FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

zamorano1plus8
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la zamorano1plus8 » 16 dec 2020, 23:04

Koji ste vi kr.eteni. Standardno siamo ubjedljivo na forumu najveći, više me nervira nego onaj buflon sa seria a teme. Ovi sto im je žao icardia i nisu ga još prezalili .ebo vam on najmilije.
Conte je tu od danas do sutra, jbg ispao je iz LP, al ne shvatam da priželjkuju neki poraz intera zbog trenera. Draže mi je ovakva pobjeda večeras zbog drugih nego da smo glat pobjedili, jer im je još više krivo.
Možda ne izgleda igra kvalitetno al ovo nam je sezona u kojoj imamo kakve takve šanse da osvojimo nesta , ako je cijena tog ispadanje iz LP pa neka je.
Da se razumijemo ne volim Conte, al i dok je tu treba navijati za intera.aj zdravo
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 16 dec 2020, 23:07

Mago je napisao/la:
16 dec 2020, 22:58
arminz je napisao/la:
16 dec 2020, 22:56
Samo bih zamolio Kulibalija da ostavi Lukakua u Milanu prije nego sto krene za Napulj
I Lukaku je tebe zamolio da mu se zahvalis za 3 boda. 🤮
:rol:

Molim te reci da se salis
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 16 dec 2020, 23:08

arminz je napisao/la:
16 dec 2020, 23:07
Mago je napisao/la:
16 dec 2020, 22:58
arminz je napisao/la:
Samo bih zamolio Kulibalija da ostavi Lukakua u Milanu prije nego sto krene za Napulj
I Lukaku je tebe zamolio da mu se zahvalis za 3 boda. 🤮
:rol:

Molim te reci da se salis
Rezultat :arrow: strijelac.

Laku noc!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 16 dec 2020, 23:13

arminz je napisao/la:
Hvala Bogu pa se neko usudio ovo da napise. Pojeo ga je covjek i to do zadnje mrve.
Ovima sto prizeljkuju ovakvu igru i ostanak Contea, je vjerovatno neki kompleks tezi proradio.
Nagledao sam se svega, Mazzarijevog fudbala pogotovo, ali ovo sto radi Conte je degutantno i da pitam vas sta cemo kada nas sreca napusti ? Kolektivno plakati ?
Uzdati se u znanje i svoje zalaganje ponajvise a ne u srecu i nasladjivati se ovakvim pobjedama. To rade i hinje i hinjski navijaci !
Niko nece kritikovati trenera ako vidimo pomake u igri bar neko desavanje, ali mi zadnje golove sve dajemo nazor, nemamo razigrane akcije a toliko skupih igraca imamo na mnogim pozicijama. Ekipa je prepuna potencijala da igramo stabilan nogomet u kojem ce svaki igrac biti bolje, ali ne, nekima je drago ovdje kada igramo ko zadnje ljige i kofol se predstavljamo jakim.
Bolje bi bilo da smo igrali dobro veceras i izgubili nego ova situacija, bar za one sto misle na duze staze i zdraviju organizaciju. Ta 3 boda bi lahko nadoknadili, ali losa igra nas prati vec mjesecima i to ne mozemo nadoknaditi !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 16 dec 2020, 23:30

Drugi put ce mu se ovakva kukavicka igra osvetiti, a onda ce vjerojatno biti opravdano pickaranje na topicu :hmmmmm:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 16 dec 2020, 23:36

Samo kukate. Sjetite se utakmica u LP: Gladbach kuci, Šaktar u gostima i Real u gostima. Sve utakmice u kojima smo zasluzili vise nego sto smo uzeli.

I sad nesto serete. Pobjeda. Jedino bitno. Scudetto na kraju aBd jedino bitno. Ma ko bio trener, i na koji nacin se doslo do scudetta.

Cojk bi rekao vi navijate za Bayern il sta ja znam koga pa razmazeni. A ne Inter mrtvi koji 9 godina nije osvojio ni T od trofeja.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 16 dec 2020, 23:45

Mago je napisao/la:
16 dec 2020, 23:36
Samo kukate. Sjetite se utakmica u LP: Gladbach kuci, Šaktar u gostima i Real u gostima. Sve utakmice u kojima smo zasluzili vise nego sto smo uzeli.

I sad nesto serete. Pobjeda. Jedino bitno. Scudetto na kraju aBd jedino bitno. Ma ko bio trener, i na koji nacin se doslo do scudetta.

Cojk bi rekao vi navijate za Bayern il sta ja znam koga pa razmazeni. A ne Inter mrtvi koji 9 godina nije osvojio ni T od trofeja.
Problem tvoj prijatelju je da hoces sve i to odmah. Bolje ti je napraviti zdravu igru i zdrav klub sa dobrim transferima nego osvojiti titulu. Ne razumijes poduzetnistvo i ne razumijes nista o dugorocnim ciljevima izgleda ?
Titula treba doci kao plod rada a ne kao plod srece i sadake.
Sjecam se prve utakmice sa Gladbachom i ispada Vidala koji je napravio glup penal iz nicega i istog tog igraca koji je zaboravio protivnickog igraca iz svojih ledja ? Jel trebam dalje da pricam o transferima i dugorocnim ciljevima ?
Pogledaj ti tekmu drugu protiv Sahtjara pa nam onda reci nesto dobro ?
Real u gostima je morao biti nerijesen rezultat i to bi bilo po meni tada najpostenije.
Ja vjerujem da svi navijaci Intera ovdje zele zdravu organizaciju i igru da vide. Titula ce onda manje vise sama doci kao sto je Liverpoolu dosla. Medjutim nas sve ovdje frustrira sto mi iz kola u kola nemamo volje da kuci protiv jacih timova osvojimo bod ?
Ja to nisam vidio kod drugih jacih ekip, sem kod Spezije i Beneventa koji cuvaju bod kuci, a ti ?

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 17 dec 2020, 00:22

Ma nije meni problem što je on zatvorio tekmu protiv napolija sa igračem više, mene boli što bi on to uradio i protiv chieva kući.
1921

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 17 dec 2020, 05:05

Ovdje sad ispade ako ti je drago sto je Inter pobijedio direktnog konkurenta, da odmah podržavaš eto i taj pristup i igru i sve. Valjda cilj opravdava sredstvo i 3 boda u ovakvim utakmicama su najvažnija.

Sve dok se bodovi sakupljaju dobro je, na kraju ce se mrtvi brojati. Ja znam da je cilj scudeto i ako ga ne bude isključivi i jedini krivac je Conte. A to hocel on parkirati bus ili igrati kao Atalanta meni to apsolutno svedno dokle god smo tu gdje moramo biti.

Lik ce sigurno otici na kraju sezone kako god ona zavrsila, tako da daj taj scudeto, pa i tko ga zamijeni nek nastavi samo.

Ova ekipa ima dobru osnovu za bilo kojeg trenera u budućnosti, tako da je to najmanji problem. To sto je se nakupilo starijih igraca, uvijek ih je bilo, isto tako ce ih se i riješiti.
Od tih starijih jedino je Kolarov promasaj, a Vidal sasvim solidan, dok se Darmianu nema sta reci, do sada je odigrao sve korektno, veoma zahvalan igrač.

To sto igra Gagliardini ispred Eriksena, pa boze moj nek da malo guzice i Danac, nema od laganog šetnja ništa. Gledati njega i Sensia je ogromna razlika i njihovo kretanje i učestvovanje u igri..

A vi i dalje gledajte samo Lukakua, jel dao bitan gol ili nije. Jer da je promašio penal bio bi najgori, ovako mu se zamjera sto nije dobijao duele sa stoperima, jer to je važnije od gola za tri boda...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 dec 2020, 06:27

zamorano1plus8 je napisao/la:
16 dec 2020, 23:04
Draže mi je ovakva pobjeda večeras zbog drugih nego da smo glat pobjedili, jer im je još više krivo.
Čuj to.Zbog kojih drugih?

Najbolje da se treba dokazivat nekakvim buflonima sa foruma i da nekog treba dirat šta će netko napisat/reć.

Inter je loš i to je činjenica.Ispalo se iz LP i nikakvih -1 u prvenstvu neće zamaskirat to da igre nema ni u tragovima.Ko što je prije koju sezonu bilo natjecanje tko je najmanje loš za to zadnje mjesto u LP,sad bi izgleda moglo biti najmanje loš natjecanje za skudeto.Nema tu kruha dugoročno.Serem mu se na takav skudeto,imao bi vrijednost ko oni Mancinijevi pojedini nakon kojega je postao veliki stručnjak.

U svakom slučaju barem je jadnik na ovu jadnu igru i nekakve pobjede uvezao u zadnje vrijeme (iako ne i najvazniju).Prije toga je u jednom periodu imao učinak od 2 pobjede u 10 utakmica.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 17 dec 2020, 09:43

Ta neka teza da pisemo 3 boda a igru zaboravljamo bi imala smisla da je ova utakmica iznimka ali cinjenica je da mi igramo lose, losije nego sto je moguce sa ovakvim rosterom. Nema naznaka da se postavlja nekakav temelj, prepoznatljiv sustav, nekakav rukopis trenera, vec igramo staticki, spori nogomet, kojeg ozbiljne ekipe sa pravim trenerom lako kontriraju (Real u obje utakmice), mozda on i bude prvak sa ovakvom igrom ali danas sutra ce opet naletit neka BMG i izbacit nas iz skupina LPa, ili u nekom direktnom sudaru playoffu.

Mene ova situacija ozbiljno podsjeca na onu sezonu kad je Mancini bio trener pa smo u prvih 15 kola pobjedili skoro sve utakmice sa 1:0, i bilo je tako ocito da postoje neki problemi, Handa je imao clutch sezonu, vadio neke nemoguce situacije, ali kad su krenili prvi porazi bilo je gotovo, na kraju nismo izborili ni LP, jedina razlika je sta ove sezone imamo bolji roster, pa sumnjam da mozemo ostati bez LP, ali isto tako ne vjerujem da mozemo nastaviti ovako igrati i drzati minimalnu razliku od prvog mjesta ili preuzeti to prvo mjesto.

Neka me Conte razuvjeri i ja cu se prvi posuti pepelom.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 17 dec 2020, 10:59

Nemamo plan B al zato imamo plan O

slika

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 17 dec 2020, 11:13

Kako cudno da nas skoro svaka ekipa izdominira na sredini terena. Volio bih vidit heat map za 3 veznjaka.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 dec 2020, 15:12

Bila je nedavno sa jedne utakmice.Isto kao i ovdje gore...Barella igra krilo,nema ga uopce u sredini.Drugi vezni je stoper ko Retard također na ovoj slici.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 17 dec 2020, 15:59

arminz je napisao/la:
17 dec 2020, 10:59

slika
Mazohizam.
"We need to suffer. And we need to fight."

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 17 dec 2020, 16:20

arminz je napisao/la:

slika
Kako se na italijanskom kaze ringe ringe raja ?

Moguce da je calma, calma, forza, forza jer je to jedino sto se moze cuti s klupe.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 dec 2020, 19:08

Puma je napisao/la:
17 dec 2020, 16:20
Kako se na italijanskom kaze ringe ringe raja ?

Moguce da je calma, calma
:urnebes:

To sam i ja pomislio :mrgreen:

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 17 dec 2020, 21:50

Captain4 je napisao/la:
17 dec 2020, 15:59
arminz je napisao/la:

slika
Mazohizam.
Navikao Conte u juvetusu da i ovog u sredini racuna kao svog igraca, :mrgreen:

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 20 dec 2020, 10:18

Ocekujemo li dominaciju Spezie danas?

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 20 dec 2020, 15:28

Brozovic nastavio gdje je stao protiv Napolija

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.