Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Zvjerulja za duplo manje para od rukometasa ...odlican posao ..
Još Tores i Zeniolo za titulu
-
- Kontakt:
Dobrodošao,Gleison
Nadam se da je sljedeća meta Zaniolo,a ne španska panjina koju bi trebali gledati u prvih 11.
Može se to isposlovati za Zaniola blizu 50mil,ali treba i prodaja neka,Rabiot Arthur da idu

Nadam se da je sljedeća meta Zaniolo,a ne španska panjina koju bi trebali gledati u prvih 11.
Može se to isposlovati za Zaniola blizu 50mil,ali treba i prodaja neka,Rabiot Arthur da idu
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
- Felixians4
- Kontakt:
Zaniolo manekenčić s povijesti ozljeda? Imate kreaciju i dovoljno Talijana mladih,treba vam DM super klasa
-
- Kontakt:
Treba bek i stoper jos jedan, prije svega ... Tu je Zakaria, pa i Rabiot kojeg ocekujem da procvjeta kraj PogbeFelixians4 je napisao/la: ↑19 jul 2022, 18:29Zaniolo manekenčić? Imate kreaciju,treba vam DM super klasa
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nema smisla nikog dovoditi prije nego lijevog beka. Sandro je na aparatima vec 2 sezone, a Pellegrini igrac za Speziu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
TRUE@juventusfc officially announced the fee for the Transfer of Matthijs de Ligt to FC Bayern with €67m plus 10m adds-on
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Budimo realni mi smo izpocetka previse dali za Del ligt .. ovo sto smo dobili i nije lose
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pa realno dobijes najboljeg ocjenjenog stopera prosle godine za duplo manje pare od rukometasa ...i jos je to uspio u Torinu ...a kad vidis rukometasu ocjene vidis kako je debelo preplacen od strane Juventusa ...
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 19 jul 2022, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nama je bilo jedino lose u toj prodaji sto nismo imali nikog dogovorenog, jer je Bremer navodno imao dogovor sa interom. Sad kad je ispalo ovako, svi mozemo biti presretni.

Max Allegri
- Felixians4
- Kontakt:
Da,no to su dva prilično različita tipa štopera. Kakogod,nije išlo,nije valjalo prošlih godina pa nove promjene načina igre,sustava i postavki na terenu 5 m dolje i sl. neće škoditi,bit ćete kvalitetniji
- Burberry46
- Kontakt:
Romeo Agresti : Bremer is expected in Turin tonight: he’ll undergo a medical with Juventus tomorrow.
Odlicno pojacanje
Odlicno pojacanje

1946
Ja bi cak rekao da su oni po svemu jako slicni, konstitucija pogotovo, nacin igranja itd. Vidjet cemo na terenu Bremera,ali on meni djeluje perfektno.Felixians4 je napisao/la: ↑19 jul 2022, 19:00Da,no to su dva prilično različita tipa štopera. Kakogod,nije išlo,nije valjalo prošlih godina pa nove promjene načina igre,sustava i postavki na terenu 5 m dolje i sl. neće škoditi,bit ćete kvalitetniji
Max Allegri
- Juventinisimo
- Kontakt:
Kako god okrenemo, dobili smo stopera koji je u usponu, 25 godina tek napunio, zasigurno ima buducnost, nadam se blistavu u Juventusu...40+7 mozda malo skupo, ali ne i preskupo..mislim da se ovakav stoper ispod 40 ne moze naci..ne mogu ni zamisliti kad bi jos odradili Torresa...imali bi prefinjenog i tehnicki dotjeranog sa jedne strane i agresivnog, brzog, zvijer sa druge...a obojica tek napunili 25 godina... 
Statisticki prosle sezone, samo defanzivno cu staviti...statistika ponekad i prevari...imali smo priliku gledati i Bremera a i Torresa..
------------blokirani---pritisak-------uklizavanje + --------izbijanje-----------zracni dueli------------broj vracenih
------------udarci------na igraca-----presjecanje lopte----lopte(ciscenje)---dobiveni/izgubljeni--izgubljenih lopti
De Ligt-----48-----------253----------------80--------------------130-------------------109/51---------------248
Bonucci----38------------98-----------------51--------------------88--------------------45/40-----------------162
Bremer-----86----------541---------------168------------------199------------------154/135--------------459
Torres------43-----------194-----------------72-------------------120-------------------75/42-----------------283
Gabriel-----49-----------222----------------96--------------------117-------------------68/38-----------------250
Milenkovic--43----------288----------------121--------------------88-------------------125/38---------------346
Eto, dosadno mi bilo pa sam bas malo "cackao" okolo...
Milenkovic(15M) mi za "jeftiniju" opciju u slucaju da ne dovedemo Torresa(vjerovatno necemo baciti toliko para) mi ne izgleda uopste lose..barem sto se tice statistike od prosle sezone..u zraku je premocan..
Jedino sto Milenkovic igra desnom nogom kao i Bremer, tu prednost ima Torres...Bona i De Ligt su desnjaci...ne vidim neki ogroman problem..
Bonucci je odigrao manje utakmica(24), ostali svi preko 30..
Gundogan/Paredes, Zaniolo, Milenkovic...??? Prije bi Paredesa(28) radi godina, ali Gundo(32) je preyeben igrac...o Paredesu se opet prica, prica se o njemu nekoliko godina..

Statisticki prosle sezone, samo defanzivno cu staviti...statistika ponekad i prevari...imali smo priliku gledati i Bremera a i Torresa..
------------blokirani---pritisak-------uklizavanje + --------izbijanje-----------zracni dueli------------broj vracenih
------------udarci------na igraca-----presjecanje lopte----lopte(ciscenje)---dobiveni/izgubljeni--izgubljenih lopti
De Ligt-----48-----------253----------------80--------------------130-------------------109/51---------------248
Bonucci----38------------98-----------------51--------------------88--------------------45/40-----------------162
Bremer-----86----------541---------------168------------------199------------------154/135--------------459
Torres------43-----------194-----------------72-------------------120-------------------75/42-----------------283
Gabriel-----49-----------222----------------96--------------------117-------------------68/38-----------------250
Milenkovic--43----------288----------------121--------------------88-------------------125/38---------------346
Eto, dosadno mi bilo pa sam bas malo "cackao" okolo...
Milenkovic(15M) mi za "jeftiniju" opciju u slucaju da ne dovedemo Torresa(vjerovatno necemo baciti toliko para) mi ne izgleda uopste lose..barem sto se tice statistike od prosle sezone..u zraku je premocan..

Jedino sto Milenkovic igra desnom nogom kao i Bremer, tu prednost ima Torres...Bona i De Ligt su desnjaci...ne vidim neki ogroman problem..
Bonucci je odigrao manje utakmica(24), ostali svi preko 30..
Gundogan/Paredes, Zaniolo, Milenkovic...??? Prije bi Paredesa(28) radi godina, ali Gundo(32) je preyeben igrac...o Paredesu se opet prica, prica se o njemu nekoliko godina..

While Juventus have been gaining ground in their negotiations with Torino for Gleison Bremer, the management could also attempt to sign another Serie A defender.
But according to Eurosport via TuttoJuve, Juventus will also attempt to sign Nikola Milenkovic from Fiorentina.
The imposing defender has a contract with the Viola until 2023, so he could be available for a relatively low figure (15 million euros).
Nakon sporog starta, fino ide za sada...nadam se da ce nas iznenaditi jos kojim transferom...The club needs to add an experienced striker to the fold who can act as an understudy for Dusan Vlahovic.
For now, Federico Cherubini has two main candidates for the role. The first is Bologna’s Marko Arnautovic while the second is the all-too-familiar Alvaro Morata.

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
-
- Kontakt:
Arrivabene & Cherubini signings:
Kaio Jorge 
Manuel Locatelli 
Moise Kean 
Dusan Vlahovic 
Denis Zakaria 
Angel Di Maria 
Paul Pogba
Andrea Cambiaso 
Gleison Bremer 
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
- Felixians4
- Kontakt:
pa šta nije de ligt primjer "ball playing defendera",a bremer vođe obrane koji na snagu i defanzivne karakteristike dominira?Mig_Mig je napisao/la: ↑19 jul 2022, 19:04Ja bi cak rekao da su oni po svemu jako slicni, konstitucija pogotovo, nacin igranja itd. Vidjet cemo na terenu Bremera,ali on meni djeluje perfektno.Felixians4 je napisao/la: ↑19 jul 2022, 19:00Da,no to su dva prilično različita tipa štopera. Kakogod,nije išlo,nije valjalo prošlih godina pa nove promjene načina igre,sustava i postavki na terenu 5 m dolje i sl. neće škoditi,bit ćete kvalitetniji
matthijs naučio u nizozemskom,ajax sistemu s visoko podignutim linijama,visoki pressing,a bremer duel igrač, puno konzervativnija postavka ekipe itd.
bremera sam malo gledao ,no to što jesam,zadivljen njegovim mentalitetom i fizičkom dominacijom,i to protiv najjačih suparnika u italiji. djelovao ko da je nadopingirani dinosaur i to pored svjetskih klasa u napadu s druge strane
- IlCapitano
- Kontakt:
Do turneje moraju završiti Moratu, Zaniola i beka ili stopera ako se misli na scudetto pucati.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.