Jest nekom krivo sto rival otrese buranijuSaurman je napisao/la:Protiv poluamaterske odbrane Stuttgarta i Leotar bi uvaljao bar 2 komada.Boka i Sakai izgubljeni u vremenu i prostoru.
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- OmarSivori
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sa onim preciznim i pametnim loptama, Nuri podsjeca na nekadasnjeg Nurku
Sad kad se Sahin u potpunosti vratio i igra ko nekad, treba ucijeniti Gundu i ako nece da produzi, odmah ga prodati
A mogao je vala i Hofman dobiti posljednjih 20-ak minuta, a Klop odmoriti nekog prvotimca. Nek se kali decko.
Stutgart fakat smijesan veceras, isto kao i nas Leitner...
Sad kad se Sahin u potpunosti vratio i igra ko nekad, treba ucijeniti Gundu i ako nece da produzi, odmah ga prodati
A mogao je vala i Hofman dobiti posljednjih 20-ak minuta, a Klop odmoriti nekog prvotimca. Nek se kali decko.
Stutgart fakat smijesan veceras, isto kao i nas Leitner...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Žao mi Stuttgarta.OmarSivori je napisao/la:Jest nekom krivo sto rival otrese buranijuSaurman je napisao/la:Protiv poluamaterske odbrane Stuttgarta i Leotar bi uvaljao bar 2 komada.Boka i Sakai izgubljeni u vremenu i prostoru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nek' su Stuttgart razmontirali,da hoce ispasti u cvajtu...bilo je i vrijeme da im se vrati za sve nafakaske bodove koje su odnijeli iz dortmunda zadnjih nekoliko godina.
Cestitike na zasluzenoj i ubjedljivoj pobjedi...
Sada u LP pokusati ostati neporazen protiv Arsenala i time napraviti odlucujuci korak kada je plasman u 1/8 finala u pitanju.
Sada u LP pokusati ostati neporazen protiv Arsenala i time napraviti odlucujuci korak kada je plasman u 1/8 finala u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Koja perverzija prije utakmice trebali su napisati obavjestenje "gledaocima mladjim od 18 god. ne preporucujemo sadržaj koji slijedi jer postoje scene izrazitog nasilja" 
Napokon je i Stuttgart dobio svoje zbog svega što su nam priređivali u zadnjih nekoliko međusobnih duela.
Sokratis je trenutno naš najpouzdaniji štoper i on mora igrati u prvom timu. Ima onu dozu prgavosti koju Subotić i Hummels nemaju.
Nuri ponovo pokazuje da je na putu stare forme. Samo tako nek nastavi i Gundo može da se puši ako bude odugovlačio s potpisivanjem novog ugovora.
Asistencija Mkhitaryana kod četvrtog gola...

Sokratis je trenutno naš najpouzdaniji štoper i on mora igrati u prvom timu. Ima onu dozu prgavosti koju Subotić i Hummels nemaju.
Nuri ponovo pokazuje da je na putu stare forme. Samo tako nek nastavi i Gundo može da se puši ako bude odugovlačio s potpisivanjem novog ugovora.
Asistencija Mkhitaryana kod četvrtog gola...
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Miki fantastičan sinoć. Dečko napreduje odnosno da se bolje izrazim svakom utakmicom se sve bolje uklapa u sistem BvB-a ...
Mene zanima što je značila ona gestikulacija Reusa prilikom proslavljanja gola kojeg je on zabio ? Učinilo mi se da pokazuje znak romba
...
Mene zanima što je značila ona gestikulacija Reusa prilikom proslavljanja gola kojeg je on zabio ? Učinilo mi se da pokazuje znak romba
Agieren statt reagieren

Malo se islo na koncert Jay-Z-a pa se nafuralo na masone
**** od kluba,

Možda su pravoslavci, šta znaš
Uglavnom, jaki ste, tu nema dileme. Otresti jedan Arsenal koji je u strašnoj formi ne može svako, nego samo najbolji. Biće zanimljiv okršaj između Bayerna i BvB-a do kraja prvenstva.
Nadam se da ćete dobiti obje utakmice kući u Ligi prvaka da prođete bez problema, za dobrobit bundeslige.
Uglavnom, jaki ste, tu nema dileme. Otresti jedan Arsenal koji je u strašnoj formi ne može svako, nego samo najbolji. Biće zanimljiv okršaj između Bayerna i BvB-a do kraja prvenstva.
Nadam se da ćete dobiti obje utakmice kući u Ligi prvaka da prođete bez problema, za dobrobit bundeslige.
Lewandowski zabio 3 komada,njegovi prijatelji se slikali u tom fazonu,ne mora se odmah sve izpolitizirati 
Al' vidi ovog lika @torresa goreadnan24 je napisao/la:Lewandowski zabio 3 komada,njegovi prijatelji se slikali u tom fazonu,ne mora se odmah sve izpolitizirati
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma gledam i ne vjerujem 
- Blaszczykowski
- Kontakt:
ne mogu opisat koliko mi je drago da smo razbili ogavnu stoccardu.
lewa zabio 3 gola, a balkanski minimozgovi ova 3 prsta tumače znate i sami kako.
lewa zabio 3 gola, a balkanski minimozgovi ova 3 prsta tumače znate i sami kako.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:Al' vidi ovog lika @torresa goreadnan24 je napisao/la:Lewandowski zabio 3 komada,njegovi prijatelji se slikali u tom fazonu,ne mora se odmah sve izpolitizirati
Ostadoh bez teksta.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kako li on istrpi kosarkaske utakmice onda... 
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Naši čelnici rade na tome da otkupe Reusovu klauzulu po kojoj on na ljeto 2015. god. može da napusti BVB za 35 mil eura. Ukoliko Reus prihvati da se ukloni klauzula on će godišnje zarađivati 6 mil. umjesto dosadašnja 4,5 mil.
To bi se vrlo lako moglo desiti.
Reus : „Ich fühle mich in Dortmund so wohl, dass sich niemand Gedanken machen muss.“
Lisicki na tribinama protiv Stuttgarta:

Reus : „Ich fühle mich in Dortmund so wohl, dass sich niemand Gedanken machen muss.“
Lisicki na tribinama protiv Stuttgarta:

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Sad bar znam za koga navijati u zenskom tenisu 
Draga mi Lisicki, ali sam mislio da ima bolji ukus kada je fudbal u pitanju.... 
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.