FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Zna li neko da li se dresovi planiraju oznaciti na neki nacin povodom 100 godina? Volio bih jedan takav uokviriti na zid
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Ne planiraju mjenjat garnituru, izgleda da nema nista od Kunica.MakabiTuzla je napisao/la:Zna li neko da li se dresovi planiraju oznaciti na neki nacin povodom 100 godina? Volio bih jedan takav uokviriti na zid
Imal ko drugi u opticaju onda ? Nama napadac treba ko zednom vodeSkojevski je napisao/la:Ne planiraju mjenjat garnituru, izgleda da nema nista od Kunica.MakabiTuzla je napisao/la:Zna li neko da li se dresovi planiraju oznaciti na neki nacin povodom 100 godina? Volio bih jedan takav uokviriti na zid
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Ima, al nisam optimistican.Slobodas je napisao/la:Imal ko drugi u opticaju onda ? Nama napadac treba ko zednom vodeSkojevski je napisao/la:Ne planiraju mjenjat garnituru, izgleda da nema nista od Kunica.MakabiTuzla je napisao/la:Zna li neko da li se dresovi planiraju oznaciti na neki nacin povodom 100 godina? Volio bih jedan takav uokviriti na zid
10 mjesto-uspjeh.slusalica je napisao/la:dugo gori nismo biliSlobodas je napisao/la:Samo jos Kunic i eto kante
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Ma sjeti se samo kako smo s velikim optimizmom usli u sezonu sa Vladom i njegovim pojacanjima ''zvucnim'', hairlahovic,kalezic... imali smo na papiru lijepu ekipu pa nas je slavko izvukao u zadnji cas. Ni sad situacija nije bolja, ko se imalo pokaze na polusezoni ce otici, trener nam je kanta, pokazat ce se vremenom.katarakta je napisao/la:Ekipa nije losa uopste. Kakvi su ostali jbt
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
-
- Kontakt:
Napadac nam treba hitno. A i stoper jos jedan kvalitetan bi dobrodošao. Ako ostaje Smajić uz uslov ova dva dovedena izgledalo bi dobro.
Slavko je definitivno trebao ostati.
Slavko je definitivno trebao ostati.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Nije, nije, dupla nam ne gine.katarakta je napisao/la:Ekipa nije losa uopste. Kakvi su ostali jbt
Stoper krilo napadač HITNOSlobodas je napisao/la:Samo jos Kunic i eto kante
Ovo kad vidiš je onako ispod ranga svakog, samo da se nadaš da će tri četri lošija biti u ligi.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Dakle ozbiljne prijetnje su uslijedile ???Sariel1987 je napisao/la:Nisam a i kakav je vakat doso najbolje sutit ...Brcanskamalta je napisao/la:Joj ako stvarno bude samo na probi ala cemo se obrukaaatttt![]()
Iskreno se nadam zbog Senada da je to gotovo inace neka se popne na onaj most svoj i skoci na glavu![]()
Oj bogo. ..![]()
Sariel je banovan ja mislim.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
ako Vidovic ostane napadac mi ispadamo iz lige. covjek bude sportista maksimum 15 dana a onda se vrati starim navikama i kafaniSlobodas je napisao/la:Samo jos Kunic i eto kante

Sloboda Tuzla
Formacije bez Alispahica bolje ne pravite uopste.
Alispahic i Hadzanovic su najjači igrači ubjedljivo
Nakon njih Baraban i to je to
Ovo se na nove odnosi
Nakon njih Baraban i to je to
Ovo se na nove odnosi
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Smajic spic ba, glupo je sto se pustio Husic. Smajic nece zabiti manje nego sto bi Bekic tj 7-8 golova.
Ali Husic je isto dobar za 7-8 jos je nesto visi, moze glavom, moze nogom, a pokretan. Isto zahvalan i sa klupe, a moze i na krilu.
Ali Husic je isto dobar za 7-8 jos je nesto visi, moze glavom, moze nogom, a pokretan. Isto zahvalan i sa klupe, a moze i na krilu.
Ja sam mislio sebi sam napravit dres il eventualno majicu tako da pruge na dresu budu sastavljene od imena i prezimena klupskih legendi. Usput ako ima neko da bi mi pomogao oko imena, bio bih mu veoma zahvalanMakabiTuzla je napisao/la:Zna li neko da li se dresovi planiraju oznaciti na neki nacin povodom 100 godina? Volio bih jedan takav uokviriti na zid

-
- Kontakt:
Ako napravis, imas musteriju :slatina87 je napisao/la:Ja sam mislio sebi sam napravit dres il eventualno majicu tako da pruge na dresu budu sastavljene od imena i prezimena klupskih legendi. Usput ako ima neko da bi mi pomogao oko imena, bio bih mu veoma zahvalanMakabiTuzla je napisao/la:Zna li neko da li se dresovi planiraju oznaciti na neki nacin povodom 100 godina? Volio bih jedan takav uokviriti na zid

-
- Kontakt:
Ako napravis, imas musteriju :slatina87 je napisao/la:Ja sam mislio sebi sam napravit dres il eventualno majicu tako da pruge na dresu budu sastavljene od imena i prezimena klupskih legendi. Usput ako ima neko da bi mi pomogao oko imena, bio bih mu veoma zahvalanMakabiTuzla je napisao/la:Zna li neko da li se dresovi planiraju oznaciti na neki nacin povodom 100 godina? Volio bih jedan takav uokviriti na zid

Jel bilo predstavljanje Todorovica u RB kako je najavio predsjednik
7 i 13 Salzburg igra prijateljske nakon toga ce odluciti vjerovatno.

7 i 13 Salzburg igra prijateljske nakon toga ce odluciti vjerovatno.
-
- Kontakt:

Kako god napadač fali opasno. Desno krilo i stoper.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...