Molim da nas nestavljate sve u isti kos. Ja zivim u TZ, Sarajavo i gradjane tog grada postujem cijenim i ne smatram neprijateljima, cak naprotiv.Shategabri je napisao/la: ↑19 okt 2021, 15:28I još te naziva kompleksašom, a ničim izazvan krene sa kvalifikacijama...u pravu si, tačno ne treba reagovati, isto da u go.vno dirnešspezial je napisao/la: ↑19 okt 2021, 15:22Kako ti se bolan da raspravljat, vidis da je to zadojeno nekakvom mrznjom, valjda u svom jadu i bijedi vidi nekakvog neprijatelja u sarajevu... kunem ti se ovo samo u Tuzli ovakve slucajeve mozes vidjet, jos okrece pricu da nama oni smetaju iz nekog razlogaShategabri je napisao/la: ↑19 okt 2021, 15:18
Čuj to, nisam znao da su HZ inicijatori 4R...šta sve nećeš saznati na forumu.
Činjenica da sam pogodio da na čistu miru prozivaš, da je to kompleks....evo i ovaj ti kolega neki ili šta je već, uglavnom slažete se da smo mi nekakvi gadovi i ovakvi i onakvi.
A vi bečka škola, na ranu vas priviti.![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tuzla City / Sloga Simin Han
Sarajevo glavni grade, vidi sta ti seljaci rade.Shategabri je napisao/la: ↑19 okt 2021, 15:35Boli te na šta se ja nakačim.
Zaobiđi me. Kloc te napravio.

BE A GAME CHANGER, THE WORLD IS ALREADY FULL OF PLAYERS
- Shategabri
- Kontakt:
Naravno, nije mi cilj uopšte normalne Tuzlanke i Tuzlake uopšte prozivati. Samo ove kompleksaše.elvirbaljic je napisao/la: ↑19 okt 2021, 15:36
Molim da nas nestavljate sve u isti kos. Ja zivim u TZ, Sarajavo i gradjane tog grada postujem cijenim i ne smatram neprijateljima, cak naprotiv.
Gdje problem? Jesi počeo sa vrijeđanjem?
I onda su Sarajlije seljaci, a ti odakle god si...ti si neki urbani papak?
Piši ako šta imaš o sportu, o klubu za koji navijaš, komplekse možeš i na tribini ispoljavati...ako već imaš klub.
Koševo Zapad
Nisu HZ inicijator nego tvoj vrli posteni klub, tacno je da nas tresu kompleksi.....ybg. nije lako, karate zenske, igrate grupne faze, repka na Kosevu, akademija, cevapcici, burek, magla, trezor, smog, raspiratori i ostale pogodnosti.....Shategabri je napisao/la: ↑19 okt 2021, 15:18
Čuj to, nisam znao da su HZ inicijatori 4R...šta sve nećeš saznati na forumu.
Činjenica da sam pogodio da na čistu miru prozivaš, da je to kompleks....evo i ovaj ti kolega neki ili šta je već, uglavnom slažete se da smo mi nekakvi gadovi i ovakvi i onakvi.
A vi bečka škola, na ranu vas priviti.
🔴⚫️
Joj kad im ukinu koefcijent 2 dok prodju procedure, ima da taj dan se U Zenici, Tuzli, Mostaru, Bihaću slavi kao rodjendan. 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pa ti si prvi poceo, ko god nesto napise u vezi Sarajeva, Sarajevo, sarajevski, sarajevsko, odma se kacite i bivate uvrijedjeni kao svi drugi imaju komplekse zbog vas. Ohladi malo. Dalje, spominjes banalan primjer, kao odes na Jadran i gotive te. Sta ti je dozovi se, naravno da ce te svugdje drugo gotiviti jer moraju.Shategabri je napisao/la: ↑19 okt 2021, 15:40Naravno, nije mi cilj uopšte normalne Tuzlanke i Tuzlake uopšte prozivati. Samo ove kompleksaše.elvirbaljic je napisao/la: ↑19 okt 2021, 15:36
Molim da nas nestavljate sve u isti kos. Ja zivim u TZ, Sarajavo i gradjane tog grada postujem cijenim i ne smatram neprijateljima, cak naprotiv.
Gdje problem? Jesi počeo sa vrijeđanjem?
I onda su Sarajlije seljaci, a ti odakle god si...ti si neki urbani papak?
Piši ako šta imaš o sportu, o klubu za koji navijaš, komplekse možeš i na tribini ispoljavati...ako već imaš klub.
Nemam ja klub, ne postoje klubovi osim Zelje i Sarajeva, zar ne? U ovakvoj smijesnoj drzavi glumite gospodu neku.
BE A GAME CHANGER, THE WORLD IS ALREADY FULL OF PLAYERS
- Shategabri
- Kontakt:
Pa budite eto vi inicijator, nemojte sve gledati sa strane, poslije kuknjava vidiš onih Sarajlija, sve nam oteše od titula do djevojki...pa ko će vas ako ste uhljupi, malo se aktivirajte...vi bi guz.ice dali za bar jedan izlet u Evropu, pa pogledaj kakva je euforija bila u Mostaru ove godine s Veležom.
Slabo ti ta ironija ide.
A i ako ti se ne sviđaju sarajevski, uvijek imaš banjalučke....travničke ćevape?
Imaju li kakvi tuzlanski ili kopirate pomalo od svakog?
Koševo Zapad
Zamolio bih da ne uvlačite Mostar u tu mržnju i kompleks prema Sarajevu. Ne mrzimo ga, nemamo komplekse, ne želimo mu ništa loše i nismo opterećeni glavnim gradom. I nismo nikad ni bili.
To što Tuzla i Zenica furaju su obični primitivizam i malograđanština.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Shategabri
- Kontakt:
Ako ćemo iskreno, prvi je počeo s tom pričom kolega Tuzlak.Maestra je napisao/la: ↑19 okt 2021, 15:43
Pa ti si prvi poceo, ko god nesto napise u vezi Sarajeva, Sarajevo, sarajevski, sarajevsko, odma se kacite i bivate uvrijedjeni kao svi drugi imaju komplekse zbog vas. Ohladi malo. Dalje, spominjes banalan primjer, kao odes na Jadran i gotive te. Sta ti je dozovi se, naravno da ce te svugdje drugo gotiviti jer moraju.
Nemam ja klub, ne postoje klubovi osim Zelje i Sarajeva, zar ne? U ovakvoj smijesnoj drzavi glumite gospodu neku.
Ja sam prokomentarisao, a ti se ničim izazvan nakačio i zapjenio.
I usput mi počeo kačiti uvredljive nazive, kad ti odgovorim onda sam ja sarajevski seljak.
Ne znam imaš li, ako imaš super, ako nemaš...ne znam, prati boćanje.
Kakva god je, naša je....bolje nemamo.
Ako živiš gdje vani onda mogu i razumjeti, ako si negdje u ovoj smiješnoj državi....ne znam, skontaj se malo.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Nije Mostar u tom kontekstu niko ni spomenuo.Balorda je napisao/la: ↑19 okt 2021, 15:45Zamolio bih da ne uvlačite Mostar u tu mržnju i kompleks prema Sarajevu. Ne mrzimo ga, nemamo komplekse, ne želimo mu ništa loše i nismo opterećeni glavnim gradom. I nismo nikad ni bili.
Dobro, malo ste jedino našiljeni na naš komšiluk

Bold je jedina istina i meni je žao naših sugrađana koji pate od kompleksa.
Koševo Zapad
Ti ni sam nisi svjestan šta si napisao

Sarajevo je prije par godina imalo tako loše suđenje gdje su nas redom krali Skakić, Čuić, Jakupović, Bjelica i ostali. Svi nabrojani za vrijeme Begića i to par puta i protiv vas kozojeba.
Maestra je izgleda neki novi nivo

Prokleti da su Dragan Šolak, njegova fašistička "Junajted medija", kao i njihovi produkti sport klub, telemach, total tv, n1, nova bh/s/m i ostali❗
Ni slucajno, Mostar je ozbiljan grad koji nema kompleks od Sarajeva, zato na toj relaciji nikad ni neces vidjeti mrznju, osim individualnih debilnih slucajeva.Balorda je napisao/la: ↑19 okt 2021, 15:45Zamolio bih da ne uvlačite Mostar u tu mržnju i kompleks prema Sarajevu. Ne mrzimo ga, nemamo komplekse, ne želimo mu ništa loše i nismo opterećeni glavnim gradom. I nismo nikad ni bili.
Mitomani. Nikad zaboraviti! Begić je sarajevski, bordo kriminalac!RekoSam je napisao/la: ↑19 okt 2021, 15:59Ti ni sam nisi svjestan šta si napisao![]()
Sarajevo je prije par godina imalo tako loše suđenje gdje su nas redom krali Skakić, Čuić, Jakupović, Bjelica i ostali. Svi nabrojani za vrijeme Begića i to par puta i protiv vas kozojeba.
Maestra je izgleda neki novi nivo![]()
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
The English is not the best in this videoMadal je napisao/la: ↑19 okt 2021, 16:15Mitomani. Nikad zaboraviti! Begić je sarajevski, bordo kriminalac!RekoSam je napisao/la: ↑19 okt 2021, 15:59Ti ni sam nisi svjestan šta si napisao![]()
Maestra je izgleda neki novi nivo![]()

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- svrakino1921
- Kontakt:
Hoce da nam ukinu koeficijent 2
A da opet 100 miliona maraka na godisnjem nivou uzmu od KS drugi kantoni
Da nastavimo finansirat sve reprezentativne selekcije
Sve institucije na Drzavnom nivou
Migrante da hranimo i krov nad glavom da im obezbjedimo
Sto se sjetio mali plavi seljacic
Dže si čoikBeduin je napisao/la: ↑19 okt 2021, 14:00Kako neces imati kompleks kad ste cool, prelijepi, izgovarate simpaticno "ć"ovjek, sarajke ne znaju reci "ne", gradski prevoz jeftin, klubovi vam stalno igraju u Evropi i prepoznatljivi su po tome, imate bolje isjeckan luk u cevapima nego u Tz, nemoj dalje da nabrajam.
Ja vas volim, maaajke mi, sto biste vi rekli. Uvijek imate posebno mjesto u mome srcu, kako Sarajevo kao grad, tako i narod, svi ste vi Valter i zbog toga vas cijenim. Stariji ce razumjeti, Dobrinja, Grbavica, Plavih 11, aerodromsko naselje, ovo-ono...![]()
Sad se vratimo sportu.

Koliko znam "maaaajke mi" je iz Mostara i meni lično super simpatično kao i kompletan mostarski akcenat koji mi je super gotivan. Ali kad čujem ono "u čoeka" ospem se.

Pozdrav za anti-sarajlije

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 okt 2021, 15:15![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A uša tamo bola prošao nacrt zakona na domu naroda većsvrakino1921 je napisao/la: ↑19 okt 2021, 16:47Hoce da nam ukinu koeficijent 2
Nadam se da ce neko se sjetiti potraživati i sredstva retroaktivno sto ste nezakonito uzimali 16 godina x 100 miliona= 1.6 milijardi KS je ukrao od ostatka Federacije.
Ide apelacija i na to, hocemo povrat sredstava

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
-
- Kontakt:
To je trebalo prije više godina ukinuti.
Sarajevo kao grad volim, rado odem i izuzmen li put do Sarajeva uvijek mi je drago otici.
Nećemo slaviti kao rođendan ali hoćemo biti mirne duše jer smo napokon dobili ono sto nam pripada a što nam je do sada bilo oduzeto.
-
- Kontakt:
KS ne finansira sve reprezentativne selekcije.svrakino1921 je napisao/la: ↑19 okt 2021, 16:47Hoce da nam ukinu koeficijent 2
Institucije na državnom i federalnom nivou se finansiraju iz drzavnog odnosno federalnog budzeta a ne KS.
Treba znati nadležnosti u ovom nakaradnom sistemu pa onda kukati.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, GradKamena2, Pablo11, ristagrad i 35 gostiju.