Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
IlPrincipe
-
Kontakt:
Postao/la IlPrincipe » 28 avg 2012, 15:43
Krkić stiže u Milanello oko 17h
Perfect birthday present for Bojan Krkic (he turns 22 today): He signs a contract with Milan. #BenvenutoBojan @BoKrkic - danas mu je 22-gi rođendan ...
Niang na završnim medicinskim pregledima
EDIT:
Milan Channel now confirm that Bojan Krkic landed in Milan. According to reports he is on the way to Via Turati to sign a contract with Milan.
Yes, adjustments! Congratulations Bojan Krkic who turns 22 today. It remains to be seen if it waits a Cake in Milan for the player.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
-
10DelPiero
-
Kontakt:
Postao/la 10DelPiero » 28 avg 2012, 15:57
Nije mi jasna kakva je ovo kupovina Bojana
Ok deficitarni se sto se tice pozicije napadaca ali on nije taj tip napadaca koji vama treba, Robinho, El Sharawy i Pato te jos Bojan kada dode. Bezvezno gomilanje igraca u cilju da se opravdaju navijacima nedostatkom kvalitetnih igraca pa dovode ove "talente".
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
francobaresi
-
Kontakt:
Postao/la francobaresi » 28 avg 2012, 16:02
meskalin je napisao/la:francobaresi je napisao/la:Ćelo muko moja

dovedi tog jednog DMF igrača Diarra ili De Jong da učvrstimo vezni red , dosta je napadača imamo ih 5 ( Pato će ionako biti stalno van terena )

i da imamo donekle dobru ekipu , još da kloc Allegri skonta da Bonera i Yepes ne smiju zajedno biti ni na klupi a kamoli na terenu , daj Zapati i Acerbiu šansu !
Abbiati - Abate - Zapata- Acerbi - Antonini -
Monto- De Jong - Nocerino - Prince - Robinho i Pazzini , pa ne djeluje toliko loše

pa ovde ne moze niko da namjesti gol ni da se igra 180 minuta...
Pa prošle sezone su često igrali Ambro - Bommel - Nocerino - Prince pa je imao ko namjestiti gol , tako da mislim da to ne bi bio problem ni ovoj veznoj liniji , Monto je itetkako kreativan igrač samo treba da igra na svojoj poziciji !
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-
AllAbout
-
Kontakt:
nije mi jasno kako ce bojan valjat milanu, kad romi ne valja
Unica grande amore
-
francobaresi
-
Kontakt:
Postao/la francobaresi » 28 avg 2012, 16:04
10DelPiero je napisao/la:Nije mi jasna kakva je ovo kupovina Bojana
Ok deficitarni se sto se tice pozicije napadaca ali on nije taj tip napadaca koji vama treba, Robinho, El Sharawy i Pato te jos Bojan kada dode. Bezvezno gomilanje igraca u cilju da se opravdaju navijacima nedostatkom kvalitetnih igraca pa dovode ove "talente".
Jadni pokušaj zamazivanja očiju nama navijačima Milana ! Umjesto da se koncentrišu na dovođenje DMF igrača i još jednog kreatora igre oni gomilaju napadače !
-Rui Costa-
-
IlPrincipe
-
Kontakt:
Postao/la IlPrincipe » 28 avg 2012, 16:30
Bojan Krkic: "I'm joining Milan. It's official." @BoKrkic #BenvenutoBojan
El Shaarawy,Gabriel,De Sciglio,Niang,Cristante,Ganz,Berreta,Valoti,Ely,Albertazzi ... barem 4-5 će od njih da bude Top class

-
francobaresi
-
Kontakt:
Postao/la francobaresi » 28 avg 2012, 16:34
IlPrincipe je napisao/la:Bojan Krkic: "I'm joining Milan. It's official." @BoKrkic #BenvenutoBojan
El Shaarawy,Gabriel,De Sciglio,Niang,Cristante,Ganz,Berreta,Valoti,Ely,Albertazzi ... barem 4-5 će od njih da bude Top class

Bit će kad bi im Allegri davao šansu da igraju !
Gabriel je već prvi golman reprezentacije Brazila ali neće to dugo da bude ako bude kod nas sjedio na klupi .
-Rui Costa-
-
baresi#6
-
Kontakt:
forza bojan! ima dobru staru ako ništa
ako ništa ćelo je u stanju bar dovesti napadača kakvog takvog neki ni to ne mogu

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
-
gojzerica
-
Kontakt:
AllAbout je napisao/la:nije mi jasno kako ce bojan valjat milanu, kad romi ne valja
Ko što je nama Borriello valjao titule (gol vs Cesena), a vama nije ni na klupi.

-
10DelPiero
-
Kontakt:
Postao/la 10DelPiero » 28 avg 2012, 16:38
IlPrincipe je napisao/la:Bojan Krkic: "I'm joining Milan. It's official." @BoKrkic #BenvenutoBojan

Stoji to ali oni mogu postati Top class i sa jakim Milanom a ako se bude njih cekalo koliko ce to onda Milan zrtvovati sezona

Alessandro Del Piero !
-
meho-medo
-
Kontakt:
Milan's official website has also confirmed that Niang has signed a 3-year contract
http://www.acmilan.com/it/news/breaking_news_show/30130" onclick="window.open(this.href);return false;
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
-
francobaresi
-
Kontakt:
Postao/la francobaresi » 28 avg 2012, 16:59
Dolaskom Bojana u Milan , imat ćemo 32 igrača u rosteru što je malo previše , s' obzirom da su njavljivali da ćemo imati samo 26 fudbalera u timu!
Ali prosjek godina je sad čak nešto manji od 26 !
Nikad mlađi Milan nije bio .
-Rui Costa-
-
IlPrincipe
-
Kontakt:
Postao/la IlPrincipe » 28 avg 2012, 17:04
francobaresi je napisao/la:
ali i nikad lošiji

-
10DelPiero
-
Kontakt:
Postao/la 10DelPiero » 28 avg 2012, 17:04
francobaresi je napisao/la:Dolaskom Bojana u Milan , imat ćemo 32 igrača u rosteru što je malo previše , s' obzirom da su njavljivali da ćemo imati samo 26 fudbalera u timu!
Nikad slabiji Milan nije bio, pa nemojte se zanositi time sto je mlad tim. Ovo se moralo odraditi postepeno da bi se sada gledao mlad a jednako kvalitetan Milan a posto nije sada gledamo mlad ali ni blizu jednake kvalitete

Alessandro Del Piero !
-
meho-medo
-
Kontakt:
IlPrincipe je napisao/la:francobaresi je napisao/la:
ali i nikad lošiji

koji broj ce uzet Niang i Bojan
zvanicno Robinho out 3 ili 4 sedmice
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
-
francobaresi
-
Kontakt:
Postao/la francobaresi » 28 avg 2012, 17:08
10DelPiero je napisao/la:francobaresi je napisao/la:Dolaskom Bojana u Milan , imat ćemo 32 igrača u rosteru što je malo previše , s' obzirom da su njavljivali da ćemo imati samo 26 fudbalera u timu!
Nikad slabiji Milan nije bio, pa nemojte se zanositi time sto je mlad tim. Ovo se moralo odraditi postepeno da bi se sada gledao mlad a jednako kvalitetan Milan a posto nije sada gledamo mlad ali ni blizu jednake kvalitete

Zato će trebati najmanje 2 godine da bi ovaj Milan sazrio i bio opet jak i to u slučaju da se nadopuni sa provjerenim kvalitetnim , igračima u sljedećem periodu .
-Rui Costa-
-
IlPrincipe
-
Kontakt:
Postao/la IlPrincipe » 28 avg 2012, 17:15
@francobaresi pusti trolove, mi sve ovo znamo sto on govori i svjesni smo toga samo on voli malo vise prosipat pamet ..
Bojan vjerovatno 22, a za Nianga nezz
-
Andrej
-
Kontakt:
Au u LS sa ovaj tim ..
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
Andrej
-
Kontakt:
Robinho out 3-4 sedmice.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
10DelPiero
-
Kontakt:
Postao/la 10DelPiero » 28 avg 2012, 17:20
IlPrincipe je napisao/la:@francobaresi pusti trolove, mi sve ovo znamo sto on govori i svjesni smo toga samo on voli malo vise prosipat pamet ..
Bojan vjerovatno 22, a za Nianga nezz
Nije mi cilj prosipati pamet niti trolati ali glupo mi je napomnjati non-stop da je ovo najmladi tim Milana u ne znam koliko dugo vremena kad je to obicna glupost.
Alessandro Del Piero !