Elem, mislim da su igraci malo pregorili zbog atmosfere
p.s. haj vise se kanite prica o tome ko je kriv za tu nesrecu i relacija Tuzla-Sarajevo!!! Ima li ovdje kakvih moderatora ili dajte meni tu titulu pa da je sve ovo fino pobrisem i banujem
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
da budemo najgora drugoplasirana a trenutno imamo +23 ?Suki46 je napisao/la:Moze se desiti da budemo najgora 2-plasirana ekipa i onda bi bilomirzatele je napisao/la:dvije ekipe idu dalje,ne objasnjavaj kad ne znasSuki46 je napisao/la:
Da ,mi bi imali skor tad 3-0 , Island 1-1 , Velika Britanija 0-3 .Jedino ako bi Island dobio opet V.B , onda bi gore u Islandu ne bi smjeli izgubiti vise od 10 razlike .
Lumani mislio sam na Cazin i Bihać znam šta pišem nego šaljem preko moba ne mogu sve u detalje.lumani je napisao/la:Grad Krajina
Suki46 je napisao/la:mirzatele je napisao/la:da budemo najgora drugoplasirana a trenutno imamo +23 ?Suki46 je napisao/la:
Moze se desiti da budemo najgora 2-plasirana ekipa i onda bi bilo
Mozda al ako nas i Island i Britanija dobiju po 15 razlike,malo razmisli jel to moguce
Svejedno glupa rasprava,dobicemo obe preostale i plasirat se sa 4:0,samo ne iznosi vise netacne informacije
Zar se BHF moze nazvati navijacima ili nekom navijackom grupomultrassa1921 je napisao/la:e i ovi fanatikosi su cirkus od navijaca,oni dozvoljavaju da im fukare navijanje vode,jos ide pjesma **** zelju i sarajevo![]()
![]()
a sto se tice atmosfere stvarno svaka cast
Rumunija -18Suki46 je napisao/la:Suki46 je napisao/la:mirzatele je napisao/la: da budemo najgora drugoplasirana a trenutno imamo +23 ?
Mozda al ako nas i Island i Britanija dobiju po 15 razlike,malo razmisli jel to moguce
Svejedno glupa rasprava,dobicemo obe preostale i plasirat se sa 4:0,samo ne iznosi vise netacne informacije
Jest ali pogledaj i ostale grupe gdje i 2- plasirani takoder imaju itekako pozitivne omjere svoje kos razlike .Uglavnom dobit cemo obje tako da je ovo bezveze ,obje ekipe su teski amateri u odnosu na nas .
+1Sheyi je napisao/la:Znai na kosarkaskoj tekmi repke Fukare J*** Želju i Sarajevo, mene stid evo. Selam iz Mejdana
p.s. Fukare, a ne 7000 navijača, ne generalizujte vi iz Sarajeva
pa da Tuzlaci svaka cast,staviti sve tekme u Tuzlu,poneka u Sarajevo,a Fukare ..tuzla87 je napisao/la:+1Sheyi je napisao/la:Znai na kosarkaskoj tekmi repke Fukare J*** Želju i Sarajevo, mene stid evo. Selam iz Mejdana
Ne stavljajte u isti kos Fukare i ostale Tuzlake.
Baš tako, stotinjak kockastih glava na istoku je imalo svoj seljački performans, ostali su uglavnom iskulirali.Sheyi je napisao/la:Znai na kosarkaskoj tekmi repke Fukare J*** Želju i Sarajevo, mene stid evo. Selam iz Mejdana
pa dosli za Bosnu navijati,kad vec nece drugiEvolution87 je napisao/la:Ne znam samo kako su ove fukare mogle trobojku da zaborave
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.