Da nisu možda nakastili napustiti nas na ljeto.Doffa ne bi smjeli lako pustiti.Morris je i prošlog ljeta tražio novi klub i kasnije se pridružio ekipi.Vukušić ?
Džafića moramo zadržati.
Moderator/ica: GracanicaAA
Da nisu možda nakastili napustiti nas na ljeto.Doffa ne bi smjeli lako pustiti.Morris je i prošlog ljeta tražio novi klub i kasnije se pridružio ekipi.Vukušić ?
Ovim si rekao sve, pa i ono sto si pokusao sakriti i upakovati kao tzv. dobronamjernu kritiku. Za tvoju informaciju nisu ovdje svi "Podrinjci" kako nas nazivas.tuzlanumero1 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 16:04Pazi ovih Podrinjaca, čovjek uputi dobronamjernu kritiku vezanu za klub, oni odmah počnu sa nebulozama.. Bravo Tuzlactuzlac je napisao/la: ↑20 maj 2022, 16:32- Nikad ne reci nikad.Strpi se još .Vrijeme je svjedok svemu.Za nekih 5 godina slika o FK Tuzla bit će jasnija.Drago mi je pročitati da si "bio vatreni navijač i i ubjeđivao ljude".Ostani simpatizer bez onog "vatreni" jer, vatreni se brzo i ohlade.Nema spora da nama treba naš dom, adresa.Hoće li to biti Tušanj ili neka druga Arena,vidjet ćemo.Premali je ovo period da bi se donosili konačni zaključci.Trebaju nam i navijači u to nema sumnje.Klub bez navijača ne može opstati kao ozbiljan.Dobro je da i Husić junior voli fudbal, eto ,nedavno se i oženio.Dakle ,oni koji Tuzli prognoziraju kratak rok trajanja moraju primiti na znanje da će Tuzla ostati porodično blago Husića i samim tim i trajati.Ove dječije bolesti od kojih mi bolujemo vremenom će proći.Na greškama ćemo ućiti.Škola se skupo plaća.Mi nismo na budžetu pa da strepimo kad će politika zavrnuti pipu.Azmir Husić je temeljit u svemu čega se prihvati.Naravno on mora prije svega preferirati biznis kao svoju glavnu potrebu.Zbog posla(interesa) je i u politici.Fudbal on iskreno voli u to ne sumnjaj.Kad čovjek nešto voli on ne žali dati svoj novac za to.Fudbal je skupa igračka i nije baš lako imati ekipu za vrh tabele.To košta.Ja te pozivam da ostaneš simpatizer Tuzle jer Tuzla ima perspektivu. Hajdemo na Grbavicu vidjet ćeš kako će biti lijepo.tuzlanumero1 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 03:32Nikad neće biti ozbiljan klub bez te najavljivane Azmirove infrastrukture koja bi klub izdvojila po nečemu što niko nema u BiH, povećao bi se broj simpatizera na cijelom teritoriju države jer vidjeli bi da nije šuplja priča...A ovako sića za šprdnju koja igra i trenira na tudjim i iznajmljenim terenima i bez svega toga biće tek jedan mali klubić u okvirima Simin Hana..Evropa na Grbavici, sramota.. opada i inters navijača sa šireg područja kantona zato što nema nikakvog napretka ni ispunjenih obećanja...Bio sam vatreni navijač, ubjedjivao sam ljude da podrže klub, da idu na utakmice a sad sam sve ravnodušniji...![]()
![]()
Nisam mislio ništa loše pod tim, ali očigledno pogrešno rezoniraš stvari čim pišeš pod tim nickom "elvir baljić", lik koji je bio totalna fulla i promašaj kao trener TC, ako ga posmatramo u tom kontekstu vezanim za TC, naravno kao igrač kapa dole...aa kritika, dakako da je dobronamjerna, jer klub bez infrastrukture, koji je još i navijački limitiran, je sića za Bh okvire a kamoli neke ex -yu, balkanske, evropske ...ne mora biti stadion uzimajući u obzir sve, ali barem trening kamp, koji ne bi nešto specijalno koštao, pri tom lokacija ne mora biti na području općine Tz, a koji će biti najkvalitetniji u BiH i koji bi mogao generisati nove mlade igrače i uveliko popravio, poboljšao sliku o klubu.. smiješno je ovo trenirati po Tojšićima i Mramoru, igrati na krompirištu Tušnja a imati neke velike ambicije...elvirbaljic je napisao/la: ↑21 maj 2022, 22:56Ovim si rekao sve, pa i ono sto si pokusao sakriti i upakovati kao tzv. dobronamjernu kritiku. Za tvoju informaciju nisu ovdje svi "Podrinjci" kako nas nazivas.tuzlanumero1 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 16:04Pazi ovih Podrinjaca, čovjek uputi dobronamjernu kritiku vezanu za klub, oni odmah počnu sa nebulozama.. Bravo Tuzlactuzlac je napisao/la: ↑20 maj 2022, 16:32
- Nikad ne reci nikad.Strpi se još .Vrijeme je svjedok svemu.Za nekih 5 godina slika o FK Tuzla bit će jasnija.Drago mi je pročitati da si "bio vatreni navijač i i ubjeđivao ljude".Ostani simpatizer bez onog "vatreni" jer, vatreni se brzo i ohlade.Nema spora da nama treba naš dom, adresa.Hoće li to biti Tušanj ili neka druga Arena,vidjet ćemo.Premali je ovo period da bi se donosili konačni zaključci.Trebaju nam i navijači u to nema sumnje.Klub bez navijača ne može opstati kao ozbiljan.Dobro je da i Husić junior voli fudbal, eto ,nedavno se i oženio.Dakle ,oni koji Tuzli prognoziraju kratak rok trajanja moraju primiti na znanje da će Tuzla ostati porodično blago Husića i samim tim i trajati.Ove dječije bolesti od kojih mi bolujemo vremenom će proći.Na greškama ćemo ućiti.Škola se skupo plaća.Mi nismo na budžetu pa da strepimo kad će politika zavrnuti pipu.Azmir Husić je temeljit u svemu čega se prihvati.Naravno on mora prije svega preferirati biznis kao svoju glavnu potrebu.Zbog posla(interesa) je i u politici.Fudbal on iskreno voli u to ne sumnjaj.Kad čovjek nešto voli on ne žali dati svoj novac za to.Fudbal je skupa igračka i nije baš lako imati ekipu za vrh tabele.To košta.Ja te pozivam da ostaneš simpatizer Tuzle jer Tuzla ima perspektivu. Hajdemo na Grbavicu vidjet ćeš kako će biti lijepo.![]()
![]()
I da nas napustaju, nije u redu da im se da "slobodno" 3/4 kola prije zavrsetka sezone.
Nemoj tako Beledija.Valja vratiti bodove iz Širokog.Beledija je napisao/la: ↑22 maj 2022, 17:27Žali Bože vremena. Ovo što TC demonstrira je ravno nuli. Ne vjerujem da će ovih 300 gledalaca izdržati gledati ovaj anti fudbal u režiji Nukića, Mešinovića Mehmedovića koji su van serijski loši. Tek malo bolji Krpa Mendeš i Mehidić.Čelik je za njih3 klase iznad
Tuzlac niko ti ne brani da vjeruješ u te talove, ja ne vjerujem niti hoću da vjerujem. Kad bi znao da je to tako iste sekunde bih našu ligu prekrižio.tuzlac je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:18Nemoj tako Beledija.Valja vratiti bodove iz Širokog.Beledija je napisao/la: ↑22 maj 2022, 17:27Žali Bože vremena. Ovo što TC demonstrira je ravno nuli. Ne vjerujem da će ovih 300 gledalaca izdržati gledati ovaj anti fudbal u režiji Nukića, Mešinovića Mehmedovića koji su van serijski loši. Tek malo bolji Krpa Mendeš i Mehidić.Čelik je za njih3 klase iznad
Pa još kladionica.Beledija je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:27Tuzlac niko ti ne brani da vjeruješ u te talove, ja ne vjerujem niti hoću da vjerujem. Kad bi znao da je to tako iste sekunde bih našu ligu prekrižio.tuzlac je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:18Nemoj tako Beledija.Valja vratiti bodove iz Širokog.Beledija je napisao/la: ↑22 maj 2022, 17:27Žali Bože vremena. Ovo što TC demonstrira je ravno nuli. Ne vjerujem da će ovih 300 gledalaca izdržati gledati ovaj anti fudbal u režiji Nukića, Mešinovića Mehmedovića koji su van serijski loši. Tek malo bolji Krpa Mendeš i Mehidić.Čelik je za njih3 klase iznad
Problem je što je danas bilo znatno više gledalaca i što nisu vidjeli ono što se očekivalo.Pozoveš ljude-kao slobodan ulaz na oproštaj i to, i onda ćorak.Beledija je napisao/la: ↑22 maj 2022, 17:27Žali Bože vremena. Ovo što TC demonstrira je ravno nuli. Ne vjerujem da će ovih 300 gledalaca izdržati gledati ovaj anti fudbal u režiji Nukića, Mešinovića Mehmedovića koji su van serijski loši. Tek malo bolji Krpa Mendeš i Mehidić.Čelik je za njih3 klase iznad
Loš vam je taj spin da smo vam nudili nesto za narednu sezonu. Zasto bi nudili kad od vas uvijek imamo 7-9 bodova po sezoni. Tako će i biti i naredne i svake druge. Niste nas dobili od 2018. i sad kao da se pravi dil. Istina je da ste tražili da vam se puste bodovi a zauzvrat bi dali što šta pa i onako sigurnih 9 bodova.Skver je napisao/la: ↑22 maj 2022, 20:09Prekrizi jarane na vakat, ovi lopinasi su davno premasili Spilberga, ovo je dno od lige, gdje vise neznas ko kome sta dodje...nama ste nudili 3 boda za devet bodova naredne sezone, znaci nudili Slobode bodove koja nikad gora nije bila niti ce biti kao sto je bila ove sezone, duplo bolji tim Sloboda imala kada je ispala iz PL od ovih amatera, ovaj Tuzlak poznaje dobro tu materiju....Azmir moze uloziti i 100 miliona i nece nikad biti prvak sa Slogom....nemate nista osim Azmirovih para, ni navijace ni svoj stadion, nista, da ne pricam o lobijima, Vici, skutorima.....
Tad nam taj Amar nije trebao ni za klupe.
Vrlo bitan potpis.Huso je jako bitan igrač jer zbog svojih motoričkih osobina može napraviti prevagu u veznom redu. Nadam se da će Jović ispraviti neke njegove nedostatke bez kojih bi bio konkurentan u mnogo jačoj ligi od naše.Sad Dofa privoliti i prebaciti se na traženje stopera koji bi bio dostojan partner Čelikoviću.Moris to nije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.