NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Da je Emir tu ovo se ne bi desavalo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ma nije to problem, Hasan Semanic je problem, a da kojom srecom nas kralj Emir se vrati, Zara bi nudio pare da igra za nas
-
nebeskasila
- Kontakt:
Zara nije trebao ucjenjivati, trebao je sjesti i popricati da li moze dpbiti vise i trebalo je naci sredinu jer taj momak bi sigurno poginuo svaku utakmicu. Ali nema veze, moze se i bez njega jbg
Hasan je trebao njemu fino objasniti da je alkohol haram,da je to uradio na vrijeme mi sad njega nebi izgubili na ovaj način.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:58Ma nije to problem, Hasan Semanic je problem, a da kojom srecom nas kralj Emir se vrati, Zara bi nudio pare da igra za nas
Piva je 5km u H2o druže moj,trebaju pare...
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Zaric je teski alkos i jos svasta pomalo ali ima srce to
mu niko osporiti ne moze
mu niko osporiti ne moze
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa moj kolega Danki je bio u to vrijeme medju top 3 talenta u gradu odmah poslje Fuketa i Hrkija pa kad se subotom napije u Chlarliju ne može meda ujutru za Radnički iz Ripča!
A imo srce mogo trojicu istući za jednu noć!
A imo srce mogo trojicu istući za jednu noć!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
hahahahahah i to trojicu jakih, ma ti si isto moj brat skoro pa kao Zaniolo
Nemoj me više citirati,i stavljati u isti koš sa tim mentolom koji veze nema sa Bihaćem,ovo je na rubu uvrede,ja tebe ne vrijeđam...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 jul 2024, 19:23hahahahahah i to trojicu jakih, ma ti si isto moj brat skoro pa kao Zaniolo
-
arabijskisupi
- Kontakt:
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
kao prvo Jedinstvo je vece od psg. Kao drugo, ako je spreman se vratiti nek se vrati. Iznio je na ledjima proslu sezonu.LondonRed je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:42Da su mu sad popustili i pristali na ucjene,zamisli sta bi tek bilo kasnije i sta bi sve trazio u toku sezone?! Druze nije on Mpabe a ni Jedinstvo PSGJuventinoBihac je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:40ako je Zara zvao i trazio da se vrati, ne znam koji smrad ga je mogao odbiti. Momak ako je trazio vise para ima potpuno pravo. Vratite Zaru ne serite
Bil ti vratio curu,da je ufatiš na Baljevcu sa frajkom iz Kladuše?JuventinoBihac je napisao/la: ↑20 jul 2024, 19:31kao prvo Jedinstvo je vece od psg. Kao drugo, ako je spreman se vratiti nek se vrati. Iznio je na ledjima proslu sezonu.LondonRed je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:42Da su mu sad popustili i pristali na ucjene,zamisli sta bi tek bilo kasnije i sta bi sve trazio u toku sezone?! Druze nije on Mpabe a ni Jedinstvo PSGJuventinoBihac je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:40ako je Zara zvao i trazio da se vrati, ne znam koji smrad ga je mogao odbiti. Momak ako je trazio vise para ima potpuno pravo. Vratite Zaru ne serite
Bez obzira što ti da u guzu?
a sta ako sam ja tu isto dosao sa drugom curom?
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
ljudi nemojte tako nagli biti. Momak je ostao do sredine jula zbog Jedinstva. Onaj sasa davnih dana otisao. Ostaje Zara aBd
ostao zbog zene a ne jedinstvaJuventinoBihac je napisao/la: ↑20 jul 2024, 19:59ljudi nemojte tako nagli biti. Momak je ostao do sredine jula zbog Jedinstva. Onaj sasa davnih dana otisao. Ostaje Zara aBd
a i fino mu je u bihacu obzirom na njegov nacin zivota
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ako je zvao ponovo, bilo bi u redu i od uprave da nadju sredinu neku koja odgovara svima. Ja ne znam jesu oni misljenja ea ce naci boljeg igraca kojem nece dati 3000 na ruke. Sigurno ce bolji doci za jeftinije para. Momak se vec dokazao i znali su da ga trebaju ostaviti. To sto pije jbg, valjda ce biti pravilnik.
A ko je sretnica Zarić ?
-
nebeskasila
- Kontakt:
I one koje su došle studirati pa ostale i one su Bišćanke 
A bgm nije došla da nije ostala
A bgm nije došla da nije ostala
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
nebeskasila je napisao/la: ↑20 jul 2024, 20:01Ako je zvao ponovo, bilo bi u redu i od uprave da nadju sredinu neku koja odgovara svima. Ja ne znam jesu oni misljenja ea ce naci boljeg igraca kojem nece dati 3000 na ruke. Sigurno ce bolji doci za jeftinije para. Momak se vec dokazao i znali su da ga trebaju ostaviti. To sto pije jbg, valjda ce biti pravilnik.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.