Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
@Otelo
Pisao si ovde cini mi se da ces upisati FPN, jesi li predavao papire, jesu li te primili ?
Pisao si ovde cini mi se da ces upisati FPN, jesi li predavao papire, jesu li te primili ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Sve sam riješio. Primljen, uplatio i još samo da odem u Sarajevo ostalo.Puma je napisao/la:@Otelo
Al prvaci Europe
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Fino. Jos ako je u redovne onda
Nije tesko ali su predavanja zamorna a profesori dosadni. Ja sam samo na prvoj godini bio redovan kasnije samo na ispite dolazio. Ali moj ti je savjet ipak da ides sto cesce. Bolje je biti prisutan i poznavati sto vise faca.
Nije tesko ali su predavanja zamorna a profesori dosadni. Ja sam samo na prvoj godini bio redovan kasnije samo na ispite dolazio. Ali moj ti je savjet ipak da ides sto cesce. Bolje je biti prisutan i poznavati sto vise faca.
Call the coroner!
Ma nažalost nije. Mogao sam upasti u redovne da nije bilo u srednjoj one rečenice u glavi, na testu: "Yebo ovo, neće mi trebati". Ma vidjet cu kako mi se bude dalo, vjerovatno ću otići. Sviđa mi se lokacija fakutleta, a i trebe 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kosarka nije naucna fantastika bajo moj.Otelo je napisao/la:Kako je krenulo Hrvati će osvojiti Eurobasket za senioreDANTES je napisao/la:Sjajno ljeto srpskog sporta prelilo se i preko granice u Bosnu![]()
#PrvaciEurope
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- samo_lijevo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Pozdrav za legendu.
Pozdrav za legendu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cak ni meni nije losa ta verzija
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ovo slusam evo tri dana. Zarazio sam se. Zbog toga imam problem.
Oj jarane,jes mi zao sto nisam te vidio jucer,cekao sam te,al nije te bilo,a fakat morao ici,znači javi mi kad ces iduci put,da dodjem i ja,moram ti pricati haha..Kawhi je napisao/la:@Narine![]()
Meni večeras pauza ne mogu više. Ramena me bole ko da sam dizao tegove sedmicu dana, a jedino čaše i flaše dižem.
- legenda reala
- Kontakt:
samo_lijevo je napisao/la:
Pozdrav za legendu.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- samo_lijevo
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:samo_lijevo je napisao/la:
Pozdrav za legendu.
![]()
Ispostovao sam te
- legenda reala
- Kontakt:
samo_lijevo je napisao/la:legenda reala je napisao/la:samo_lijevo je napisao/la:
Pozdrav za legendu.
![]()
Ispostovao sam te
aferim momčiluko, inače
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Odlicno. nikad bolje.legenda reala je napisao/la: aferim momčiluko, inače
Sta ima na Drini? Dosadjuje li ova kisa?
- legenda reala
- Kontakt:
Jel to Moštranka kleknula ??samo_lijevo je napisao/la:Odlicno. nikad bolje.legenda reala je napisao/la: aferim momčiluko, inače
Sta ima na Drini? Dosadjuje li ova kisa?
Ma ništa, radno, šuti neka je da malo osvježi pocrkasmo
Bio sam i ja tu i gledao ima li te i nisam te mogao vidjeti. Onda smo morali dalje ići.Narin je napisao/la:Oj jarane,jes mi zao sto nisam te vidio jucer,cekao sam te,al nije te bilo,a fakat morao ici,znači javi mi kad ces iduci put,da dodjem i ja,moram ti pricati haha..Kawhi je napisao/la:@Narine![]()
Meni večeras pauza ne mogu više. Ramena me bole ko da sam dizao tegove sedmicu dana, a jedino čaše i flaše dižem.
Vidjećemo se sigurno samo da se ja rehabilitiram.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- JoseMourinho
- Kontakt:
Imal gdje mi kolege iz noćne zizua 
Re: Odg: Chat
Na današnji dan prije 181 godinu je umro (ubijen) čovjek koji se borio za Bosnu.
kad koji gdje kako i zašto?hilmo je napisao/la:Na današnji dan prije 181 godinu je umro (ubijen) čovjek koji se borio za Bosnu.
a na današnji dan prije 10 godina na graničnom prelazu Metaljka u mjestu Mostina je ubijen i Bojan Prodanović pripadnik DGS ....
vidiš? tako se piše
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Husein kapetan Gradaščević Zmaj od Bosne, borio se za autonomiju Bosne i Hercegovine da bi na kraju bio pozvan kod sultana u Istanbul gdje pod sumljivim okolnostima završava svoj put.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 1 gost.