Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Chat
[youtube][/youtube]
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Kako realnost koju kreira chovek, a koja nije ni utopija, niti distopija - mozhe biti nehumanaDANTES je napisao/la:kako pobogu? ne mogu to da prihvatim. obrazloži
Mozhe se prichati o njenoj nekompletnosti, u nekim sferama i nepravednosti, ali ne o njenoj nehumanosti.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mozete li mi preporuciti neku stranicu za slanje video podataka. Neke datoteke imaju i do 1GB. Ili neka stranica gdje se moze host-ati, pa da ovaj moze skinuti sve sa jednog linka.
Moram tetki iz Amerike poslati video svadbe.
prvo nek je sa srećom... drugo probaj okačiti na neki od ovih sajtova tipa rapid share ili mega upload i slGoalgetter je napisao/la:Mozete li mi preporuciti neku stranicu za slanje video podataka. Neke datoteke imaju i do 1GB. Ili neka stranica gdje se moze host-ati, pa da ovaj moze skinuti sve sa jednog linka.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
a pa nemoj biti sitničav znaš na šta sam mislio.MaGiCa je napisao/la:Kako realnost koju kreira chovek, a koja nije ni utopija, niti distopija - mozhe biti nehumanaDANTES je napisao/la:kako pobogu? ne mogu to da prihvatim. obrazloži![]()
Mozhe se prichati o njenoj nekompletnosti, u nekim sferama i nepravednosti, ali ne o njenoj nehumanosti.
možda nisam bio precizan sa terminologijom ybg nije totalno moja oblast samo djelimično.
ovako da li je neoliberalizam pošten, pravedan, etičan? ja smtram da nije. a o nebulozama o kraju istorije je suvišno govoriti
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
To je Margaret Tacer izmislila, i za divno cudo kod njih je uspeo i podigao im ekonomiju do neslucenih razmera. Kod mnogih je unistio veliki broj domacih proizvodjaca koji nisu bili konkurentni. Satro niske poreske stope.DANTES je napisao/la:a pa nemoj biti sitničav znaš na šta sam mislio.MaGiCa je napisao/la:Kako realnost koju kreira chovek, a koja nije ni utopija, niti distopija - mozhe biti nehumanaDANTES je napisao/la:kako pobogu? ne mogu to da prihvatim. obrazloži![]()
možda nisam bio precizan sa terminologijom ybg nije totalno moja oblast samo djelimično.
ovako da li je neoliberalizam pošten, pravedan, etičan? ja smtram da nije. a o nebulozama o kraju istorije je suvišno govoriti
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
@Tribalian
Nije MT izmislila neoliberalizam. Ona ga je samo agresivno zastupala.
I tako se ekonomija GBR oporavila.
@DANTES
Koji sistem je pravedan
Mozhda je socijaldemokratija pravednija od neoliberalizma, a mozhda i nije.
Zamerke socijaldemokratiji su te prirode da ide ka tome da izjednachi sposobnije i nesposobne. Zamerke neoliberalizmu je da je surov i da ne shtiti slabije. To je stvar percepcije.
U svakom sluchaju, demokratija i kapitalizam su do sada najbolji oblici organizacije drushtva i trzhishta, makar za poslednjih 5000 godina civilizacije. Sve drugo obichno odvede u totalitarizam, u kome se socijalizuje gubitak, a privatizuje dobitak - sve to dok drzhava vodi ili agresivnu politiku ili politiku samoizolacije.
[youtube][/youtube]
@DANTES
Koji sistem je pravedan
Mozhda je socijaldemokratija pravednija od neoliberalizma, a mozhda i nije.
Zamerke socijaldemokratiji su te prirode da ide ka tome da izjednachi sposobnije i nesposobne. Zamerke neoliberalizmu je da je surov i da ne shtiti slabije. To je stvar percepcije.
U svakom sluchaju, demokratija i kapitalizam su do sada najbolji oblici organizacije drushtva i trzhishta, makar za poslednjih 5000 godina civilizacije. Sve drugo obichno odvede u totalitarizam, u kome se socijalizuje gubitak, a privatizuje dobitak - sve to dok drzhava vodi ili agresivnu politiku ili politiku samoizolacije.
[youtube][/youtube]
Yebi ga brate, do mene je. Kad se pomene taj koncept ja prvo na nju pomislim. Znam da je nastao neposredno pred ili posle drugog svetskog rata.MaGiCa je napisao/la:@Tribalian
p.s. Za ovog Djilasa tj. ovu njegovu izjavu koju si okacio, imas pice nekad.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
@Trib ona s ove strane, Regan s druge strane..
@Magični nije pravedan nijedan, ali treba težiti da se nađe neki pravedniji. bar bi to trebala biti filozofska vodilja.
@Magični nije pravedan nijedan, ali treba težiti da se nađe neki pravedniji. bar bi to trebala biti filozofska vodilja.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- samo_lijevo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma nije moja srecom, sestrina. Nemoj me jos druze.DANTES je napisao/la:prvo nek je sa srećom... drugo probaj okačiti na neki od ovih sajtova tipa rapid share ili mega upload i slGoalgetter je napisao/la:Mozete li mi preporuciti neku stranicu za slanje video podataka. Neke datoteke imaju i do 1GB. Ili neka stranica gdje se moze host-ati, pa da ovaj moze skinuti sve sa jednog linka.
Megaupload koliko znam ukinut, rapid share je ogranicen volumen.
Ima li jos ko ideju, hitno je.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Nije ukinut megaupload nego et promijenjen, mega.co.nz je novi link 
- Goalgetter
- Kontakt:
Hvala.JoseMourinho je napisao/la:Nije ukinut megaupload nego et promijenjen, mega.co.nz je novi link
Danto, jesi vidio kako se slavi zlato? 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:Danto, jesi vidio kako se slavi zlato?
jesam. podsjetilo me na 1995 i slavlje srpskih košarkaša. bilo je baš baš slično... samo ovdje niko nije pjevao tuđmanu.. mada da je baho popio još jednu ko zna...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- samo_lijevo
- Kontakt:
@Dantes, ima li ovih azilanata na vidiku ?
Danas na TV-u rekose da u Srbiji ostavljaju dnevno par miliona.
Danas na TV-u rekose da u Srbiji ostavljaju dnevno par miliona.
Da je češće gledati ovakve scene po Zagrebu, Beogradu i Saraj'vu, ali bez Bahe. Ovo je bila sramota za našu profesijuDANTES je napisao/la:Otelo je napisao/la:Danto, jesi vidio kako se slavi zlato?
jesam. podsjetilo me na 1995 i slavlje srpskih košarkaša. bilo je baš baš slično... samo ovdje niko nije pjevao tuđmanu.. mada da je baho popio još jednu ko zna...
S druge strane, Vlado Majer
Btw. Imaš na stranici prije pitanje od @samo_lijevo, pa da napomenem ako nisi vidio
I R.I.P Arsen Dedić
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ako to ne uspije, uploaduj na OneDrive ili Google Drive i share link.Goalgetter je napisao/la:Hvala.JoseMourinho je napisao/la:Nije ukinut megaupload nego et promijenjen, mega.co.nz je novi link
Ode amigo...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
To ili https://www.dropbox.com/en/BaDa12 je napisao/la:Ako to ne uspije, uploaduj na OneDrive ili Google Drive i share link.Goalgetter je napisao/la:Hvala.JoseMourinho je napisao/la:Nije ukinut megaupload nego et promijenjen, mega.co.nz je novi link
Ode amigo...
Ne preporucujem da stavljate privatne stvari na te divlje servere hostova tipa *share/upload itd.
Dje si BaDa? Ko ode?
Edit: Sad procitah, Arsen Dedic.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58 i 7 gostiju.