THEC je napisao/la:sto se tice pirotehnike, samo palite braco, jednog dana cemo i mi moci paliti baklje bez kazni kao i navijaci Rapida, al treba biti uporan, sad protiv Zrinjskog se nadam jednoj finoj bakljadi
Sve ispod 5 000KM kazne je lose
Sto vise zapalite, to bolje
Ne znam što ne bi došlo 10k ljudi sutra, noćna tekma, svi završili s poslom do tad, večera kući pa na Koševo, dijaspora još tu.. + ajmo bit realni ima 8 mjeseci nismo odigrali onako dobru tekmu kao protiv Širokog, pregršt prilika, dobrih poteza, ekstra tempo.. Svi na Haseta sutra !
Zadnja izmjena: hifans, dana/u 13 avg 2015, 15:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Denvald je napisao/la:Zna li neko kako se zove onaj klip na yt od mozda jedno 40 sekundi,kada se samo Horde čuju na šugavici a snimano je izvan stadiona?
[youtube][/youtube]
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
BitiSrcemVezan je napisao/la:15 neće doći garant, jer je 10.000 karata ukupno pušteno u prodaju. Realno ako bude 7-8 hiljada trebamo se udarat' nogom u guzicu
Ma znam samo red bi bio zbog Cimija da bude koja hiljada vise **** ga. Eto bar na 10.000 da se nagura nekako.
A volio bih i ja al' nemamo mi taj mentalitet, jbg,
Denvald je napisao/la:Zna li neko kako se zove onaj klip na yt od mozda jedno 40 sekundi,kada se samo Horde čuju na šugavici a snimano je izvan stadiona?
za mene najjaci,izgubili tekmu 2:0, tukli se sa murijom i na kraju zapalili grbavicu hahahaha prva posjeta "mladih" Hordi poslije onoe bakljade kod lokomotive..ehh to su bili dani.
Vidim ti nick,pa mi pade napamet Brena.
I sad se sjecam njegove kovrdzave frizure.Znao ga je zabiti,ali i promašiti zicer za nepovjerovati.
Znas li gdje je sad,jel ziv,cime se bavi.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 13 avg 2015, 15:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Nevezano je al obavjest onako ..Bilino malo po malo i eno ruse semofor stavljaju LED semafor 11 X 6.6 i navodno ce zauzimat 74 kvadrata metra , nako mi to puno al tako pise. Da je nama stadioncic. Bilino i Zenica mora se prizna da zasluzuju da im repka igra gore.
mma_hz je napisao/la: za mene najjaci,izgubili tekmu 2:0, tukli se sa murijom i na kraju zapalili grbavicu hahahaha prva posjeta "mladih" Hordi poslije onoe bakljade kod lokomotive..ehh to su bili dani.
Uh kakav je tad bio naboj i kakva je atmosfera vladala. Od Velikog parka pa do Grbavice rijeka hordi. Kada je počelo grmiti od 1. minute nije prestajalo do 90. I na kraju, daj mi majko šibicu i kantu benzina ..
Po meni najbolji i najdraži derbi poslije povratka na sjever je onaj iz 2010. godine. Adis Jahović za 2-1, trči brat prema jugu da slavi
Silovanje manijaka na stadionu, bakljada poslije penala i na kraju vozić dok grmi " sjever pamti te, Puljiću Vedrane " a cijela Grbavica gleda u nas. Uh kakva je to bila noć. Jest da sam zaplatio poslije tekme, ali šta košta da košta
Zadnja izmjena: Alpasinac, dana/u 13 avg 2015, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
mma_hz je napisao/la: za mene najjaci,izgubili tekmu 2:0, tukli se sa murijom i na kraju zapalili grbavicu hahahaha prva posjeta "mladih" Hordi poslije onoe bakljade kod lokomotive..ehh to su bili dani.
Uh kakav je tad bio naboj i kakva je atmosfera vladala. Od Velikog parka pa do Grbavice rijeka hordi. Kada je počelo grmiti od 1. minute nije prestajalo do 90. I na kraju, daj mi majko šibicu i kantu benzina ..
kengur je napisao/la:Vecina debatira o Dzeni ali sve je to nerazjasnjeno i povrsno. Treba poceti od cinjenica i vidjeti sta moze biti diskusija a cinjenice trebaju svi prihvatiti i ne mjesati ih da se sve vrti u krug.
Cinjenice su :
1-Dzeno je ostvario najbolje posljeratne rezultate. To je cinjenica, nema rasprave jer nema kontra-argumenata.
2-Imamo najbolji tim i prosle i ove godine.
3-Imamo buntovnike u timu koji smjenjuju trenere i ucjenjuju klub
Pitanje je da li bi neki drugi trener na Dzeninom mjestu napravio isto, bolje ili gore rezultate. Pitanje je koliki je Dzenin doprinos tituli (uz gore navedene cinjenice) ?
Kad je Dzeno bio smjenjen prvi put takodje smo igrali lose i imali lose rezultate. Dakle buntovnici mogu i njega "blokirati" bez obzira na njegove kvalitete. Klub je kao odgovor doveo nove trenere. Kad su buntovnici vidjeli da novi treneri traze puno vecu profesionalnost (pogotovo Kodro) skontali su da je bolje biti jaran sa Dzenom ali imati slobodu da rade sta hoce. I zato su oni zapeli do titule (pod Dzenom).
Ali kad im se nece, onda imas igru kao protiv Travnika. Stalno je Dzeno tu a igra nebo i zemlja. Onda se pojacala kritika navijaca i javnosti pa su se opet uozbiljili i protiv Listice pruzili puno vise nego prethodno kolo. Plus je Stojcev htio da se proda pa je bio dodatno motivisan.
Nemoguce je procjeniti licni Dzenin doprinos nasoj igri dok god je odlucujuci faktor da li se igracima klana igra il ne. Tek kad se njih oslobodimo mozemo procjeniti Dzenu i njegov kvalitet. Rezultat nije pravo mjerilo KOD NAS. Na zapadu nema pobuna pa ti rezultat i kvalitet igre na terenu automatski pokazuje ko je dobar trener. Ovi nasi bi i Van Galu i Murinju napravili isto kao protiv Travnika.
Sada oni imaju super ugovore, dobro su placeni a nasima su vezane ruke. Ako igrace rastjeras moras im platiti sve do kraja ugovora i tako gubis puno love. Ali i to je nekad bolje ako plasman u Evropu dovedu u pitanje. Dakle prioritet je osloboditi se pobunjenika i napraviti nove ugovore gdje su igraci minimalno placeni ako ne igraju dobro a izuzetno nagradjeni ako igraju kvalitetno. Tek tada trener dolazi do punog izrazaja sa svojom koncepcijom i kvalitetom. Do tada nije fer pljuvati po Dzeni kad nisi siguran koliko je do njega i uspjeh i neuspjeh.
Dodatno postavlja se pitanje ko je odgovoran da su nam pripreme bile vrlo lose.
Sa druge strane pojacanja su nam super, Ikande je svemirac a i stoperi su nam beton.
Ima puno napretka ali nervozu unosi volja "klana" jer rezultat zavisi samo od od njih. Siguran sam da se i to polako sredjuje.
Licno, o Dzeni ne mogu formirati stav, sve dok ne dobije fer uslove za rad. Nekako mi djeluje da on uci iz gresaka i evolvira, sto je za sada super.
Ako neko uprkos mutnoj slici ima dobre argumente o Dzeninom doprinosu (pozitivnom ili negativnom) nasoj igri volio bih da procitam. Ali tjeranje definitino nema sada smisla.
Ja bih volio da je Dženo u stanju da napiše i da izgovori to što si ti sada... Da "evoluira". Ali teško.
E ovako momci,nenadano sa rodjakom iz swe i njegovom curom umjesto na tekmu odnosmo za Budvu,pa imam dvije karte za zapad od njih dvoje ako neko oče neka se javi u pm da se dogovorimo sutra do 10 h da mu je proslijedim nekako,a vas molim da ostavite navečer link za tekmu da nekako nafatam WiFi da gledam,hshs
Sutra braco ocekujem da nasa ekipa od samog pocetka pocne agresivno i da traze taj prvi pogodak, jer je i zrinja ekipa koja igra otvoreno i tako da tu mozemo trazit svoju sansu za pobjedom, plus lijepo vrijeme, bit ce jedno 10 milja na kosevu moja neka ocekivanja, znali neko kakav bi mogao sastav izaci?