FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Alipasino,**** ti svu familiju u kompletu!a tu cinjenicu potvrdjuje i odlazak ekipe na mini pripreme pod vodstvom Brke,a usput tim mater pozdravljaju Svraka,Jamak,Stanic i Dino!**** te babo onaj izguzeni
Einigkeit und Recht und Freiheit
- corleone87
- Kontakt:
Ma nemogu oni ovu jesenju osvojiti a kamoli na kraju titulu da osvoje.invincible1921 je napisao/la:Suljić: Početkom maja dolazim da zajedno proslavimo titulu
hahahahahhahah kako mu ne dosadi
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sto se tice Dine i ekipe. Vidite nesto, mozda je gledam to drugacije od vecine, ali jednostavno meni nije ovdje problem niti u Dini niti u igri, vec u agresivnosti nasih igraca.
Mi bi sa ovom igrom bili dominantni samo da imamo tu agresivnost. Recimo to ovako, ekipe tipa Borca, Radnika i Zrinjskog su nas klepili ili bod uzele, cisto da agresivniju igru, gdje se mi tesko snalazimo. Nama po meni trebaju dva igraca, tipa Culuma, Nyeme, koji ce odmah znati odgovoriti istom mjerom protivniku. Jbg, ovako ti ispade, oni te mlate, lome, a ti samo gledas i patis, a ono najgore ne mozes produktivnost da ostvaris.
Tako, trebaju nam dvojica od ovogo kore kalibra navedenog, koji ce odmah u gost igrati i tako dati doznanje protivniku da ne moze krkanska igra proci kod nas. **** je kada ti nema ko uzvratiti, a jos je gadnije kada ti neko uzvrati pa ti vise nije svejedno.
Jednostavno je uvijek bolje da mi lomimo njih, nego da oni nas lome. Ja jednostavno vidim u ovome objasnjenje zasto mi imamo ovoliki broj povrijedenih igraca. Sve to lezi u nasem pogresnom pristupu.
Mi bi sa ovom igrom bili dominantni samo da imamo tu agresivnost. Recimo to ovako, ekipe tipa Borca, Radnika i Zrinjskog su nas klepili ili bod uzele, cisto da agresivniju igru, gdje se mi tesko snalazimo. Nama po meni trebaju dva igraca, tipa Culuma, Nyeme, koji ce odmah znati odgovoriti istom mjerom protivniku. Jbg, ovako ti ispade, oni te mlate, lome, a ti samo gledas i patis, a ono najgore ne mozes produktivnost da ostvaris.
Tako, trebaju nam dvojica od ovogo kore kalibra navedenog, koji ce odmah u gost igrati i tako dati doznanje protivniku da ne moze krkanska igra proci kod nas. **** je kada ti nema ko uzvratiti, a jos je gadnije kada ti neko uzvrati pa ti vise nije svejedno.
Jednostavno je uvijek bolje da mi lomimo njih, nego da oni nas lome. Ja jednostavno vidim u ovome objasnjenje zasto mi imamo ovoliki broj povrijedenih igraca. Sve to lezi u nasem pogresnom pristupu.
@ haj ba domorocki **** te ta prica.
Alipasino jest malo pesimistican I skeptican vazda sa nakim teorijama,ali daj bolan,pusti se tih seljackih nivoa komunikacije.sta psujes momku ba,nek prica,ako nije upravu ,nije I vozdra.
Alipasino jest malo pesimistican I skeptican vazda sa nakim teorijama,ali daj bolan,pusti se tih seljackih nivoa komunikacije.sta psujes momku ba,nek prica,ako nije upravu ,nije I vozdra.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
sta ovaj novi trener zelje kuka, kao najbolju ekipu dobili u kupu 
Ovaj alipasiono je dosadio svakome,ko god malo duze i pomnije prati forum zna koje to idiot. Ne podrzavam ni ovo psovanje al ovaj je zasluzio svku rijec.barbarez je napisao/la:@ haj ba domorocki **** te ta prica.
nije najbolju nego najtežu,možda su se ekipe vagale na izvlačenju. 
ali nema para,sve se rastalilo....
E moja djeco tako su vas ucili da starim navijacima psujete sram vas bilo idite zajedno sa Svrakom i Stanicem pa cugajte.Zao mi vas je jer niste mogli gledat jednog Mesu,Skoru Ficu i ostale legende kluba.Sta ces sto kazu rodzen u pogresno vrjeme.Slobodno psujte jer to mi daje jos vecu snagu da sam u nekim stvarima u pravu.
Eto ti kao stari navijac da te pitam kad je otiso Amar prvi put iz zelje ???? Jel jos zastupas ono prvo misljenje da je otiso posle njukasla kad smo ispali i zaradili brdo love i on to pokro ?Alipasino je napisao/la:E moja djeco tako su vas ucili da starim navijacima psujete sram vas bilo idite zajedno sa Svrakom i Stanicem pa cugajte.Zao mi vas je jer niste mogli gledat jednog Mesu,Skoru Ficu i ostale legende kluba.Sta ces sto kazu rodzen u pogresno vrjeme.Slobodno psujte jer to mi daje jos vecu snagu da sam u nekim stvarima u pravu.
Neznam tacno znam da smo nakon te tekme prodali dosta igraca i da nismo vise nista osvojili dok se brko nije ponovo vratio.Nevolim nekog ko osvaja kontas taman dobro nam krenulo a onda odjednom frajera nestane nema ga ni na mapi.Ja sam stariji od maldzeg Osima i pisacu sta mislim sve dok postoji forum.Ako te zanima sa Zutim sam davno iso na tekme.znas ko je on eto da dalje ne diskutujemo za mene ovo nevalja kako sa brkom tako sa igracima a za Dinu i njegovim bjelim carapama i izjavama nepricam.Drazi mi je Frljo stari navijac Zelje nego ovi nazovi huligancici.
otisao poslije levkog tj litexa
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
nije istina da nismo ništa osvojili poslije new castlea.
opet glupost. i vi hoćete ozbiljno da vas se shvata kad pišete k'o malo duže i produhovljene, "bez provokacija" postove o želji...Rule_hz je napisao/la:otisao poslije levkog tj litexa
nije istina,što širite dezinformacije,otišao je poslije ispadanja od heartsa tačnije otjeran je poslije te utakmice,a usput se sjetim familije svima koji su tada bili za njegovo tjeranje.Rule_hz je napisao/la:otisao poslije levkog tj litexa
Alipasino je napisao/la:Neznam tacno znam da smo nakon te tekme prodali dosta igraca i da nismo vise nista osvojili dok se brko nije ponovo vratio.Nevolim nekog ko osvaja kontas taman dobro nam krenulo a onda odjednom frajera nestane nema ga ni na mapi.Ja sam stariji od maldzeg Osima i pisacu sta mislim sve dok postoji forum.Ako te zanima sa Zutim sam davno iso na tekme.znas ko je on eto da dalje ne diskutujemo za mene ovo nevalja kako sa brkom tako sa igracima a za Dinu i njegovim bjelim carapama i izjavama nepricam.Drazi mi je Frljo stari navijac Zelje nego ovi nazovi huligancici.
Hajd sto ovaj pitar ne zna ali sto ti ne znas alipasino kad je Amar otisao ali sto bolan ne znas da nismo nikog prodali nakon NC ni marke od te ekipe nije uzeto.Eto ti stari navijac pa nasao ovoj djeci pricati neistine.Svaka ti cast.Rule_hz je napisao/la:otisao poslije levkog tj litexa
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
nemoj tako, uzeli smo milion za sanjina mešića koji je dvije godine poslije toga počeo konobarisati u aquariusu...
Uzeli smo i za Cosica kilu ribe kad je otiso na IslandChWilla je napisao/la:nemoj tako, uzeli smo milion za sanjina mešića koji je dvije godine poslije toga počeo konobarisati u aquariusu...
bakalar I klasa...
ćosiću je za dlaku izmakao transfer u new castle,ali islanđani ponudiše 2 tune i 3 haringe više.
I jos je gore sreo ga jaran, lopta jos uvijek tamo je lako ipak su oni bazirani na rukomet.lisander je napisao/la:Uzeli smo i za Cosica kilu ribe kad je otiso na IslandChWilla je napisao/la:nemoj tako, uzeli smo milion za sanjina mešića koji je dvije godine poslije toga počeo konobarisati u aquariusu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: knoa, Lokomotifa, Nekadasiigrostarsno i 42 gosta.