Jel' ti to anton alias moggi nije više jaran?MaGiCa je napisao/la:Skupila se bolumenta raznih utopista, fantazista i boraca za bolji nogomet, po modelu bundesghnoja* - koji je za njih san svih snova.
A zasto je sanZato sto ta ghnojava liga je 1 teski monopol. I oni to znaju, a drugima sole pamet. A odgovara im to stanje, jer gle cuda, tim za koji navijaju je monopolista u toj ligi. Odatle svi ovi apeli za "boljim nogometom" i odatle sav bes usmeren na neke klubove i lige.
Gospodo, bavite se ligom koju je vas klub ucinio svojom prcijom, tj. malo jacom razvojnom ligom za top klubove Evrope i za sebe samog. Kad budete u ligi imali 2,3 ili 4 (da ne govorim o ciframa kao sto su 6,7 ili 8) ravnopravna konkurenta za titulu, iznova i iznova, onda nam dodjite i objasnite tezu "kako je moderan fudbal za idiote" i ostale proleterske price.
*italicom je ispisan tudji zargon, a ne moj
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- anton 1983
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:Skupila se bolumenta raznih utopista, fantazista i boraca za bolji nogomet, po modelu bundesghnoja* - koji je za njih san svih snova.
A zasto je sanZato sto ta ghnojava liga je 1 teski monopol. I oni to znaju, a drugima sole pamet. A odgovara im to stanje, jer gle cuda, tim za koji navijaju je monopolista u toj ligi. Odatle svi ovi apeli za "boljim nogometom" i odatle sav bes usmeren na neke klubove i lige.
Gospodo, bavite se ligom koju je vas klub ucinio svojom prcijom, tj. malo jacom razvojnom ligom za top klubove Evrope i za sebe samog. Kad budete u ligi imali 2,3 ili 4 (da ne govorim o ciframa kao sto su 6,7 ili 8) ravnopravna konkurenta za titulu, iznova i iznova, onda nam dodjite i objasnite tezu "kako je moderan fudbal za idiote" i ostale proleterske price.
E viš kad ti neznaš izvući poantu iz svega toga...Moraš pilit naopako i onda sebe ukopavaš. Sad ti odjedanput Juve paše
problem je magični kaj ti nevidiš koliko takav način juveove plotike smeta baš TVOM NAPOLIU. Al **** da bi to uočio nesmiješ bit uskogrudan kao što ti jesi.
Napoli se sad polako vrača, uložili ste neke parice i igrate LP. Juve već 2 sezone ne igra LP, a prije toga je još ispao u skupini. To bi trebalo značiti da bi taj klub trebao imati manje para na raspolaganju što bi značilo da NAPOLI ima veće šanse da se instalira u sam talijanksi vrh. Umjesto toga Juve "neopravdano" još uvijek je konkurencija ( i to kakva) Napoliu za pozicije koje vode u LP.
Kako ti to komentiraš moj magični?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Jaranstvo nikada i nije ni postojalo. Postojalo je samo 1 cisto prepucavanje. Ali, treba ga nekako nazvati, pa bih ga ja ipak stavio u tu kategoriju.ramiral je napisao/la:
Jel' ti to anton alias moggi nije više jaran?
Jbt sve je to uredu... ali šta ću kad dođem večeras u omiljeni kafić, stanem za šank, pozdravim srdačno par drugova, saboraca i jarana, šmeknem par zgodnih koka šeretski se nasmiješim, značajno ih pogledam
, naručim omiljeno piće, kulerski zauzmem stav, i onda iz tog pića iskoči anton1983 i kaže mi kako je Juve skoro pa kao rusko-tajlandsko-arapski tajkunski klub????
Frajer je postao snoviđenje ovdje na temi Juventusa...
Svaka tebi čast anton1983 pa se imaš nerava zamarati oko politike čelnika Juventusa...
Frajer je postao snoviđenje ovdje na temi Juventusa...
Svaka tebi čast anton1983 pa se imaš nerava zamarati oko politike čelnika Juventusa...
Smaras bre, covece opasno. Idi radi nesto zanimljivije. Ja znam gde je mesto Napoliju i svestan sam toga da se Napoli nikada nece moci finansijski boriti sa velikom trojkom. To je privilegija klubova sa severa i to bi bilo to. Napoli moze imora da dobro skautira i jeftino dovodi igrace - checked (Hamsik, Lavezzi, Maggio, Campagnaro)anton 1983 je napisao/la:
E viš kad ti neznaš izvući poantu iz svega toga...Moraš pilit naopako i onda sebe ukopavaš. Sad ti odjedanput Juve paše![]()
problem je magični kaj ti nevidiš koliko takav način juveove plotike smeta baš TVOM NAPOLIU. Al **** da bi to uočio nesmiješ bit uskogrudan kao što ti jesi.
Napoli se sad polako vrača, uložili ste neke parice i igrate LP. Juve već 2 sezone ne igra LP, a prije toga je još ispao u skupini. To bi trebalo značiti da bi taj klub trebao imati manje para na raspolaganju što bi značilo da NAPOLI ima veće šanse da se instalira u sam talijanksi vrh. Umjesto toga Juve "neopravdano" još uvijek je konkurencija ( i to kakva) Napoliu za pozicije koje vode u LP.
Takodje, mora se s vremena na vreme i dovest neki top igrac - checked ( Cavani, Inler, MDS).
Fali nam bolja omladinska skola - not checked.
Kad i to bude bilo u redu, Napoli ce biti u vrhu italijanskog fudbala. Treba biti realan, pa reci da se protiv FIATa, Sarasa i Mediaseta ne moze. Jbga, tako su karte podeljene i nema vajde sad nad tim plakati.
- anton 1983
- Kontakt:
Tebi ne smetaju u nogometu razno razni šeici i rusi?ramiral je napisao/la:Svaka tebi čast anton1983 pa se imaš nerava zamarati oko politike čelnika Juventusa...
I ti to podržavaš?MaGiCa je napisao/la:Smaras bre, covece opasno. Idi radi nesto zanimljivije. Ja znam gde je mesto Napoliju i svestan sam toga da se Napoli nikada nece moci finansijski boriti sa velikom trojkom. To je privilegija klubova sa severa i to bi bilo to. Napoli moze imora da dobro skautira i jeftino dovodi igrace - checked (Hamsik, Lavezzi, Maggio, Campagnaro)
Takodje, mora se s vremena na vreme i dovest neki top igrac - checked ( Cavani, Inler, MDS).
Fali nam bolja omladinska skola - not checked.
Kad i to bude bilo u redu, Napoli ce biti u vrhu italijanskog fudbala. Treba biti realan, pa reci da se protiv FIATa, Sarasa i Mediaseta ne moze. Jbga, tako su karte podeljene i nema vajde sad nad tim plakati.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Libo me gabri za njih... svaki vrh ima svoj pad, obično ''brzi i viši'' vrhovi lakše padnu od onih stabilnijih i sa jačim korijenima...anton 1983 je napisao/la:Tebi ne smetaju u nogometu razno razni šeici i rusi?ramiral je napisao/la:Svaka tebi čast anton1983 pa se imaš nerava zamarati oko politike čelnika Juventusa...
Eh sad ako smetaju Bayernu ne znam....
- anton 1983
- Kontakt:
Nije niti meni smetalo kad je Juve pao u SERIU B, ali se gamad sad dižeramiral je napisao/la:
Libo me gabri za njih... svaki vrh ima svoj pad, obično ''brzi i viši'' vrhovi lakše padnu od onih stabilnijih i sa jačim korijenima...
Neprikladan naziv za jedan od najvećih svjetskih klubova (tvoja ne - kultura)
Pravi nogometni-fudbalski zaljubljenik neće drugi veliki tim sa velikom tradicijom i uspjesima nazvati tako kao što se ti izražavaš... i da cijenim Bayern i ono što su postigli, bio u pitanju monopol ili ne... respect...
stvarno sam mišljenja da bi trebao nešto učiniti povodom zagrabačkih djevojaka (ima ih prelijepih - vidio, doživio
... šteta da toliku mudrost propuste... siguran sam da bi im imao šta reći, tim više jarane prestani se na momenat opterećivati time kako to Juve radi...
Pravi nogometni-fudbalski zaljubljenik neće drugi veliki tim sa velikom tradicijom i uspjesima nazvati tako kao što se ti izražavaš... i da cijenim Bayern i ono što su postigli, bio u pitanju monopol ili ne... respect...
stvarno sam mišljenja da bi trebao nešto učiniti povodom zagrabačkih djevojaka (ima ih prelijepih - vidio, doživio
Ej voliš Juve i meni je drag i dobro si očitao lekciju @Magičnom, samo nemoj Bayern da mi diraš.ramiral je napisao/la: Libo me gabri za njih... svaki vrh ima svoj pad, obično ''brzi i viši'' vrhovi lakše padnu od onih stabilnijih i sa jačim korijenima...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- harebianconero
- Kontakt:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
effe_sa je napisao/la:Ej voliš Juve i meni je drag i dobro si očitao lekciju @Magičnom, samo nemoj Bayern da mi diraš.ramiral je napisao/la: Libo me gabri za njih... svaki vrh ima svoj pad, obično ''brzi i viši'' vrhovi lakše padnu od onih stabilnijih i sa jačim korijenima...
Eh sad ako smetaju Bayernu ne znam....![]()
![]()
![]()
S @antonom nemoj da se kusuraš preko Bayerna.
Hehe imam 2 Bayernovca u kući... uvijek se koljemo... ali i respectujemo.... zajedno smo razbili par stvarčica zbog finala 1999 ali to je druga priča...
Ne podrzavam mnogo toga, ali nisam Don Quijote pa da se borim sa vetrenjacama. Realnost je takva kakva je i to je sto je. A kome se to ne svidja, ne moze da ide u iracionalnost, vec da radi sa onim sto ima u rukama.anton 1983 je napisao/la: I ti to podržavaš?
- JuveSissoko
- Kontakt:
de ti meni reci ko brani Napoliu da odu u zemlje arapskog zaljeva i nadju sebi novog vlasnika?? Nadju seika ili ruskog oligarha i lijepo eto budu ko Juve kako ti kazes.Vala niko im ne brani,nego ima jedna stvar Juve je veci brand od Napolia i lakse nadje takve "tatice pune para".A brend se ne stvara preko noci.anton 1983 je napisao/la:MaGiCa je napisao/la:Skupila se bolumenta raznih utopista, fantazista i boraca za bolji nogomet, po modelu bundesghnoja* - koji je za njih san svih snova.
E viš kad ti neznaš izvući poantu iz svega toga...Moraš pilit naopako i onda sebe ukopavaš. Sad ti odjedanput Juve paše![]()
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Protiv Genoe u 4-2-4 formaciji!
Buffon, Chellini, Bonucci, Barzagli, Licht, Pirlo, Marchisio, Elia, Vučinić, Matri i Pepe.
Buffon, Chellini, Bonucci, Barzagli, Licht, Pirlo, Marchisio, Elia, Vučinić, Matri i Pepe.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- harebianconero
- Kontakt:
Jel to kako bi ti zelio ili vjerovatna formacija ?Bianconeri1988 je napisao/la:Protiv Genoe u 4-2-4 formaciji!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vjerovatna formacija, danas je to uigravano na treningu...
Vidal je dobio lakši udarac u lijevo bedro, tako da će odmarati tj. trenirati lakšim intezitetom u narednim danima...
Amauri inače trenira sa Primaverom po posebnom režimu, Alex ga sreo danas i normalno gospodski mu prišao i pozdravio ga.
Vidal je dobio lakši udarac u lijevo bedro, tako da će odmarati tj. trenirati lakšim intezitetom u narednim danima...
Amauri inače trenira sa Primaverom po posebnom režimu, Alex ga sreo danas i normalno gospodski mu prišao i pozdravio ga.
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:Protiv Genoe u 4-2-4 formaciji!
nemoze bolje biti, nadam se da ce ovako biti ..
Volio bi da sto prije uigramo ovog Elia , bas hocu da vidim kako ce se uklopiti .
- harebianconero
- Kontakt:
Kakav je igrac onaj Palladino bilo je neke price da bi ga Conte vratio ..
- SoloJuve26
- Kontakt:
harebianconero je napisao/la:Kakav je igrac onaj Palladino bilo je neke price da bi ga Conte vratio ..
Ma nevjerujem da taj ima mjesta u Primaveri a kamol u prvom timu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.