FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne treba ni iznositi u javnost, neka racune ispostavi upravnom odboru i skupstini i to je to.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
To se slazem. ..Ako je iskren svega mi od mene podrska veca nego bilo kakvom investitoru. ..Penaltiky je napisao/la:To je zbog lešinara oko kluba dobro.Brcanskamalta je napisao/la:Malo je smijesno da vrijednost transfera "ne smije"iznositi...znamo Mesijevu Ronaldovu ali eto necemo saznati Darkov...no dobro...nije to bas transparentno...
Ali ako samo govore sta zelimo cuti a ovamo muljaju...Pa ybg nema smisla...
Skupstina mora placati clanske moraju biti...finansijski mora biti....
Nadam se da ce i na tome raditi u dogledno vrjeme. .Izgleda da se ove sezone u potpunosti mozemo okrenuti ekipi i rezultatima...kako klub tako i mi...To me raduje i nadam se da ce fukare se izdici I Tusanj biti pun.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
pa objavi i mozes sutra odmah ocekivati tuzbu barem dvojice od dobro poznate ekipe: Mujkic, Zoletic, Joguncic, Dzafic zatim Sarajka alkos, par bivsih celnika kluba....... pa onda i ova nova g.ovna Djidic, Karic, Kostic, Fatic, Mehidic, Govedarica....... ljudi ce kamate na kamate trazitiBrcanskamalta je napisao/la:Malo je smijesno da vrijednost transfera "ne smije"iznositi...znamo Mesijevu Ronaldovu ali eto necemo saznati Darkov...no dobro...nije to bas transparentno...

Sloboda Tuzla
Koliko prizivamo Kunica, ne bi me iznenadilo da za koji dan samo bude zvanicno predstavljanje ali u Zrinjskom....Tako smo i navikli s tim pojacanjima koja dugo cekamo, jos me vise strah kad znam da su od klasicnih napadaca ostali samo na Bekicu.
Hajde vidjet cemo hoce li Salzburg objavitiBrcanskamalta je napisao/la:Malo je smijesno da vrijednost transfera "ne smije"iznositi...znamo Mesijevu Ronaldovu ali eto necemo saznati Darkov...no dobro...nije to bas transparentno...

Niko, niko, samo Sloboda
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma bit ce na transfermarktu objavljeno sigurno, ali pitanje je koliko su bas tacni sa informacijama, ali nece puno pogrijesiti.katarakta je napisao/la:Hajde vidjet cemo hoce li Salzburg objavitiBrcanskamalta je napisao/la:Malo je smijesno da vrijednost transfera "ne smije"iznositi...znamo Mesijevu Ronaldovu ali eto necemo saznati Darkov...no dobro...nije to bas transparentno...
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Sad smo s parama ide Benko za klupe neka gaKarambeu je napisao/la:Koliko prizivamo Kunica, ne bi me iznenadilo da za koji dan samo bude zvanicno predstavljanje ali u Zrinjskom....Tako smo i navikli s tim pojacanjima koja dugo cekamo, jos me vise strah kad znam da su od klasicnih napadaca ostali samo na Bekicu.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
doveli su napadaca na probu andrej todorovic i poslije todora todorHitman22 je napisao/la:Sad smo s parama ide Benko za klupe neka gaKarambeu je napisao/la:Koliko prizivamo Kunica, ne bi me iznenadilo da za koji dan samo bude zvanicno predstavljanje ali u Zrinjskom....Tako smo i navikli s tim pojacanjima koja dugo cekamo, jos me vise strah kad znam da su od klasicnih napadaca ostali samo na Bekicu.

fukare
- Beduin
- Kontakt:
Svaka cast na prodaji, iako sam jos rezervisan dok zvanicno ne objavi i Salzburg. Cifra i vise nego pristojna za nase uslove, bilo to 300k i 450k eura, pogotovo sto je i procenat od narednog transfera ukljucen.
Vidicemo hoce li ove pare preusmjeriti onako kako i najavljuju, ali je ocito da znaju prodati igraca i treba nastaviti s tlm filozofijom. Itekako imamo materijala za buduce transfere, Smajica je mozda i najbolje ostaviti da odigra jos jednu dobru sezonu, ujedno i u mladoj reprezentaciji i onda mu podici cijenu, kao i Aziru.
Ovo za ulaznice je takodje odlicna stvar, skoro isto ces zaraditi para, mozda malo vise, ali zato atmosfera ce biti daleko bolja sto utice i na igrace. A s iole dobrim rezultatima eto i publike. Svaka cast na potezu, kao i ovo za Fukare, samofinansiraju se, a posjeta u gostima moze samo pomoci nasim igracima.
Sve u svemu, neke stvari idu nabolje, neke u hodu treba ispravljati, bitno je da znamo kako klub funkcionise, a najbitnije da se ti dugovi vracaju, ali zaista vracaju a ne samo price po medijima.
Vidicemo hoce li ove pare preusmjeriti onako kako i najavljuju, ali je ocito da znaju prodati igraca i treba nastaviti s tlm filozofijom. Itekako imamo materijala za buduce transfere, Smajica je mozda i najbolje ostaviti da odigra jos jednu dobru sezonu, ujedno i u mladoj reprezentaciji i onda mu podici cijenu, kao i Aziru.
Ovo za ulaznice je takodje odlicna stvar, skoro isto ces zaraditi para, mozda malo vise, ali zato atmosfera ce biti daleko bolja sto utice i na igrace. A s iole dobrim rezultatima eto i publike. Svaka cast na potezu, kao i ovo za Fukare, samofinansiraju se, a posjeta u gostima moze samo pomoci nasim igracima.
Sve u svemu, neke stvari idu nabolje, neke u hodu treba ispravljati, bitno je da znamo kako klub funkcionise, a najbitnije da se ti dugovi vracaju, ali zaista vracaju a ne samo price po medijima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kad se vec sredjuje situacija u klubu red je da ljudi u Gradskoj upravi u narednom periodu uloze odrejdena sredstva u stadion,necemo valjda stogodisnjicu slaviti na onom krsu od stadiona.
proba, a senco ga vec prodao lolkatarakta je napisao/la:Salzburg je objavio jos danas na Twitteru

Kako ćemo dobit' love ako je otišao na probu jbt. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Ma gdje ce objavljivat dok nije zavrseno. To bi bio blam godine. Ja sam dobio info da nisu htjeli bas nista pricat dok se sve ne dogovori i stavi na papir
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Pa jel moguce ljudi da jedan A reprezentativac jedne renomirane reprezentacije koja u svojik redovima ima Pjanica, Dzeku, Lulica, it itd mora prvo proci probu da bi potpisao za neku ekipu na zapadu... To je nazalost jos jedan od dokaza koliko zapravo nista ne znacimo u ovoj krompir ligi i da je kojim slucajem igrac Sarajeva, Zelje ili Zrinjskog otisao bi lagano za 500 000€ ali sta je tu je
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Ma gotovo je to, zavrseno sve sta vam je.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mozda momak potpisuje ali ce trenirati tu dok mu ne nadju tim za posudbu. A ako iznenadi ostaviti ga za ovu sezonu..
Mladi napadač iz Srbije na probi u Slobodi
Fudbaleri tuzlanske Slobode danas su otputovali na pripreme u Fojnicu.
Među 30 fudbalera koji su se našli u “Crveno-crnoj” ekspediciji je i Andrej Todorović. Riječ je o 19-goišnjem napadaču, koji je u Slobodu doao na probu.
Ne postoji previše podataka o ovom napadaču. Igrao je za Proleter u Srbiji, a potom bio u Češkoj u ekipama Ostre i Loko Vltavina. O njegovom eventualnom angažmanu odlučit će stručni štab “Crveno-crnih”.
Među 30 fudbalera koji su se našli u “Crveno-crnoj” ekspediciji je i Andrej Todorović. Riječ je o 19-goišnjem napadaču, koji je u Slobodu doao na probu.
Ne postoji previše podataka o ovom napadaču. Igrao je za Proleter u Srbiji, a potom bio u Češkoj u ekipama Ostre i Loko Vltavina. O njegovom eventualnom angažmanu odlučit će stručni štab “Crveno-crnih”.
🔴⚫️
Igrao je u lipnici protiv Krupe, podsjeca me na TandiraSkver je napisao/la:Mladi napadač iz Srbije na probi u Slobodi

Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 7 gostiju.