i to poredio. Pogledaj ovu razliku. Koliko su njihovi kerovi ljepsi i izgledaju 22736635378 puta inteligentniji od nasih.
Skotski Ovcar

Bosanski Tornjak:
Dobro jutro
NK Kamešnica je rival Željezničara

NK Kamešnica je rival Željezničara
....Željezničar, koji danas očito ima želju da rivalu ogadi ovaj sport.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Oklen si ti šljego u šeher?Denchi je napisao/la:Dobro jutro
NK Kamešnica je rival Željezničara![]()
....Željezničar, koji danas očito ima želju da rivalu ogadi ovaj sport.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rival - protivnik, neznalico
konkurent jednake kvaliteteonsarh je napisao/la: Oklen si ti šljego u šeher?![]()
rival - protivnik
- svrakino1921
- Kontakt:
Imas li te nove vase dresove da postavis ovdjeDenchi je napisao/la:konkurent jednake kvaliteteonsarh je napisao/la: Oklen si ti šljego u šeher?![]()
rival - protivnik![]()
Da ih vidimo
Vak'o ce te i vi abd, samo sto ce te vi biti NK Kamešnica jednom CelticuDenchi je napisao/la:konkurent jednake kvaliteteonsarh je napisao/la: Oklen si ti šljego u šeher?![]()
rival - protivnik![]()
- WestTrebina
- Kontakt:
Kamesnica vatafackulo
kad navijač želje priča o CHAMPIONS LEAGUE to kad ti onaj perač šajbe na semaforu priča kako da ubaciš Lambo u druguonsarh je napisao/la:Vak'o ce te i vi abd, samo sto ce te vi biti NK Kamešnica jednom CelticuDenchi je napisao/la:konkurent jednake kvaliteteonsarh je napisao/la: Oklen si ti šljego u šeher?![]()
rival - protivnik![]()

Ti stvarno ne barataš terminima, kvalifikacije za takmičenje, molit cu lijepo, ne igraš CHAMPIONS LEAGUE

- WestTrebina
- Kontakt:
Pricajte vi sta hocete ali ova kamesnica bi se u pl borila za mjesto koje vodi u europu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.