Tad se oprasta i u subotu za Solun.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Treba napunit kosevo radi Cimija ako nista! Zasluzio je ovoHead je napisao/la:Abdulah sredio da Cimi igra u petak.![]()
![]()
Tad se oprasta i u subotu za Solun.
A Cimi zabije pozdravni go kao sto je MilosFrancescoTotti je napisao/la:Treba napunit kosevo radi Cimija ako nista! Zasluzio je ovoHead je napisao/la:Abdulah sredio da Cimi igra u petak.![]()
![]()
Tad se oprasta i u subotu za Solun.![]()
Dobro postujem tvoje misljenje iako se ne slazemo sve naravno.BitiSrcemVezan je napisao/la:Divi ga što se naljutio za ono "i Ajax bi nas mogao voditi sa onim formacijama do titule" Zezancija ba buraz, tebe sam se sjetio jer vazda si postavljao neke formacije i slično, čisto da dočaram malo, zato sam i bio stavio smajli
![]()
A to da li bi ko izveo mojih željenih prvih 11, ne znam kako zaključuješ. To je čisto bila moja želja kako da izgledamo, i ne može mi niko reć' da će nam ovakav Puzigaća biti korisniji od Bekića 19, da će nam Krste u trenutnoj formi (koju nosi cijelu sezonu) biti korisniji od Bekića 8, i da će nam rupa od Marija Barića nakon jedne korektne partije biti korisniji od Kallasija na beku.
sjever je napisao/la:Fudbalski klub Sarajevo danas je održao press konferenciju u svečanom salonu “Svetozar Vujović” povodom utakmice četvrtog kola BHT Premijer lige, u kojoj će Bordo tim snage odmjeriti sa mostarskim Zrinjskim.
Derbi utakmicu četvrtog kola BHT Premijer lige najavio je šef stručnog štaba FK Sarajevo, Dženan Uščuplić.
“Lider na tabeli, imaju iz tri utakmice devet bodova i ja im čestitam na tome, ali i mi isto tako imamo neki cilj u ovoj utakmici i svakoj narednoj. Drago mi je da nam dolazi Zrinjski, izuzetno kvalitetna ekipa, i samim tim ćemo i mi morati više da se potrudimo za pozitivan rezultat protiv dobre ekipe, mada i mi imamo neke svoje adute za ovu utakmicu. Mi ćemo pokušati i probati da ponovimo utakmicu protiv ekipe Širokog, mada znam da je svaka naredna utakmica drugačija. Probat ćemo da držimo veliki ritam utakmice i da pravimo šanse, kakve smo pravili i protiv ekipe Širokog, i to su ti neki aduti Sarajeva, a očekujem i nekih 8-10 hiljada navijača Sarajeva. Morat ćemo promijeniti nešto s obzirom na odlaske, ali mi imamo širok igrački kadar i prije svega kvalitetan. Imamo zamjene na tim pozicijama i ti igrači će sigurno odgovoriti kvalitetno i ne bi trebalo biti problema. Svi igrači su spremni, Stepanov nije baš 100% spreman, no bit će u konkurenciji. Zrinjski nas je dobro namučio i prošle sezone, sada su se i pojačali, ali i mi smo, no očekujem kvalitetnu utakmicu. Ako ćemo izvući kvalitetan rezultat, nije problem ni da primimo gol, no želimo da otvorimo utakmicu na kvalitetan način i da prvi zaprijetimo te da nas ta neka šansa ili polušansa digne još više. Što se tiče Širokog, gol smo primili nakon kornera, a nakon toga smo uspjeli da napravimo 7-8 kvalitetnih šansi kroz igru, a tako ćemo probati i sutra, mislim to ću ja tražiti, a vidjet ćemo šta će biti.”
Osim šefa stručnog štaba okupljenim novinarima obratio se i novi miljenik navijača Bordo tima, Harmony Ikande.
“Očekujemo pobjedu, znamo da su oni dobra i kvalitetna ekipa. Atmosfera je sjajna, a naročito mi je drago što sam dobro primljen među navijačima.”
FrancescoTotti je napisao/la:Treba napunit kosevo radi Cimija ako nista! Zasluzio je ovoHead je napisao/la:Abdulah sredio da Cimi igra u petak.![]()
![]()
Tad se oprasta i u subotu za Solun.![]()
Ma znam samo red bi bio zbog Cimija da bude koja hiljada vise **** ga. Eto bar na 10.000 da se nagura nekako.BitiSrcemVezan je napisao/la:15 neće doći garant, jer je 10.000 karata ukupno pušteno u prodaju. Realno ako bude 7-8 hiljada trebamo se udarat' nogom u guzicu
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], bvsic, Google Adsense [Bot], jurisicduska, riki46 i 37 gostiju.