Kodro - 0
Hejteri ce reci da je Dzeno duze vremena tu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma za godinu dana i ovo sto je Kodro malo bio mogao ju je steci.Pa ja nznm ima li licencu i za nasu ligu,a sto posto sam siguran da on to nije ni zapoceo.Steph je napisao/la: @emmir18
Licenca ne ide preko noći.
Al vidi Mateju i Milanu faca/smijehajurisicduska je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:aj cara![]()
Posebno kad se i ova uzme u obzir.
Ima Dženo A licencu, a i uplaćeno mu je školovanje za PRO licencu, njegovo je da ide na seminarske da uči i da kad se steknu uslovi ode stažirari u neki EURO klub. I to je to, i to bi trebao sad na polusezoni a nama neki novi stručnjak. On kad se odškoluje nek bude asistent ili trener izlaznih generacija u Akademiji. Savršeno za njeg. A dolazi on tobe, treba to primijetiti, počeo je malo stajati iza svojih odluka, nije loš pomak. Vidjet ćemo...emir18 je napisao/la:Ma za godinu dana i ovo sto je Kodro malo bio mogao ju je steci.Pa ja nznm ima li licencu i za nasu ligu,a sto posto sam siguran da on to nije ni zapoceo.Steph je napisao/la: @emmir18
Licenca ne ide preko noći.
Dobro je ako je to polozio jer na tim predavanjima se mnogo nauci,treba ga kluba malo i vani slati dok su pauze u prvenstvu.Jos je on mlad i moze samo namazaniji postati.Steph je napisao/la:Posjeduje A licencu, i ostalo je započeto, no najveći "problem" će predstavljati stažiranje, koje po pravilima može obaviti tek iduće godine, ako se ne varam.
Trenutno korisnika/ca: Chony533, MSOZ101, napoleon72, Rule_hz i 65 gostiju.