FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne igrati je bez Hz i zdravo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Eto nasim igracima razloga da izadju na teren veceras i da ih razgule !
-
- Kontakt:
Hocel se klub oglasiti i odbiti igrati ili ih boli qurac za navijace
IGRAJTE ZA HZ!
IGRAJTE ZA HZ!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Linija manjeg otpora našeg vrlog MUP-a. "Crvena dnevnica" zarađena sjedeći po kafama. Majku im nesposobnu yebem.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Jah, treba popusiti tri boda i pokloniti ih rahmetli zeljkanu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
MUP jedva docekao realno. Šepure se prse obicnim ljudima nesto zaustavaljaju trkeljaju a ne mogu da sigurnost uspostave za 1500 ljudi. Mrze i gore branse mi nema cast izuzecima nevjerovatno koliko nesposobno. Ali nek su im auta pod guzicom dobra i skupa. Kome mi placae zaradujemo.
-
- Kontakt:
**** mater nesposobnu debilima iz MUP jer ne znaju osnovne stvari. Najlakše je ovo uraditi. **** mater i debilima s obje strane koji su u zadnje vrijeme doveli do ove situacije.
Marš stoko neiživljena
Marš stoko neiživljena
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ja koliko vidim po ovim izvještajima nije ni došlo do belaja, uhvatili ih čim su ušli na Grbavicu. Dakle, nije bilo tuče, sukoba, paljevine, bilo čega.
Ima li iko info da li su ih nasi bar slomili za sve ove pokusaje i napade i saranje grafita i kurcenje po gradu?? Nadam se da jesu jednom za svagda... A nasi manekeni IGRAJTE ZA HORDE ZLA!!
Sto niste tako poslije BL pricali? Moleri rade sa policijom i to je jedina istina. Yebem im familiju.
Zadnja izmjena: skoJaa, dana/u 03 mar 2024, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
Horde trebaju izdati saopstenje, okupit se i krenuti ka šugavici! Ko moze zabraniti, pa zar nije demokratija i sloboda kretanja po Ustavu???????
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Pa cemu zabrana za 1500 ljudi koji imaju kartu ??
Imaju punktovi oduzimaj sve na ulazu, ovo je samo izgovor. Tuca u gradu bilo je i prije pa se moglo na utakmicu. U narednom periodu kad god bude utakmica treba im zabraniti dolazak na kosevo.
Imaju punktovi oduzimaj sve na ulazu, ovo je samo izgovor. Tuca u gradu bilo je i prije pa se moglo na utakmicu. U narednom periodu kad god bude utakmica treba im zabraniti dolazak na kosevo.
- luckystrike
- Kontakt:
Steta sto nemamo muskog predsjednika ili barem direktora, pa da kaze da necemo igrati veceras. Ne osjecamo se sigurno a imamo i saznanja...
Hoće li se naš klub oglasiti? Belaja nije ni bilo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Momci su sve vrijeme praćeni policijskim dronom + grbavica vrvi od murije. Upad je bio pušten samo da bi mogli zabraniti naš dolazak i imali opravdanjePeppermintSA je napisao/la: ↑03 mar 2024, 14:38Ja koliko vidim po ovim izvještajima nije ni došlo do belaja, uhvatili ih čim su ušli na Grbavicu. Dakle, nije bilo tuče, sukoba, paljevine, bilo čega.
Nemoć MUPa KS. **** li ti katica umrle i onu kcerku.
JURIŠ
Jel istina da je palo manijacima nesto krupno?
-
- Kontakt:
Inatom do pobjede momci.
Izginuti sve i jedan do kraja za pobjedu.
Ako nas ne bude, nema veze, vazno je da vam budemo u srcima i mislima. Sretno.
Izginuti sve i jedan do kraja za pobjedu.
Ako nas ne bude, nema veze, vazno je da vam budemo u srcima i mislima. Sretno.
Zadnja izmjena: bordospartanac, dana/u 03 mar 2024, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: broj6, HariTz, johntravolta123, pierce, SamoDaKazeem, VolimBiH96 i 88 gostiju.