e da mi je docekat da ova jedna pukne ne bih zalio umrijeti

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
e da mi je docekat da ova jedna pukne ne bih zalio umrijeti
“Blizu zavrsetka”
pokušali su mnogi ali ne znaju kako doći do njega jer on nije zainteresovan da daje intrevjue sinan ,wanda i ostalim trash portalima...
Nemoj se ti nama samo sekirati
Nije njihovo da kazu direktno da ce covjek uci u klub, vec to sve okolo kazu.
Onaj je bio fenomen za izucavanje, a ne vjerujem koliko je raja ovdje svrsavala na njegalijevapolutka je napisao/la: ↑03 jun 2022, 14:54da je u pitanju onaj londonac, dao bi do sada 87 izjava za raznorazne medije i na kraju sa onim šalom bi uzvikivao mi smo Željini Željo je naš![]()
![]()
kako ko ovdje su najvise svrsavali na njega zna se ciji botovi dok smo svi ostali pljuvali taj potez klubaBradao1 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 16:45Onaj je bio fenomen za izucavanje, a ne vjerujem koliko je raja ovdje svrsavala na njegalijevapolutka je napisao/la: ↑03 jun 2022, 14:54da je u pitanju onaj londonac, dao bi do sada 87 izjava za raznorazne medije i na kraju sa onim šalom bi uzvikivao mi smo Željini Željo je naš![]()
![]()
Ja ne vjerujem dok ne vidim na zvanicnoj, a i tad ce mi biti sumnjivoZileZile je napisao/la: ↑03 jun 2022, 15:02Nije njihovo da kazu direktno da ce covjek uci u klub, vec to sve okolo kazu.![]()
Svi se nadamo da ce sto prije biti objavljeno da i nama svane.
??NotOccasionalFan je napisao/la: ↑03 jun 2022, 17:23Uzmite predah, zastanite na tren, te se grohotom nasmijmo svi Tomislavu Ivkovicu!
Hahaha, glupane!
A kad gledas zvanicnu rekao bi covjek svi su pod ugovorom jos 6 godina, nema razloga za brigu.Mamba21 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 15:35Prema transfermarkt 31.05 ugovori istekli
Bender, Cocalić, Bekrić, Zec, Galić, Ćerimagić, Vučenović, Hajdarević, Kaljić, Hodžić, Vištica, Osmanović, Muftić i Ante zvanično otišao..
Na kraju ovog mjeseca ugovor ističe: Štilić, Kovačević, Mekić, Resić, Duraković, Drina, Gasal i Beća
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa, Lecler, Orvel, Paromlinac i 61 gost.