FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

dvokorak
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la dvokorak » 04 jul 2018, 15:17

Ko nama odrzava tj vodi ovaj instagram profil kluba? Dajte uzvratite follow nasim prijateljima iz Krusevca.

Senco, hocemo generalku protiv Napretka iz Krusevca na Tusnju.

ovo na Tusnju da tuuuutnji. :njanjanja: :njanjanja: :opaopa:
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

Tosk1927
Kontakt:

Post Postao/la Tosk1927 » 04 jul 2018, 15:22

Reprezentativac BiH će sutra biti predstavljen u novom klubu, a o transferu je za Faktor govorio prvi čovjek Slobode Senad Mujkanović.

- On je otišao sinoć u Austriju, gdje je stigao jutros. Sutra će biti predstavljen, zajedno sa ostalim pojačanjima Salzuburga, rekao je Mujkanović za Faktor.

U Slobodi su zadovoljni odrađenim poslom. Naročito zbog činjenice da je Salzburg odličan klub, te da bi Todorović mogao otvoriti vrata i nekim novim klincima.

- Sloboda je zadovoljna odrađenim poslom. Naravno, finansijske detalje ne smijem iznositi, ali mogu kazati da su u ugovor ugrađeni i procenti od eventualne dalje prodaje i tome slično - priča Mujkanović, koji je naglasio da Sloboda bolji transfer nije ostvarila još od odlaska Saida Husejinovića u Werder, te još ranije Mirze Mešića u Nanntes.

Kako nam priča, niti jedan transfer u inostranstvo nije lagano ostvariti, naročito iz Bosne i Hercegovine. Mnogo truda, rada i energije je uloženo. Kako ne bi došlo do eventualnih komplikacija, u Slobodi su dugo ovaj transfer čuvali u tajnosti, a detalji nisu bili poznati bh. javnosti.

- Bolje sam se udala, nego što sam se nadala, našalio se vidno raspoloženi predsjednik Slobode.

Kada su dolazili na čelo kluba, Mujkanović i Upravni odbor na čijem je čelu govorili su da će fokus Crveno-crnih biti na promociji mladih igrača i stabilizacija kluba, odnosno saniranje dugova.

- Naš projekat zaživljava. Mi plodove već polako beremo. To će donijeti totalnu stabilizaciju kluba. Gotovo sve obaveze koje su Slobodu kočile i usporavale 20 godina su sanirane. Pored svih nedaća pokazali smo kako i šta se može uraditi za nešto više od 20 mjeseci, zaključio je Mujkanović.

Navijače Slobode će u novoj premijerligaškoj sezoni koja počinje 21. jula dočekati i neki noviteti.

- Sezonske ulaznice su u štampi i njihova prodaja se uskoro može očekivati. Cijene ulaznica za navijače će biti jefitinije nego narednih sezona, odnosno njihova cijena zavisit će od atraktivnosti protivnika, a ulaz za navijačku grupu Fukare će biti besplatan, odnosno novac od prodaje karti neće ići prema klubu, već će se iz tog fonda finansirati odlazak navijača na gostujuće utakmice, zaključio je predsjednik Slobode Senad Mujkanović.

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 04 jul 2018, 16:26

Bravo Uprava.

Slažem se sa solinasem, samo bez laganja, radite na stabilizaciji ekonomske situacije kluba, i mozete se i za opstanak boriti halal bilo.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 jul 2018, 16:30

Mumunović, Buljić, Terzić, Livančić, Vidović, Šivšić, Beganović, Vasiljević, Salihović, Ivetić, Alispahić, Pršeš, Baraban, Adžem, Mujkić, Hadžanović, Čivić, Musić, A. Todorović, Maksimović, Smajić, Kurtalić, D. Hodžić, A. Hodžić, Husejinović, Pirić, Glušac, Čizmić, Omerović i golman Zogović

P.S. De nek neko napise redom po pozicijama sta igraju i na kojoj poziciji bi jos mogli igrati......posebno me zanimaju ovi nasi poletarci koji su i na kojoj poziciji igraju. I odakle su dosli da se zna....
🔴⚫️

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 04 jul 2018, 16:30

Tosk1927 je napisao/la: - Sezonske ulaznice su u štampi i njihova prodaja se uskoro može očekivati. Cijene ulaznica za navijače će biti jefitinije nego narednih sezona, odnosno njihova cijena zavisit će od atraktivnosti protivnika, a ulaz za navijačku grupu Fukare će biti besplatan, odnosno novac od prodaje karti neće ići prema klubu, već će se iz tog fonda finansirati odlazak navijača na gostujuće utakmice, zaključio je predsjednik Slobode Senad Mujkanović.
Ovo je isto lijepa ideja.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 04 jul 2018, 16:44

Ti si nas Mamic Senade Senade Senadeee :opaopa: :opaopa: :opaopa:
slika
slika
Close enough :D
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 04 jul 2018, 16:44

Pricao sam vec da su dugovi mimo drzave promijenili vlasnike i vrijednost, dalje me nije ni zanimalo osim da su mnogo manje vrijedni od nominalne cifre. A samo me brine kako ce trener ovo sloziti i kako ce uzgledati na terenu. Blagi sam optimista, kontam ne moze gore od prosle sezone :)
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 04 jul 2018, 16:46

slika

Senčin kalifat :mrgreen:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 04 jul 2018, 17:02

hondas je napisao/la:Na pripremama je planirana prijateljska utakmica protiv mostarskog Veleža, a šef stručnog štaba Tuzlaka Miljenko Bošnjaković je rekao da je u planu angažovanje još jednog napadača.
- U Fojnici ćemo nastaviti da radimo i da implementiramo naše zamisli kako bi ekipa trebala da igra. Težimo pas igri, Sloboda će igrati napadački fudbal, rekao je Bošnjaković okupljenim novinarima na Tušnju i dodao:
- Nakon povratka u Tuzlu tražićemo rivala za generalku koju bismo trebali igrati 14. jula. U planu je da angažujemo još jednog napadača, a ako se to i ne desi .
Cuj "napadacki fudbal" u 2 pripremne nismo primirisali golu protivnika koga ba .....

"imamo varijante sa postojećim kadrom vezane za igru naprijed" :nene: :nene: :nene:
Ako se ne dovede napadac necemo mi daleko do federalne najdalje.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 04 jul 2018, 17:07

Pise na Sofi sutra u 18h protiv Gorice
Jedan grad, jedna ljubav!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 04 jul 2018, 17:08

Hvala bogu da se završi ovaj transfer Todora. Bilo je hoće neće.
Još napadač i stoper kvalitetan, ako ostane Smajić uz to biće ekipa za respekt.
Ako ode i Smajić jos bolje da se napuni kasa.
Daj Senco Kunica Petra i vrati Ignjatovica pa da se potucemo ko ljudi sa svima.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 04 jul 2018, 17:11

Skver je napisao/la:Mumunović, Buljić, Terzić, Livančić, Vidović, Šivšić, Beganović, Vasiljević, Salihović, Ivetić, Alispahić, Pršeš, Baraban, Adžem, Mujkić, Hadžanović, Čivić, Musić, A. Todorović, Maksimović, Smajić, Kurtalić, D. Hodžić, A. Hodžić, Husejinović, Pirić, Glušac, Čizmić, Omerović i golman Zogović

P.S. De nek neko napise redom po pozicijama sta igraju i na kojoj poziciji bi jos mogli igrati......posebno me zanimaju ovi nasi poletarci koji su i na kojoj poziciji igraju. I odakle su dosli da se zna....
Golmani : Mumunović, Zogovic, Glušac, Čizmić
Stoperi : Vasiljević, Salihović, Adžem, Mujkić, Ivetić
Desni bek : Terzić, Livančić, Beganović
Lijevi bek : Ivetić, Šivšić
Defanzivni vezni : Čivić, Hadžanović, Kurtalić, Omerović, Ivetić
Lijevo krilo : Baraban, Musić
Desno krilo : Pirić, D. Hodžić, Buljić, Livančić,
Ofanzivni vezni : Husejinović, Alispahić, Pršeš, Maksimović, A. Hodžić, Smajić
Napadaci : Vidović, Smajić
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 04 jul 2018, 17:16

Da dodam i da se moraju produžiti na više godina ugovori ovim mlađim momcima.
Nikog ne moliti ako hoces produži ako neces na tribine. Dosta je više pravljenja igrača za druge ekipe.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 04 jul 2018, 17:20

sviunapad1010 je napisao/la:Da dodam i da se moraju produžiti na više godina ugovori ovim mlađim momcima.
Nikog ne moliti ako hoces produži ako neces na tribine. Dosta je više pravljenja igrača za druge ekipe.
Ugovori mladih igraca :
Eldin Omerovic(18) 28.06.2020
Armin Hodzic(18) 31.12.2019
Amar Beganovic(18) 31.08.2020
Sasa Maksimovic (18) 30.06.2020
Dino Hodzic (18) 30.06.2019
Najvise me brine Dino Hodzic, a on je medju ovima za sada najveci talenat. Istice ugovor za godinu, plus je Husarin, nadam se da ce se to rijesiti.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 04 jul 2018, 17:25

Lako je sad i ugovore mladim igracima produzavati.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 04 jul 2018, 17:27

bhpremierliga12 je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Da dodam i da se moraju produžiti na više godina ugovori ovim mlađim momcima.
Ugovori mladih igraca :
Eldin Omerovic(18) 28.06.2020
Armin Hodzic(18) 31.12.2019
Amar Beganovic(18) 31.08.2020
Sasa Maksimovic (18) 30.06.2020
Dino Hodzic (18) 30.06.2019
Najvise me brine Dino Hodzic, a on je medju ovima za sada najveci talenat. Istice ugovor za godinu, plus je Husarin, nadam se da ce se to rijesiti.
Rješenje je jednostavno. Ponudis realne uslove i da produži, ako neće priključiš ga juniorima i neka se kiseli.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 jul 2018, 17:32

bhpremierliga12 je napisao/la:
Skver je napisao/la:Mumunović, Buljić, Terzić, Livančić, Vidović, Šivšić, Beganović, Vasiljević, Salihović, Ivetić, Alispahić, Pršeš, Baraban, Adžem, Mujkić, Hadžanović, Čivić, Musić, A. Todorović, Maksimović, Smajić, Kurtalić, D. Hodžić, A. Hodžić, Husejinović, Pirić, Glušac, Čizmić, Omerović i golman Zogović

Golmani : Mumunović, Zogovic, Glušac, Čizmić
Stoperi : Vasiljević, Salihović, Adžem, Mujkić, Ivetić
Desni bek : Terzić, Livančić, Beganović
Lijevi bek : Ivetić, Šivšić
Defanzivni vezni : Čivić, Hadžanović, Kurtalić, Omerović, Ivetić
Lijevo krilo : Baraban, Musić
Desno krilo : Pirić, D. Hodžić, Buljić, Livančić,
Ofanzivni vezni : Husejinović, Alispahić, Pršeš, Maksimović, A. Hodžić, Smajić
Napadaci : Vidović, Smajić
Hvala druze :thumbup:
🔴⚫️

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 jul 2018, 17:54

Rekoh ja da Macak postaje jedan od nas. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 04 jul 2018, 18:21

Malo je smijesno da vrijednost transfera "ne smije"iznositi...znamo Mesijevu Ronaldovu ali eto necemo saznati Darkov...no dobro...nije to bas transparentno...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 04 jul 2018, 18:23

Brcanskamalta je napisao/la:Malo je smijesno da vrijednost transfera "ne smije"iznositi...znamo Mesijevu Ronaldovu ali eto necemo saznati Darkov...no dobro...nije to bas transparentno...
To je zbog lešinara oko kluba dobro. ;)
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.