FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 31 avg 2013, 21:32

Tek sada igraci nece dobiti plate :D

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 31 avg 2013, 21:32

ChWilla je napisao/la:ja bi opet bio super zadovoljan saldom da smo dobili radnika. ovako bogami nisam.

a lično ne bi imao ništa protiv da amar bude sportski direktor a da klupu preuzmu odović, čapljić ili ninković. al' dino definitivno nije za prvog trenera, o memiću da i ne pričam.
Bitno je samo da se rijesi situacija sto prije da mi svi znamo na cemu smo. Ako ce Amar na neku drugu poziciju onda ove neke igrace koje je doveo treba otjerat. Prvi ce biti Kerla, poslije njega Zeljkovic, Stanic, E Colic a traziti druge igrace ili halaliti ovu sezonu, a ubaciti mladje igrace..
Nikola Tesla!

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 31 avg 2013, 21:32

Stvarno bi neko mogao reći Dini da ne komentariše više ove utakmice na kraju.Ovo je bila izjava godine.NADIGRALI SMO IH U SVIM ELEMENTIMA FUDBALSKE IGRE. :lol: E pa svaka ti čast Dino .Nema dalje...Pa šansu ti tim nije u drugom pol. napravio.Zrinjski je izglednije šanse sa 10 igrača imao.Svašta... :lol:

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 31 avg 2013, 21:33

Jel vas dosta...trener do trenera...
Kerla se bar i vidio...a Hasnovic zalutao na stopera zbog povreda i nije ga ni bilo na terenu...
neda mi se vise pisati..nemam volje..steta samo steta sto nam se sve ovo desava...
Sad su svi u Bosni i Hercegovini SRETNI...nek vam je to na umu ljudi moji...

Volim te Željo !!
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 avg 2013, 21:33

nije to ni blizu tako crno. samo da smo radnika pobijedili bili bi tu, 1 bod iza sarajeva i 2 iza borca ako sutra pobijedi, a imali smo 2 domaće i 4 gostovanja. obzirom da smo i prošle godine izgubili u banja luci i mostaru, a odigrali neriješeno s radnikom na grbavici, mislim da puno više fale odsutni igrači nego amar. mada bi svakako više red bio da se odluči hoće li malu ili veliku nuždu.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 31 avg 2013, 21:33

Po meni najveci krivac za poraz je Dino,je.bo trenera koji nema damu da promijeni nešto u igri,ne znam što je uigravao onaj stoperski tandem na treningu a Škaljic je mogao igrati :?
i kad se vrate povrijeđeni igrači trebat ce pojacanja a nekim igračima se treba i zahvaliti..
i ne znam kako imate obraza nešto pricati protiv čovjeka koji nam je donio toliko radosti,prica za malu djecu je da je bio na odmoru,taj nikad ne odmara ..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 31 avg 2013, 21:33

Hocete li svratit veceras na janjetinu.Sram vas bilo.Osime sve sto si uradio za Zelju sad bacas pod noge,ako neces da vodis ekipu idi brate ali progovori pa ko si vise sta se kurcis.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 31 avg 2013, 21:34

Ja mislim ni u ekipama iz Andore koji su mrtvi amateri glavni trener ne odmara na početku sezone.To samo pokazuje kako stoje svi naši klubovi a pogotovo Željo trenutačno.Rinaka!

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 31 avg 2013, 21:34

trebaju nam neke radikalne promjene, i da se vise rijesi ta situacija sa trenerom, da amar kaze na cemu je jer to nevjerovatno psihicki utjece na igrace. Ova pauza ce nam doci ko nikad, i nije toliko lose samo 2 boda smo izgubili neocekivano, a trenutno odlicno stojimo na tabeli,kako igramo..
Mi smo Željini, Željo je naš!

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 31 avg 2013, 21:35

Protiv Borca igrac više, a i protiv Zrinjskog igrac više i nigdje ni šanse ni gola.
Dino, ti si **** od trenera 8-) ...a ove izjave su mu blago retardirane jer vređaju našu inteligenciju, a usput i brukaju klub (jer je on u tom momentu zvanicni predstavnik kluba).

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 avg 2013, 21:35

newBot je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ja bi opet bio super zadovoljan saldom da smo dobili radnika. ovako bogami nisam.

a lično ne bi imao ništa protiv da amar bude sportski direktor a da klupu preuzmu odović, čapljić ili ninković. al' dino definitivno nije za prvog trenera, o memiću da i ne pričam.
Bitno je samo da se rijesi situacija sto prije da mi svi znamo na cemu smo. Ako ce Amar na neku drugu poziciju onda ove neke igrace koje je doveo treba otjerat. Prvi ce biti Kerla, poslije njega Zeljkovic, Stanic, E Colic a traziti druge igrace ili halaliti ovu sezonu, a ubaciti mladje igrace..
zeljković bogami krpi za sve njih rupe u odbrani.

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 31 avg 2013, 21:35

ma realno smijesni smo ali smijesni i samo mi je zao sto nam Zrinjski jos jedan gol nije dao da brate fino zijanimo, smijesno ophodjenje prema dresu i navijacima, i ne cudi me uopste da smo ovoliko losi kad Dino poslije tekme ovakvu izjavu da, pa ovo je BOGU PLAKAT.Ali sve je krenulo bez ikakve potrebe, sami smo sebi krivi, izmisljamo bukvalno sebi probleme, nakon finog starta sezone Amar hocel necel, odmah poljuljanost i igraca i navijaca, nista sami smo sebi krivi i licno bih volio kad smo vec izgubili da nas je fino Zrinjski nabio pa onda da k.... sviramo
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 31 avg 2013, 21:36

AMAR OSIM !
Željeznicar za život cijeli !

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 31 avg 2013, 21:36

Aragorn98 je napisao/la:Kako vam je trener glup i nerealan. :roll:
Sta ce idiot izgubljeni fol nadigrali Zrinjski u svim segmentima igre hahahhah sta je on gledao.

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 31 avg 2013, 21:36

Ja napadaca i stopera, ograisali momci...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 31 avg 2013, 21:37

propuh je napisao/la:Dino neke malere spominje :roll:
Reci covjece realno mi smo qita od ekipe niti trenera niti igraca trenutno imamo.
Od ovih veceras sto su igrali realno bar pola bi trebalo nogirati, ali jbg onda nece imati ko da igra.
Tuzno je da niko u timu ne zna izvesti prekida o centarsutu ne treba pricat, a tek sut s distance je misaona imenica za ove "igrace".
Realno gledajuci s ovom ekipom nas maksimum je sredina tabele, europa je misaona imenica i sto se prije s tim pomirimo lakse ce nam biti. ;)
Sasvim tacan i korektan post.Ekipa koja nema kreativonsti,sastavljena od velikog broja tehnicki limitiranih igraca,a najbolji dokaz za to je ove 2 tekme,u kojim imas igraca vise.Rijesiti se olako Zebe,Bekrica,Smajica,ljudi koji imaju dobre tehnicke karakteristike,ostanes na jednom tehnicki korektnom igracu,onda sigurno moras imati ovakve probleme.Davno sam ja rekao neka ovog,da se sto vise vidi ,koliko pojedinci ne mogu.Vratice se nama povrijedjeni,ali mi opet nemamo kreativne i prodorne igrace,pustili smo ih dzaba.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 31 avg 2013, 21:37

Cijenim DInu al je kita od trenera i priglup covjek. Realno .... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :evil: :evil:

edit: Amare il se vrati il reci da neces vise da vodis. Odmor od 10 dana se produzio na 30 dana. **** ga dan.
Zadnja izmjena: ZZtop10, dana/u 31 avg 2013, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 31 avg 2013, 21:38

Kakvu mi frku sebi pravimo,pa to je nevjerovatno! :roll: OK,ima nedostataka,ali cemu prozivanje svega i svakoga sada?Izuzetno teska gostovanja smo imali,jos neka nam i slijede,veliki broj je povrijedjenih igraca,neki nisu u najboljoj formi,ali smo mi,uz sve to,samo 3 boda zaostatka za 1.mjestom!Po meni je jedini kiks do sada Radnik,ali desava se i to! ;) Samo opusteno,doce i igra i rezultati!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 31 avg 2013, 21:39

Odbranu nemamo, Kerla nas je kostao 9 bodova. Zrinjski fizicki pao jos u 60 min. jos im ponisten cist gol, mi imamo igraca vise ne znamo sta cemo, tj. znamo samo nema Adilovica da skoci i glavom je opali. Dino nije za glavnog trenera njega ne je.bu ni 5 %, a nije ni neki znalac. Nemamo volje, nemamo igraca, nemamo para, nemamo trenera, nemamo upravu, jednostavno nemamo nista.
Uprava se mora ozbiljno uhvatiti posla i to vec sutra, isto tako da se Amar izjasni hoce li voditi ekipu, hoce li biti u klubu ili odlazi u Dinamo ili gdje vise. Jer ovako se vise ne moze gubimo dragocjene bodove protiv ekipa koji jedva 60 min. izguraju protiv nas.
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 31 avg 2013, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 31 avg 2013, 21:39

evo poslat cemo vam mi Karica i ove juniore nek se kale kod vas, vidim zalite da su vam losi igraci a mi ih imamo i previse :D
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, Argentina, Levin i 63 gosta.