Pa evo vidimo sve sami u zadnja tri kola....ne trebaju nam dodatna objašnjenja.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sabura,opet cete vi nama u ledja gledati.BeSha1992 je napisao/la:evo poslat cemo vam mi Karica i ove juniore nek se kale kod vas, vidim zalite da su vam losi igraci a mi ih imamo i previse
ma sta rece lutko GODINE BEZ TITULA NAMA SKUPA PROLAZE...BeSha1992 je napisao/la:evo poslat cemo vam mi Karica i ove juniore nek se kale kod vas, vidim zalite da su vam losi igraci a mi ih imamo i previse
Dusa draga pobjedili napokon u "gostima" pa sampion svemira, sta ce? nije mu lahko..QWERTZ je napisao/la:ma sta rece lutko GODINE BEZ TITULA NAMA SKUPA PROLAZE...BeSha1992 je napisao/la:evo poslat cemo vam mi Karica i ove juniore nek se kale kod vas, vidim zalite da su vam losi igraci a mi ih imamo i previse
kakve veze prelazni rok ima s nama ? mi dovodimo slobodne igrace . naucite to vec jednom !DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Rok za transfere traje jos jedan dan pitanje hocemo li mi pokusati ikoga dovesti
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Rok za transfere traje jos jedan dan pitanje hocemo li mi pokusati ikoga dovesti ... sljedeca tekma nece biti ni 2000 na Grbavici ... ovo definitivno sa Amarom je preslo svaku granicu ... lako je bilo "igrati" kada je bilo para
Shvatam frustraciju radi lose igre uprkos igracu vise ali tjerat Osima??????????????? Jarane jesi to zaboravio da je dogovoreno da Dino vodi ekipu a da Amar ganja neke druge stvari oko kluba? Sta vam je ba vise? (ne mislim samo tebi licno)?Alipasino je napisao/la:Hocete li svratit veceras na janjetinu.Sram vas bilo.Osime sve sto si uradio za Zelju sad bacas pod noge,ako neces da vodis ekipu idi brate ali progovori pa ko si vise sta se kurcis.
Nema sta letimo ... treba Lazu vratiti hahahahhahaadi11 je napisao/la:Kako lijepo igramo bez Adilovica ubrzala se igra pravo.
Ma ja, isto kao sto je igrao na Grbavici pa popusili bodove. Sve je ovo zato sto ne igra Adilovic, aha, sigurno.adi11 je napisao/la:Kako lijepo igramo bez Adilovica ubrzala se igra pravo.
Ma pusti ti njih sta je dogovoreno.Pa vidis i sam da ovako ne ide.Pa od pocetka sezone mi nemamo nikakvu igru i one tri utakmice sto smo dobili bile su naguzove.Pa mi tri posljednjeplasirane ekipe ne mozemo da dobijemo sa vise od 3 gola razlike.zeljocity je napisao/la:DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Rok za transfere traje jos jedan dan pitanje hocemo li mi pokusati ikoga dovesti ... sljedeca tekma nece biti ni 2000 na Grbavici ... ovo definitivno sa Amarom je preslo svaku granicu ... lako je bilo "igrati" kada je bilo para
Jel bilo para kada je dosao u klub?
Shvatam frustraciju radi lose igre uprkos igracu vise ali tjerat Osima??????????????? Jarane jesi to zaboravio da je dogovoreno da Dino vodi ekipu a da Amar ganja neke druge stvari oko kluba? Sta vam je ba vise? (ne mislim samo tebi licno)?Alipasino je napisao/la:Hocete li svratit veceras na janjetinu.Sram vas bilo.Osime sve sto si uradio za Zelju sad bacas pod noge,ako neces da vodis ekipu idi brate ali progovori pa ko si vise sta se kurcis.
Ti jedva doceko poraz pa se nasladjujes?! I ti sebe zoves navijacem?! FUJ FUJ FUJ!DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Nema sta letimo ... treba Lazu vratiti hahahahhahaadi11 je napisao/la:Kako lijepo igramo bez Adilovica ubrzala se igra pravo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.