Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Dresovi su fantazija. Samo treba staviti na dres ime Senco Mujkanovic.slatina87 je napisao/la:
Bolje viberom razaslati. Imaju iskustva rada na viberu.katarakta je napisao/la:Treba neki online uvid u poslovanje napravitProbisvjet je napisao/la:Postavlja se pitanje koliko ce ipak ostati Slobodi dok se vrate pozajmice koje je ovaj odbor dao. Nece biti mnogo za igracki kadar izgleda nego samo da se pokriju dugovi. Trebalo bi da objave koliko su ovi sada u Mackovom odboru dali pozajmica.
Slobodno se javi na fb, tamo stranicu vodi Ribić koji je zadužen za marketing i vrlo rado će vas saslušatiMakabiTuzla je napisao/la:Ima li ko kakve konekcije da se probaju ovakvi dresovi odraditi, barem za navijjace ako se ne mogu za tim. Ajde ko ima vezu gdje oko kluba da im posalje
Kontam da ce to bolje odraditi ovi sto trce na stazi pa su u unutarnjem kruguPenaltiky je napisao/la:Slobodno se javi na fb, tamo stranicu vodi Ribić koji je zadužen za marketing i vrlo rado će vas saslušatiMakabiTuzla je napisao/la:Ima li ko kakve konekcije da se probaju ovakvi dresovi odraditi, barem za navijjace ako se ne mogu za tim. Ajde ko ima vezu gdje oko kluba da im posalje
poslo sam ja sinoc ribi na fb ovo je stvarno predivnoPenaltiky je napisao/la:Slobodno se javi na fb, tamo stranicu vodi Ribić koji je zadužen za marketing i vrlo rado će vas saslušatiMakabiTuzla je napisao/la:Ima li ko kakve konekcije da se probaju ovakvi dresovi odraditi, barem za navijjace ako se ne mogu za tim. Ajde ko ima vezu gdje oko kluba da im posalje
Jel to onaj Ribic iz Lukavca sto je radio dokumentarac za SiouxePenaltiky je napisao/la:Slobodno se javi na fb, tamo stranicu vodi Ribić koji je zadužen za marketing i vrlo rado će vas saslušatiMakabiTuzla je napisao/la:Ima li ko kakve konekcije da se probaju ovakvi dresovi odraditi, barem za navijjace ako se ne mogu za tim. Ajde ko ima vezu gdje oko kluba da im posalje
Odlicno samo umjesto jarca staviti kozu ona bi trebala biti neki simbol Tuzle.slatina87 je napisao/la:Ovo sam ukrao od Torina , oni su skoro imali sličan dresSariel1987 je napisao/la:Nije lose pogotov ovaj jarac.![]()
A ovo sa imenima sam vidio u splitu hajduckom
VimeSariel1987 je napisao/la:Sta fali jarcu
Potpisano prosle sedmice. Nema vise odlucivanja. Oko predstavljanja je njhova igra oko beka. Todor 99% ide u Hajduk na godinuguillermo je napisao/la:Jel bilo predstavljanje Todorovica u RB kako je najavio predsjednik![]()
7 i 13 Salzburg igra prijateljske nakon toga ce odluciti vjerovatno.
Ima li kakvih novosti vezano za klub, eventualno kakvih novih igrača ili kada igraju prijateljsku sa Veležom?katarakta je napisao/la:Potpisano prosle sedmice. Nema vise odlucivanja. Oko predstavljanja je njhova igra oko beka. Todor 99% ide u Hajduk na godinuguillermo je napisao/la:Jel bilo predstavljanje Todorovica u RB kako je najavio predsjednik![]()
7 i 13 Salzburg igra prijateljske nakon toga ce odluciti vjerovatno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.