FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 03 sep 2013, 15:09

kakvih ima u bubnju, neugodan protivnik jeste. al' daj svima šta dino pije :mrgreen:

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 03 sep 2013, 15:18

ennis je napisao/la:Nista od Belgijanca :?
Sta cemo sad mora se neko dovesti bar u odbranu,suplji smo
Zar je toliko los da u ovakvoj konkurenciji nije zadovoljio?

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 03 sep 2013, 15:22

adi11 je napisao/la:
Izgleda da je bas tanak :?
Volim te Zeljo!!!

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 03 sep 2013, 15:22

adi11 je napisao/la:
On da bi zadovoljio morao je biti bar malo bolji od ovih sto imamo, izgleda da nije bio...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 03 sep 2013, 15:23

zlatandr je napisao/la:
adi11 je napisao/la:
Izgleda da je bas tanak :?
Nije on toliko losiji od ostalih.Problem je sto mora biti duplo bolji od pola rostera,jer je 'skuplji',posto mu moras obezbijediti stan,hranu itd.

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 03 sep 2013, 15:33

Ma Dino lupa k'o maxim po diviziji...
Fura se malo na Amara al' mu to izgleda ne ide..
Protivnik slabiji od nas,al nema opustanja pogotovo sto je jedna utakmica...
Pobjeda ne bi trebala doci u pitanje... ;)
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 03 sep 2013, 15:43

pile87 je napisao/la:
F.G.R je napisao/la:mozda vam dodje jedan crnac, a mozda i dva.... a ko zna, mozda vam dodje i jedan nas bivsi igrac
A mozda 3 crnca... :lol:
Moglo je 5 da bude bukkake? :roll:
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 03 sep 2013, 15:47

Sta ste se ufatili dine majke vam,uredu nije covjek neki strucnjak,ali prosipa klasicnu fudbalsku pricu,kad gubi,kad priprema utakmicu,covjek je emotivac,I tako nastupa.
Medjutim hajmo sad jahat dinu,sto munjebtim bio sastavljen od podobrih ****,sto radi dok neki odmaraju,najlakse njega napadat.
Nije neki kvalitet do pomocnog trenera,koji ce radit ono sta mu se kaze,ali mislim da je malo.I zavaljen,da mu je ekipa losa,plus mnogo povrijedjenih.
Natakarite se na dinu radi 3 tekme,a u ekipi imas 4-5 gulanfrra koje treba nabit nogom u guzicu,fala bogu jedan je vec nabijen.
Nije se dino sam postavio,nemojte mu jos I vi otezavat.
A realno kako igramo I kako ae odnoae prema dreau,kozara je jos I zajeban protivnik
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 03 sep 2013, 16:12

Sta je sa Amarom, hocel il nece nek se izjasni vise nije Zeljo njegov privatni klub da radi sta i kako hoce. Kod nas se ne zna ni ko pije ni ko placa, imamol uopste upravu imamol ista, Djurbuzovicu su dali ekipu koja je najgora u zadnjih 20 godina jos je on svojim senzacionalnim izjavama samo se utopio u sivilo. Znaci od Borca je kod nas totalno rasulo, nema se para, nema se igraca, i ono sto je valjalo povrijedilo se il je notorni alkos. Vratio bi se na Amara i njegov godisnji odmor, neko je napiso da ne zasluzujemo Amara ama sto to bogati ne zasluzujemo, skandiramu se svaku utakmicu vecina ga raje gotivi vise nego oca i on naso pricat kako je njemu tesko zbog uvreda u Zenici i slicnim gradovima, halo ba ti si profesionalac navikni se. Drugo ako nes biti trener jer nema para pa lagano izneses u javnost i kazes ovde nema para nema prostora za napredak nema upravu ja odo i gotovo a ne ovako drzis sve u neizvjesnosti ne bil se pojavio koji dinar. Il nek brate izadju pred raju i kazu ova sezona halalosum cilje je evropa i to je to, a ne izjave mi smo Zeljo mi idemo na duplu ovo me nenormalno podsjeca na 2005. godinu.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 03 sep 2013, 16:19

sukob interesa, jedni bili za neke transfere neki ne ili se nisu uskladili oko adilovicevog transfera
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 sep 2013, 16:54

Suljić: Početkom maja dolazim da zajedno proslavimo titulu

hahahahahhahah kako mu ne dosadi
=\_1921_/=

BellaJuventina
Kontakt:

Post Postao/la BellaJuventina » 03 sep 2013, 16:56

Rule_hz je napisao/la:sukob interesa, jedni bili za neke transfere neki ne ili se nisu uskladili oko adilovicevog transfera
Ja mislim da je moja drugarica Samra kriva za sve :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 sep 2013, 17:06

invincible1921 je napisao/la:Suljić: Početkom maja dolazim da zajedno proslavimo titulu

hahahahahhahah kako mu ne dosadi
Prvo moraju ovu septembarsku. :mrgreen: A onda u oktobru po novi pehar.

Giganti !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 03 sep 2013, 17:15

Ne znam je l' bilo, a ako jeste halalite...

Juniori su nam pobijedili Zrinjskog 2:0, al' nije da je to nesto novo... Imaju svih 6 pobjeda u isto toliko utakmica i gol razliku 15:3 .... Golove su dali Dino (Zeba) Haskovic i Senad Kasic..... Prvo pratiocima tj. Zrinjskom i Sirokom bjeze 6 bodova, al' treba reci da Siroki ima 2 utakmice manje u ovoj generaciji...

Kao i juniori, takodjer i kadeti su pobijedili... Doduse malo teze al' hajd'.... 3:2.... Gol razlika im je 20:5 i oni bas kao i juniori imaju sve pobjede.... Strijelci su bili Dzan Selak, Amir Hadziahmetovic te wunderkid i najbolji kadet BiH Amer Gojak..... Prvom pratiocu tj. Sarajevu bjeze 6 bodova... Doduse i ovdje Siroki ima 2 utakmice manje, al' i vise bodova kasne za Zeljom...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 03 sep 2013, 17:19

Osim mladzi brko napustio Zelju nakon ispadanja sa Njukastlom,tad se i zaradilo a i prodalo.ponovo Osim mladzi brko napusta Zelju nakon liga sampiona sa Plzenom i prodajom Adilovica dakle opet legle neke pare.Nadam se da nisam upravu ali nikom vise nije vjerovat na danasnjem vaktu.On voli Zelju nebi on to volim ga i ja .

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 sep 2013, 17:24

Alipasino je napisao/la:Osim mladzi brko napustio Zelju nakon ispadanja sa Njukastlom,tad se i zaradilo a i prodalo.ponovo Osim mladzi brko napusta Zelju nakon liga sampiona sa Plzenom i prodajom Adilovica dakle opet legle neke pare.Nadam se da nisam upravu ali nikom vise nije vjerovat na danasnjem vaktu.On voli Zelju nebi on to volim ga i ja .
Opet ti po starom sjecam se da si tako pricao prije mozda godinu dana pa te rezultati zelje malo smirili. Ti navijac zelje a nemas pojma kad je Osim otiso prvi put iz zelje ili nisi bio ni rodjen tada balavac jedan.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 sep 2013, 17:26

Alipasino je napisao/la:Osim mladzi brko napustio Zelju nakon ispadanja sa Njukastlom,tad se i zaradilo a i prodalo.ponovo Osim mladzi brko napusta Zelju nakon liga sampiona sa Plzenom i prodajom Adilovica dakle opet legle neke pare.Nadam se da nisam upravu ali nikom vise nije vjerovat na danasnjem vaktu.On voli Zelju nebi on to volim ga i ja .
:lol:

daj ba :lol:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 03 sep 2013, 17:28

barbarez je napisao/la:Sta ste se ufatili dine majke vam,uredu nije covjek neki strucnjak,ali prosipa klasicnu fudbalsku pricu,kad gubi,kad priprema utakmicu,covjek je emotivac,I tako nastupa.
Medjutim hajmo sad jahat dinu,sto munjebtim bio sastavljen od podobrih ****,sto radi dok neki odmaraju,najlakse njega napadat.
Nije neki kvalitet do pomocnog trenera,koji ce radit ono sta mu se kaze,ali mislim da je malo.I zavaljen,da mu je ekipa losa,plus mnogo povrijedjenih.
Natakarite se na dinu radi 3 tekme,a u ekipi imas 4-5 gulanfrra koje treba nabit nogom u guzicu,fala bogu jedan je vec nabijen.
A realno kako igramo I kako ae odnoae prema dreau,kozara je jos I zajeban protivnik
Bravo majstore za post. ;)

EDIT: Samo ne znam sta je ovaj @Rule_Hz pogresno napisao pa ga vi svi napadoste. Covjek je u pravu. U klubu postoji sukob interesa, a Adilovic je davno trebao biti prodat da nije neki drugi ljudi, ali otom potom. Upravo zbog tih drugih nesposobnjakovica Amar mora da ide da rijesava transfer u toku sezone. Sada se vi zapitajte, na koga dizete dreku? Na Amara, ili na stranacko-samointeresne ljude unutar kluba koji koce daljni razvoj istog.

Ne budite smijesni. Svi su se razbjezali kada je zakipilo ovaj put, pocevsi od Koldze, Zuje, Brkovica pa na kraju Cvike, a jedini je Amar ostao tu za Zelju, i onda se nadu pojedinci koje ce pametovati covjeku???? Sta ima on da izlazi u javnosti sa nekim pricama ili da se kome pravda? Da ima nas 8.000 koji cemo uredno platiti svoju kartu, prvenstveno u cilju, pomoci klubu pa hajde, a ne 3.000 od toga 1.500 seratora koji lijece zivce na Grbavici.

I da odgovorim ovo za privatni klub. Da, Amarovo je privatno vlasnistvo jer je jedini stao svojim parama za Zelju, a ovi ostali su davali pare samo u pricama (tkz, medijskim nastupima), a na racunu 0. Ali neka, mi svi volimo Zelju, a Amar ce iz svog dzepa drzati sve ovo.

Pustite covjeka neka odradi posao, koji drugi nisu u stanju, jer ocigledno da nemamo covjeka za transfere pa mora ici sef struke licno da to zavrsava. Takoder, zapitajte se malo zasto se javnost obmana iznosi? Davno se lekcija naucila, necemo valjda ponavljati gradivo majka mu stara....
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 03 sep 2013, 17:39, ukupno mijenjano 4 puta.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 03 sep 2013, 17:32

Igrač mjeseca: Izaberite najboljeg za august

http://fkzeljeznicar.ba/igrac-mjeseca-i ... gust/6436/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 sep 2013, 17:38

DzoleZeljo je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Sta ste se ufatili dine majke vam,uredu nije covjek neki strucnjak,ali prosipa klasicnu fudbalsku pricu,kad gubi,kad priprema utakmicu,covjek je emotivac,I tako nastupa.
Bravo majstore za post. ;)

EDIT: Samo ne znam sta je ovaj @Rule_Hz pogresno napisao pa ga vi svi napadoste. Covjek je u pravu. U klubu postoji sukob interesa, a Adilovic je davno trebao biti prodat da nije neki drugi ljudi, ali otom potom. Upravo zbog tih drugih nesposobnjakovica Amar mora da ide da rijesava transfer u toku sezone. Sada se vi zapitajte, na koga dizete dreku? Na Amara, ili na stranacko-samointeresne ljude unutar kluba koji koce daljni razvoj istog.

Ne budite smijesni. Svi su se razbjezali kada je zakilo ovaj put, pocevsi od Koldze, Zuje, Brkovica pa na kraju Cvike, a jedini je Amar ostao tu za Zelju, i onda se nadu pojedinci koje ce pametovati covjeku????

I da odgovorim ovo za privatni klub. Da, Amarovo je privatno vlasnistvo jer je jedini stao svojim parama za Zelju, a ovi ostali su davali pare samo u pricama (tkz, medijskim nastupima), a na racunu 0. Ali neka, mi svi volimo Zelju, a Amar ce iz svog dzepa drzati sve ovo.

Pustite covjeka neka odradi posao, koji drugi nisu u stanju, jer ocigledno da nemamo covjeka za transfere pa mora ici sef struke licno da to zavrsava. Takoder, zapitajte se malo zasto se javnost obmana iznosi? Davno se lekcija naucila, necemo valjda ponavljati gradivo majka mu stara....
cijeli je život sukob interesa. al' u životu nema CIKa da interveniše...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Nekadasiigrostarsno, Pact1921, plavobijeli1921 i 45 gostiju.