Niste nijedan dovoljno kompetenti, dok je to ne procjenim ne može se znati stvarni kvalitetVirtu4l je napisao/la:Ma loša ligaGoalgetter je napisao/la:Osam puta bio u timu kola ove sezone. To govori dosta.![]()
Ja @legendi govorim da je klasa, a on ne vjeruje
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Goalgetter
- Kontakt:
Gdje Cartman da te sada demantira u vezi tog. 
- legenda reala
- Kontakt:
šta vi skijaši znateGoalgetter je napisao/la:Gdje Cartman da te sada demantira u vezi tog.
on će me prozivati za Bevaba, ali ja nisam omašio Dino je odličan bek i to će u budućnosti i pokazati, Medić u Zagrebu mu pravi problem on hoće da ide ovaj mu neda traži veliku odštetu i to
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zelja broj 1 sto se tice DMFlegenda reala je napisao/la:Niste nijedan dovoljno kompetenti, dok je to ne procjenim ne može se znati stvarni kvalitetVirtu4l je napisao/la:Ma loša ligaGoalgetter je napisao/la:Osam puta bio u timu kola ove sezone. To govori dosta.![]()
Ja @legendi govorim da je klasa, a on ne vjeruje
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mi skijasi smo vam ''dali'' Hadzica, pokazi malo zahvalnosti.legenda reala je napisao/la: šta vi skijaši znate![]()
Ma sto se tice Gudelja, to ne mogu prigovoriti Susicu, jer se momak tek pred Novu Godinu niotkuda pojavio i rekao da bi mozda igrao za repku BiH. Ali eto, nadam se, iako su sanse minimalne, da ce se nesto uciniti oko njega, da se hocei mediji malo jace aktivirati oko toga..
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Staa ce Gudelj naspram Hadzica i Susica 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jedva čekam da procijeniš Tinalegenda reala je napisao/la:Niste nijedan dovoljno kompetenti, dok je to ne procjenim ne može se znati stvarni kvalitet
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Sram te bilo živiš na par metara od skakaonice a mi i dalje nemamo takmičara u ski skokovimaGoalgetter je napisao/la:Mi skijasi smo vam ''dali'' Hadzica, pokazi malo zahvalnosti.legenda reala je napisao/la: šta vi skijaši znate![]()
![]()
![]()
Tina sam ja procjenio još prije par mjeseci, dobar igrač fantazista, ali nije ono što nama treba, bar u ovom momentuVirtu4l je napisao/la:Jedva čekam da procijeniš Tinalegenda reala je napisao/la:Niste nijedan dovoljno kompetenti, dok je to ne procjenim ne može se znati stvarni kvalitetoduševit ćeš se
Gledao sam veceras AZ,a inace dosta pratim Nizozemsku ligi jer se po meni u omiljenu Primeru tu igra najatraktivniji nogomet u Europi.Gudelj fantastican,kamo srece da zaigra za nasu reprezentaciju.S njim bi problem u veznom redu rijesili za narednih desetak godina.Budite sigurni da ako ovako nastavi on na ljeto ode u neki veliki europski klub,a imati njega i Pjanketa u narednim godinama u veznom redu bi bila prava perverzija.Uz to jos imamo super kvalitetnih mladih igraca poput Prcica.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Gledao sam ga i ja prije par kola, odlican igrac. Uostalom vidi se i po klubu u kojem igra.Adi_Zepce je napisao/la:Gledao sam veceras AZ,a inace dosta pratim Nizozemsku ligi jer se po meni u omiljenu Primeru tu igra najatraktivniji nogomet u Europi.Gudelj fantastican,kamo srece da zaigra za nasu reprezentaciju.S njim bi problem u veznom redu rijesili za narednih desetak godina.Budite sigurni da ako ovako nastavi on na ljeto ode u neki veliki europski klub,a imati njega i Pjanketa u narednim godinama u veznom redu bi bila prava perverzija.Uz to jos imamo super kvalitetnih mladih igraca poput Prcica.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
"Teško je reći šta sam. Najviše se osećam Jugoslovenom, momkom s Balkana".
Izjava koju je Gudelj dao za holandske novine prije godinu-dvije.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Eh odlicno,znaci multi,mi smo jedina prava reprezentacija za njegaSalePD je napisao/la:"Teško je reći šta sam. Najviše se osećam Jugoslovenom, momkom s Balkana".
Svim silama treba dovesti momka do SP, moraju nekako mediji natjerati Sušića & co da se angažuju ali ono baš... Kakvi amidžići, kakvi bakrači
Ja sam sinoc molio Boga da Senad upita Papeta o njemu,Dini,Muji itd,no ni on nista.Zalosno da nemamo novinara da "natjera" izbornika da malo razmisli o takvim igracima.Prije svih treba sada razmisliti o Gudelju.Nemamo def.veznjaka,a momak briljira u dresu AZ-a.Ibizevic je napisao/la:Svim silama treba dovesti momka do SP, moraju nekako mediji natjerati Sušića & co da se angažuju ali ono baš... Kakvi amidžići, kakvi bakrači
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ja sam misljenja da se radi na novim igracima, ali to savez i Pape rade u tajnosti. A to sto mnogi od vas ocekuju previse je druga prica, nece se desiti da pozove 6 igraca jer cete opet reci gdje su 8 i 7.
Sent from my LT26i using Tapatalk
Sent from my LT26i using Tapatalk
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- alan_kardec
- Kontakt:
Gudelj je definitivno izrastao u kvalitetnog igrača. Ovo je sezona njegove pune afirmacije i već naredne će vjerovatno preći u neku jaču ligu. A i prije dolaska u Alkmaar se spominjala Sevilla, Fiorentina... navodno je bio u Newcastleu na probi.
Ja ga se sjećam iz mlade repke Srbije gdje je bio jedan od najvažnijih igrača, kapiten. Kad je došlo vrijeme da pređe u A tim, na klupu je došao Mihajlović i dao prednost nekim drugim igračima tipa Radovanovića. Tačno, Srbija sad ima širok izbor na zadnjem veznom (Matić-Čelzi, Fejsa-Benfika, Milivojević-Anderleht, Ignovski-Werder...), ali perspektivan igrač kakav je Gudelj, sigurno nije za odbaciti. Ako na selektorsko mjesto dođe malo manje tvrdoglav lik nego što je Siniša, Gudelj će vjerovatno dobiti poziv.
Sad se vidim priča o mogućnosti da ga Sušić pozove. Ako već postoji šansa i želja sa obje strane, neka ga zove. Ono što je bitno za reći je da je Gudelj u mladoj repci Srbije igrao desnog beka i to dosta kvalitetno, a znamo kakve probleme ima Sušić sa tom pozicijom u repci.
Ja ga se sjećam iz mlade repke Srbije gdje je bio jedan od najvažnijih igrača, kapiten. Kad je došlo vrijeme da pređe u A tim, na klupu je došao Mihajlović i dao prednost nekim drugim igračima tipa Radovanovića. Tačno, Srbija sad ima širok izbor na zadnjem veznom (Matić-Čelzi, Fejsa-Benfika, Milivojević-Anderleht, Ignovski-Werder...), ali perspektivan igrač kakav je Gudelj, sigurno nije za odbaciti. Ako na selektorsko mjesto dođe malo manje tvrdoglav lik nego što je Siniša, Gudelj će vjerovatno dobiti poziv.
Sad se vidim priča o mogućnosti da ga Sušić pozove. Ako već postoji šansa i želja sa obje strane, neka ga zove. Ono što je bitno za reći je da je Gudelj u mladoj repci Srbije igrao desnog beka i to dosta kvalitetno, a znamo kakve probleme ima Sušić sa tom pozicijom u repci.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Prvi sam rekao za ovog Gudelja ... najviše se trebamo zahvaliti Arminu Pašiću što ga je progurao u naše novine i portale ... Bit će dobro ako ga uzmemo prije Srbije ..
- alan_kardec
- Kontakt:
Pa Srbija je Gudelja davno uzela, bio je kapiten mlade repke.
BiH ga može uzeti od Srbije.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Bevab navodno ide u Real. On i Sovsic u paketu. :ugeek:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
To znam ,ali kasno je kad ga uzme A selekcija ... a ovo nam je prioritet ,covjek ce tek da se razvija i otiće u jači klub milion posto ako ga zaobidju povrede aBdalan_kardec je napisao/la:Pa Srbija je Gudelja davno uzela, bio je kapiten mlade repke.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.