FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo kaže mi rođak iz policije da su naši udarili policajca sa autom kad su krenuli bježati
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
100% da li je njemu kćerka nešto radila u Željezničaru? ispravi me ako imam lošu informaciju.midzuka je napisao/la: ↑03 mar 2024, 14:40Momci su sve vrijeme praćeni policijskim dronom + grbavica vrvi od murije. Upad je bio pušten samo da bi mogli zabraniti naš dolazak i imali opravdanjePeppermintSA je napisao/la: ↑03 mar 2024, 14:38Ja koliko vidim po ovim izvještajima nije ni došlo do belaja, uhvatili ih čim su ušli na Grbavicu. Dakle, nije bilo tuče, sukoba, paljevine, bilo čega.
Nemoć MUPa KS. **** li ti katica umrle i onu kcerku.
Štrumfovi + policija = koalicija!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nevjerovatno da mup nije u stanju kontrolisati dio grada na dan kada je derbi i rezultat svega da bude zabrana dolaska. Oni su tamo jedva dočekali, žalosno.
Na stranu sve, ali jedno 10 godina bar, ne postoji derbi kod njih da nije bilo trakavica. Ne daju kartu, ne daju ovo, ne daju ono, ma svasta… Vise od decenije se trude da se popisaju na derbi i naprave od njega utakmicu druge lige. Derbi je ostao to sto jeste zahvaljujuci Kosevu i Sarajevu. Ko zna, mozda i dobiju ono za sta se bore, te drugoligaske tekme 
- Kockoglavi
- Kontakt:
Samo budala bi odlucila da ne igra veceras. **** bi nam savez majku ionako smo im na nisanu uvijek
-
- Kontakt:
Kartu za jug stavit 50 KM i rijesen problem.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Po ovome sad treba svima zabraniti dolazak na stadion, sta sad ispade Horde huligani, a oni kao nisu??? Pa ucijek 50 ludih glava ima svugdje i ako nisi u stanju njih neutralisati ne znam zasto prijmaju onda platu??????
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- morsecode
- Kontakt:
Sve rade da imaju ugodjaj, jer ovo im je slamka spasa, ako popuse veceras smijesi im se druga liga.
Zato ih nabiti nogama yebem li im mater, neka idu onda po livadama Bosne i nek se guse u Federalnoj
Zato ih nabiti nogama yebem li im mater, neka idu onda po livadama Bosne i nek se guse u Federalnoj
"To je jednostavno SARAJEVO"
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Jasno da odustajanjem igranja ide 3:0 ali moramo neki pritisak napraviti. Ne mozes sat prije okupljanja zabraniti dolazak. Gdje su pare navijacima i vrijeme? Pretresi svaku osobu do jaja i gotovo.
Moj je prijedlog da se okupimo kod mosta pa da vidimo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Vidjet ćemo naše drotove jesu li ovako ekspeditivni na sljedećem ročištu za Mileta. Još jednom, majku vam yebem drotovsku.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Svakako je pitanje kad ce mrtva glava past zbog ovih desavanja,do tad se ova situacija vjerovatno nece mi smirit.
Zali boze normalne raje.Igracima na terenu sretno
Zali boze normalne raje.Igracima na terenu sretno

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem... putovao sam cijeli dan i ovako se popishaju u usta. PS: Slažem se sa boldiranimLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 mar 2024, 14:46Jasno da odustajanjem igranja ide 3:0 ali moramo neki pritisak napraviti. Ne mozes sat prije okupljanja zabraniti dolazak. Gdje su pare navijacima i vrijeme? Pretresi svaku osobu do jaja i gotovo.
-
- Kontakt:
Prije svakog derbija bude neki belaj pa se ovakve odluke nisu donosile,bruka i sramota.
Samo dati 500 im karata i cijenu 100 km
Sta nas klub radi ima li igdje zaštite. Nesposobna magro
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nezz sto se ne oglasavaju iz kluba , da ovo nije patka sugavaca mozda nema nikakve zabrane ??
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Neka im bar tuzbom se zaprijeti, zbog zabrane.
Pojma nemam ima li osnova, ali sta kosta probati
Pojma nemam ima li osnova, ali sta kosta probati
Ovdje I zeljo treba da trazi od policije da opozove svoju odluku ali ocekivati od njih to je naivno cak vjerujem da I u ovoj odluci ima njihovog masla. Jednostavno ljudi idu all in jer im je poraz amen i posljednji pozdrav.
Nije ni ovo rijesenje,belaj ce biti opet prije/poslije utakmice npr sa ovim si jos veci prostor tome ostavio.
Ja generalno kazem da je lose ovo sto rade navijaci sto se previse Sarajevski derbi povezao sa Beogradskim.
Ja generalno kazem da je lose ovo sto rade navijaci sto se previse Sarajevski derbi povezao sa Beogradskim.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 mar 2024, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ima jer su svoje ljude u MUP-u angazovali da se ova odluka donese
FC United Of Manchester !
-
- Kontakt:
Yebo vas rezultat da vas yebo nek registruju sta hoce
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!