FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
a cuj nek oni njemu dovedu jos jednog pravog centralnog veznog (Zeravica) i jednog stopera, lako cemo se mi prilagoditi i tom spicu dugorocno.
Muminovic
Terzic-Vasiljevic-STOPER-Ivetic
Hadzanovic-VEZNI
Baraban-Smajic-Alispahic
Husejinovic
tesko cemo primati golove, a dacemo ga vec nekako. Iskreno ako ce doci dva prava igraca na stopera i na veznog, bolje i da ne dolazi spic jer pored Kunica i nema bas nekog kvaliteta na trzistu.
ali moraju doci 2 dobra igraca
Muminovic
Hadzanovic-VEZNI
Baraban-Smajic-Alispahic
Husejinovic
tesko cemo primati golove, a dacemo ga vec nekako. Iskreno ako ce doci dva prava igraca na stopera i na veznog, bolje i da ne dolazi spic jer pored Kunica i nema bas nekog kvaliteta na trzistu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Probisvjece jasno nam je vec da ces na TC. Nas ovdje sprdas jasno je i nama da nije dobro, a tamo na TCProbisvjet je napisao/la:Igra ce se vjerovatno zasnivati i graditi na Musicu. To je tik tak, a ne tika taka. Tik tak ce prvi u evropskoj uniji da primjeni upravo nas tim.
Unaprijed zahvalan i upucujem cestitke, neka nam je sezona i stogodisnjica bericetna i uspjesna.
Poseban selam za NJUO!

Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 07 jul 2018, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
Kad je protiv Veleza tačno. Njihova citytv uvjek prenosi taman da vidimo gdje smo
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Ako ne Žeravica na veznom bi volio vidjeti Matu Pehara iz Zrinjskog. Mislim da iskustvom može donjeti dosta toga u igri i veznom redu.ultrasstyle_tz je napisao/la:a cuj nek oni njemu dovedu jos jednog pravog centralnog veznog (Zeravica) i jednog stopera, lako cemo se mi prilagoditi i tom spicu dugorocno.
Muminovic
Hadzanovic-VEZNI
Baraban-Smajic-Alispahic
Husejinovic
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
To si i pred proslu sezonu pisao za odbranu a trpao nas ko je stigao, al dobro je bitno je samo nek se ne puca, cuj dacemo ga vec nekakoultrasstyle_tz je napisao/la:a cuj nek oni njemu dovedu jos jednog pravog centralnog veznog (Zeravica) i jednog stopera, lako cemo se mi prilagoditi i tom spicu dugorocno.
Muminovic
Hadzanovic-VEZNI
Baraban-Smajic-Alispahic
Husejinovic

- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da je to bilo to od pojacanja. Trebala su nam jedno 2 igraca dobra. Dobra stvar je sto je otisao Todorovic, losa sto Karic nema osjecaja za ovaj posao. Nema covjek nos iako je bio fudbaler.
Koliko treba prilika dobiti da bi uradio šta je zadužen da radi.tuzlak1987 je napisao/la:Mislim da je to bilo to od pojacanja. Trebala su nam jedno 2 igraca dobra. Dobra stvar je sto je otisao Todorovic, losa sto Karic nema osjecaja za ovaj posao. Nema covjek nos iako je bio fudbaler.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Red Bul Salzburg trenutno igra prijateljsku utakmicu, vodi 5 0. Upočetnoj postavi i naš Todorović.Hitman22 je napisao/la:Koliko treba prilika dobiti da bi uradio šta je zadužen da radi.tuzlak1987 je napisao/la:Mislim da je to bilo to od pojacanja. Trebala su nam jedno 2 igraca dobra. Dobra stvar je sto je otisao Todorovic, losa sto Karic nema osjecaja za ovaj posao. Nema covjek nos iako je bio fudbaler.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ja znam da cu na Tusanj, tamo sam se igrao ko' mali u Slobodi. Sloboda do zivota!tuzlak1987 je napisao/la:Probisvjece jasno nam je vec da ces na TC. Nas ovdje sprdas jasno je i nama da nije dobro, a tamo na TCProbisvjet je napisao/la:Igra ce se vjerovatno zasnivati i graditi na Musicu. To je tik tak, a ne tika taka. Tik tak ce prvi u evropskoj uniji da primjeni upravo nas tim.
Unaprijed zahvalan i upucujem cestitke, neka nam je sezona i stogodisnjica bericetna i uspjesna.
Poseban selam za NJUO!Pozelami Azema!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pazi debila sa portala ****.
Vrijedi napomenuti da je i bivši igrač Zrinjskog Ognjen Todorović upisao svoj debi za Salzburg, ali se nije upisivao u strijelce.
Vrijedi napomenuti da je i bivši igrač Zrinjskog Ognjen Todorović upisao svoj debi za Salzburg, ali se nije upisivao u strijelce.
- Probisvjet
- Kontakt:
Skojevski je napisao/la:Pazi debila sa portala ****.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nadam se da nije nista ozbiljno...

- Probisvjet
- Kontakt:
Ma nista ozubiljno.Skojevski je napisao/la:Nadam se da nije nista ozbiljno...

Od cure mu noga hahahahahahaSkojevski je napisao/la:Nadam se da nije nista ozbiljno...
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
Sumnjam da ce bit' vise pojacanja, jedino da zaigraju ova dvojica sto su dosli u administraciju kluba
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!

Jel' imamo nekog jaceg na nekoj poziciji?

Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovakvo je sada stanje na terenu, ovdje je sezona duga i traje godinu dana gotovo tako da do kraja sezone ocekujem da ispliva Hodzic, Omerovic, Maksimovic, a da neko od iskusnih podbaci te da neki mladji uveze 20-25 utakmica i da na kraju sezone imamo kao eto neki produkt. Da ne bude samo rezultatski propala sezona.
-
- Kontakt:
Vjerujem da ce dovesti dvojicu kako je Smajic naveo, inace bbi sutio. Vidjecemo koja su to dvojica i kako ce se tim ukomponovati. Eto lige za par sedmica. Ali ja sam lagani optimist, ove godine su svi osim Zrinjskog grohnuli, bice izjednačeno do kraja.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Navodno se ocekuje posudba jednog igraca iz FK Partizan.Moguce da je onda to neki centarfor.Mada, ostalo je malo do početka sezone.Nema vremena za uigravanje ekipe.Treba vidjeti kako funkcioniramo u ovom prvom dijelu sezone i vidjeti na kojim pozicijama najviše bude "škripalo" pa na vrijeme reagirati i na polusezoni dovesti neko pojačanje.
Rodin i Zrinjski se razilaze, on nezadovoljan.. meni se taj momak bas svidio u ono par utakmica GOSK-a sto sam gledao pa eto Karicu Denise
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.