FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- inacefindecko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
JOJ MANEKENA
samo hodzic igra, samo hodzic!

sami sebe dobijemo,primit cemo jos jedan,ne kontam sto smo se povukli ko da vodimo..
Kerla majstor ofsajd zamke

- zeljeznicar1
- Kontakt:
Kerla bolan ostavi se fudbala nije to za tebe.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
-
uvijekuztebe1921
- Kontakt:
e ja ne znam moze li onaj crnjo biti gori od ovog kerle, pa da vratimo mulalica beton bi bili
Mi smo Željini, Željo je naš!
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
J.... ja ovu odbranu, ovo je smijesno ispali naivni ko djeca.
Pun mi vise k.... govoriti ovo al ova situacija sa Amarom je krajnje neozbiljna ... mora se vidjeti sta je on zamislio ovako ne ide. Pojacanja nam trebaju pod HITNO.
Kerla idi ganjaj karate i teretanu ovo nije za tebe
Pun mi vise k.... govoriti ovo al ova situacija sa Amarom je krajnje neozbiljna ... mora se vidjeti sta je on zamislio ovako ne ide. Pojacanja nam trebaju pod HITNO.
Kerla idi ganjaj karate i teretanu ovo nije za tebe
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Stanicu klocu razmisli nije glava samo za cesljanje ... kako on igra u Zelji to bog dragi zna.
šta kažete ne valja hadžić...
- corleone87
- Kontakt:
Sreca i ovi iz Zrinjskog losi u zavrsnici mogli su jos dva gola komotno zabiti.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Sudija sviraj kraj, dosta nam je ovo
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 31 avg 2013, 20:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja te volim, volim Željo..
-
uvijekuztebe1921
- Kontakt:
- corleone87
- Kontakt:
Evo crvendaca hajde momci ima jos dosta vremena sad pametno.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
opet ova djeca nestala s loptama, a kad vidim one nase na grbavici po 5 na svakom
cosku stoje i dijele
lopte, vazda cemo mi biti prokleti
ps. hocu da napisem sad ce oni dobit crveni majke mi eto, al to u ovom slucaju ne bi rekao da je prednost za nas.Nadam se da se varam
cosku stoje i dijele
ps. hocu da napisem sad ce oni dobit crveni majke mi eto, al to u ovom slucaju ne bi rekao da je prednost za nas.Nadam se da se varam
Eh sad, dolazimo do situacije u kojoj apsolutno ništa ne znamo.
Jedino mi ne znamo iskoristiti igrača više
Jedino mi ne znamo iskoristiti igrača više
Ja te volim, volim Željo..
-
uvijekuztebe1921
- Kontakt:
valjda ce sad to djelovati brze, bez sidrasa u napadu, sad mozda i uspijemo nesto s igracem viseBigBang je napisao/la:opet ova djeca nestala s loptama, a kad vidim one nase na grbavici po 5 na svakom
cosku stoje i dijele
Mi smo Željini, Željo je naš!
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
uvijekuztebe1921 je napisao/la:valjda ce sad to djelovati brze, bez sidrasa u napadu, sad mozda i uspijemo nesto s igracem viseBigBang je napisao/la:opet ova djeca nestala s loptama, a kad vidim one nase na grbavici po 5 na svakom
cosku stoje i dijele
Mi da ubacimo jos dvojicu u igru mi bi se patili
- corleone87
- Kontakt:
Hajde Dino sta cekas sa tim izmjenama,osvjezi malo.
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Koliko traje odmor Osimu, izgleda dva mjeseca. Neka kaze na cemu je, da li ide ili ostaje! Pojacanje nismo vidjeli dvije godine, krpimo se s igracima koje smo nekako zgrunuli u minulim sezonama i sada to mora doci do izrazaja, naravno negativnog. Adilovica prodajemo u jeku sezone. Nadam se da grijesim ali ovo nisu cinjenice koje obecavaju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.