FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sta je ba ovo jos jedna povreda. 

? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Sta je sa Livancicem?dvokorak je napisao/la:Sta je ba ovo jos jedna povreda.
🔴⚫️
Možda se sudario Livancic s kim, jer vidim ovaj fiziterapeut mu nesto oko glave radi 

Niko, niko, samo Sloboda
Na sportske ba, facebook pageu imate live.
https://www.redbullsalzburg.at/en/fc-re ... rovic.html
Kod: Označi sve
DARKO TODOROVIC IS JOINING THE CLUB FROM SLOBODA TUZLA IN BOSNIA-HERZEGOVINA AND HAS SIGNED A CONTRACT UNTIL 31 MAY 2023.
The 21-year-old Bosnian is a defender who can play as a left or right full-back and has already made five appearances for the Bosnia-Herzegovina national team.
Sporting director Christoph Freund says on the new signing:
In Darko Todorovic we have signed a versatile player who can play as a full-back on either side of the pitch. With his signing we have a more varied and broader defensive offering.
Darko Todorovic says on the reasons for this transfer:
The fact that FC Red Bull Salzburg are a really great club, play very good football and focus on young players convinced me. I followed the Europa League matches last season, of course, and found it really annoying to concede this goal against Marseille in the last minute. I am sure though that we can get the same kind of good results again next season.
Mogu zamisliti navijace kako govore da su doveli prevaruslobodaTZ je napisao/la:https://www.redbullsalzburg.at/en/fc-re ... rovic.html
Kod: Označi sve
DARKO TODOROVIC IS JOINING THE CLUB FROM SLOBODA TUZLA IN BOSNIA-HERZEGOVINA AND HAS SIGNED A CONTRACT UNTIL 31 MAY 2023. The 21-year-old Bosnian is a defender who can play as a left or right full-back and has already made five appearances for the Bosnia-Herzegovina national team. Sporting director Christoph Freund says on the new signing: In Darko Todorovic we have signed a versatile player who can play as a full-back on either side of the pitch. With his signing we have a more varied and broader defensive offering. Darko Todorovic says on the reasons for this transfer: The fact that FC Red Bull Salzburg are a really great club, play very good football and focus on young players convinced me. I followed the Europa League matches last season, of course, and found it really annoying to concede this goal against Marseille in the last minute. I am sure though that we can get the same kind of good results again next season.
Izgleda su povrede. I ja druze preko sportske . ba pratim ovaj pokusaj stream-a. A mirise ovo na preokret u 2 PV. Oparimo se i mi skupa sa SencomSkver je napisao/la:Sta je sa Livancicem?dvokorak je napisao/la:Sta je ba ovo jos jedna povreda.

EDIT: Sad je jos samo 10

? ? <3
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Povrede kao da su nam igraci od papira. ...sta je ovo....
Dva tri iz stroja i imas problem. ..
Dva tri iz stroja i imas problem. ..
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Molim vas ne citirajte ove što upadaju na temu, njihovi postovi se svakako brišu.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Šteta za Azira zbog povrede..Valjda se brzo oporavi,i da mu ne utiče na daljni tok karijere.Ova tekma sa Veležom i nije neko mjerilo,treba zapet kad treba,lijepo je ostvariti pozitivan rezultat svakako,al zapnite momci kad krene cirkus ovaj naš.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Srbijanski **** prenosi da je Darko otisao u RB Salzburg za 450.000 eura. Ako je istina to je i vise nego dobro. Čak i ako ode 150.000eura raznim menadzerima.....klubu ostaje i vise nego dovoljno. Za nadati se da i Samajic i Muminovic naredne godine mogu otici za slicne pare
Mustafa Hukić
1951-1999
1951-1999
znal se ko je protivnik u generalci i hocel se igrat na tusnju
Vjerovatno Zvijezda, 14-og.Chinaglia je napisao/la:znal se ko je protivnik u generalci i hocel se igrat na tusnju
Nikad i nije do sada bio slučajslusalica je napisao/la:nista ne moze i nece otici nikom drugom do Slobodi

FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
bolje bi bilo da odigramo jednu jacu tekmu, npr radnik bi bio idealan protivnik, tvrda ekipa, bijeljina je blizu...Skojevski je napisao/la:Vjerovatno Zvijezda, 14-og.Chinaglia je napisao/la:znal se ko je protivnik u generalci i hocel se igrat na tusnju
sto se tice zvijezde, nema tu nekog kvaliteta, al ajde, nek se ima minuta u nogama
Bolje lakša utakmica generalka. Radnik npr dodje i pretuče nas i dobije. Destabilizira nam ekipu. Zvijezda je taman po mjeri
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
12og u Gnojnici igramo protiv Lokomotive iz Miričine.Hitman22 je napisao/la:Bolje lakša utakmica generalka. Radnik npr dodje i pretuče nas i dobije. Destabilizira nam ekipu. Zvijezda je taman po mjeri
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Zato i jesmo najjaci,i nauredjeniji klub vec decenijama,jaki smo ko NATOHitman22 je napisao/la:Nikad i nije do sada bio slučajslusalica je napisao/la:nista ne moze i nece otici nikom drugom do Slobodi

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Jedan pisljivi Juventus otkr'i koliko je platio za Ronalda' a jedna Sloboda nece da kaz'e za Todorovica. Pu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.