Branko Ivankovicd, informacije im 100 % nisu bile tacneciza je napisao/la:danas dinamo imenuje trenera vidjecemo koliko su ovi s slobodne bosne imali tance informacije.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Branko Ivankovicd, informacije im 100 % nisu bile tacneciza je napisao/la:danas dinamo imenuje trenera vidjecemo koliko su ovi s slobodne bosne imali tance informacije.
A mozda 3 crnca...F.G.R je napisao/la:mozda vam dodje jedan crnac, a mozda i dva.... a ko zna, mozda vam dodje i jedan nas bivsi igrac
Ko kaze da nije otisao u Tursku na kraci odmor a onda ispalo ovo sa Adilovicem pa se sve oteglo a imajuci iskustvo sa Turcima (Sehic) iskoristila se situacija i uz put kupalo. A mozda je odmor u Tusku zapravo i ispao zbog Adila?? Milion pitanja a nemamo odgovora na njih i mislim da samo pravimo vecu stetu kada oko istih nagadzamo.newBot je napisao/la:Vidio sam da si okomio od kad je slika izbacena. Ne opravdavam igrace ali je sve pocelo sa "glupiranjem" Amara. Tako da igraci sami nisu nista krivi, i nisam za to da se pljuje po njima. Ako Amar kaze da se umorio od pljuvanja po BH stadiona, ako nije imao godisnji onda se to isto moze reci za Svraku, Jamaka, Stanica koji su tu isto koliko i Amar (skoro) kojima isto psuju po BH stadionima, a ni Grbavici, koji isto tako nisu imali godisnji, pa sta je Svraka trebao doci i reci idem ja mjesec na odmor. Treba realno gledati citavu situaciju vezano za sve ovo ili nikako, a ne zbog jedne slike gdje ljudi piju pivu praviti neku halabuku kao da je ne znam sta.
Meni je veci problem sto Amar "glumi" neko ludilo, zato se sve ovo i desava. Ali opet ponavljam i ovako u losoj atmosferi bez trenera mi smo u vrhu i prvi nam bjezi cetiri boda.
Kad budemo bili na dnu tabele, imali iz cetiri gostujuce 3 boda onda bi trebali pljuvati po igracima, Amaru i ostalim. Ovako popustite malo ne branim nikog, ali isto tako ne treba napadati.....
Ima li gdje pregled naknadno da se pogleda?galeb je napisao/la:Samo jedno pitanje: Zasto se odbrana "krpila" sa Hasanovicem, kad imamo Hasanhodzica? Jel to momak nesposoban da igra na toj poziciji, i ako jeste koji djavo radi u klubu ako je tako? Gledam ovaj pregled hladne glave i za sve golove je kriva odbrana, pa mi nije jasno zasto se "krpila". Ako ko zna moze i na pp odgovor.hvala
šta rećiMinhi je napisao/la:Šesnaestina finala Kupa BiH: Kozara Gradiška - Željezničar
Haha sad bas citam i ne vjerujemgollum je napisao/la:Sta je ovom Djurbuzovicu jebote, pa daj jednu normalnu izjavu
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 3 gosta.