FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

BlueBoy1921
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la BlueBoy1921 » 02 maj 2012, 22:55

Armageddon2012 je napisao/la:bice zayebano u subotu,bodovi neophodni i jednima i drugima a taj teren nam tradicionalno ne lezi i vise bih volio da gostujemo zeljeznicaru.
sta rece bolan - pa da vas peti put pobijedimo ;)

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 02 maj 2012, 23:19

mirza_rd je napisao/la:@Armageddon2012 a za koga ti bgt navijas bgt pomogo

navijam za borac iz banjaluke.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Kumar
Kontakt:

Post Postao/la Kumar » 02 maj 2012, 23:54

Iako sam iz Tuzle, živim za ispadanje Slobode. Dok se u gradu pare bacaju na kojekakve gluposti (grade se jezera,fontane), sport umire. Nakone Dite,vrlo je vjerovatno da će i FK Sloboda krenuti putem bez povratka.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 02 maj 2012, 23:57

Kumar je napisao/la:Iako sam iz Tuzle, živim za ispadanje Slobode. Dok se u gradu pare bacaju na kojekakve gluposti (grade se jezera,fontane), sport umire. Nakone Dite,vrlo je vjerovatno da će i FK Sloboda krenuti putem bez povratka.
Ma pusti se ti vise te price oko fontana i slicnih stvari, unutar kluba je problem, unutar kluba ima deset struja i svako gleda samo kako ce koga zajebat, a na kraju ispastaju igraci i navijaci.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Kumar
Kontakt:

Post Postao/la Kumar » 03 maj 2012, 00:08

classic je napisao/la:
Kumar je napisao/la:Iako sam iz Tuzle, živim za ispadanje Slobode. Dok se u gradu pare bacaju na kojekakve gluposti (grade se jezera,fontane), sport umire. Nakone Dite,vrlo je vjerovatno da će i FK Sloboda krenuti putem bez povratka.
Ma pusti se ti vise te price oko fontana i slicnih stvari, unutar kluba je problem, unutar kluba ima deset struja i svako gleda samo kako ce koga zajebat, a na kraju ispastaju igraci i navijaci.
Što se mene tiče, komotno mogu na Tušnju otvoriti parking,imali bismo svi više koristi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 maj 2012, 01:11

mirza_rd je napisao/la:ma necete ispast sta ste pognute glave evo moje neke teorije
ako pobjedite 3 utakmice kod kuce a pri tome izcupate makar bod od Goška onda 100% ostajete ili nemorate nista uzet sa strane uz neke rezultate koji bi trebali bit postignuti u narednim kolima opet ostajete uz 3 pobjede kuci opet kazem moje misljenje
tesko pricao sam sa nekim ljudima koji su malo upoznati sa svime i kako tvari stoje sve ce se uraditi da mi ispadnemo..zato mnogi nam i ne daju bodove, jer bez obzira zakinut ce nas negdje drugo..daj boze da nije tako, ali kako stvari stoje mi smo ti jer nemamo love tako da po toj racunici mi treba da napustimo ligu..ne znam majkemi sta da kazem vise..dusa me moja boli nisam vjerovao da cemo doci u ovu situaciju..bili smo koliko toliko stablini na pocektu, ali odjednom se sve promjenilo...daj boze da se izvucemo,a mi se naravno trebamo i moramo nadati najboljem
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 maj 2012, 09:28

Jucer igraci nisu ni imali rucak koji je dogovorio kako se moze saznati pijandura Sarajka,navodno bilo je nekih provokacija i tako to..tako da su hranu kupovali po Omegi da ne bi otisli gladni za Gradacac :x
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

turbo1
Kontakt:

Post Postao/la turbo1 » 03 maj 2012, 10:44

harry_90 je napisao/la:Jucer igraci nisu ni imali rucak koji je dogovorio kako se moze saznati pijandura Sarajka,navodno bilo je nekih provokacija i tako to..tako da su hranu kupovali po Omegi da ne bi otisli gladni za Gradacac :x
Onda je razumljiv onaj izljev bijesa prema klosaru sarajki

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 03 maj 2012, 10:53

Stvarno steta Tuzlaci ako ispadnete iz PL, takav jedan grad, klub ne zasluzuju takav pristup!!
Ali ja se nadam do kraja sezone da cete osigurati opstanak u drustvu najboljih! ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 03 maj 2012, 11:05

harry_90 je napisao/la:Jucer igraci nisu ni imali rucak koji je dogovorio kako se moze saznati pijandura Sarajka,navodno bilo je nekih provokacija i tako to..tako da su hranu kupovali po Omegi da ne bi otisli gladni za Gradacac :x
Kako to da igrači nisu došli sa autobusom u Gradačac? Ne mogu da vjerujem da se nema čak ni za prevoz.
Dragon Town

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 03 maj 2012, 13:08

Ja Slobodi želim opstanak u ligi iaoko su u jako teškoj situaciji godinama, i potvrđeno znam da su dugovi Slobode i Čelika ubjedljivo najveći u državi. Sa druge strane i ako se spasi Sloboda, morat će se podobro potruditi da stabilizuje klub, što će morati i svi ostali klubovi jer FIFA više neće davati licence na lijepe oči. Evo vidimo i u susjednim zemljama da klubovi imaju velikih problema, te da je čak Partizanu, Zvezdi, Hajduku upitan nastup u Evropi. Sretno Slobodi i samo hrabro.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 maj 2012, 13:36

ja garantujem da slobodin igracki kadar moze ostvariti tri domace pobjede ali treba im dobar trener tipa malkocevica ali tu ide drugi problem ako nema klub para da da treneruu i igracima plate onda nemate se cemu nadati.jedino da dode sakib i kaze evo ja cu dzabe radit i i graci da dzaba igraju moglo bi nesto biti
i evo da pitam ako ima neko upucen
dajem primjer zvijezde koja ima oko 90 malih sponzora koji svake godine izdvajaju neke pare na ime poreza i daju ga za zvijezdu i sa tim parama i od glavnog sponzora zvijezda dosta dobro gura cak sama i gradi stadion i nikom ne duguje marku,e ja sada pitam gdje su te vase firme imate ih tri puta vise nago mali gradacac one su duzne izdvajati za sport eto gdje idu te pare
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 maj 2012, 14:47

Poslije ovoga sto sam cuo danas crno nam se pise. Crnje nego ispadanje u federalnu ligu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 maj 2012, 14:48

Probisvjet je napisao/la:Poslije ovoga sto sam cuo danas crno nam se pise. Crnje nego ispadanje u federalnu ligu.
Sta si cuo, hajd da i ja znam bgt.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 03 maj 2012, 14:52

astra1922 je napisao/la:ja garantujem da slobodin igracki kadar moze ostvariti tri domace pobjede ali treba im dobar trener tipa malkocevica ali tu ide drugi problem ako nema klub para da da treneruu i igracima plate onda nemate se cemu nadati.jedino da dode sakib i kaze evo ja cu dzabe radit i i graci da dzaba igraju moglo bi nesto biti
i evo da pitam ako ima neko upucen
dajem primjer zvijezde koja ima oko 90 malih sponzora koji svake godine izdvajaju neke pare na ime poreza i daju ga za zvijezdu i sa tim parama i od glavnog sponzora zvijezda dosta dobro gura cak sama i gradi stadion i nikom ne duguje marku,e ja sada pitam gdje su te vase firme imate ih tri puta vise nago mali gradacac one su duzne izdvajati za sport eto gdje idu te pare
ma druze skoro pa sigurno da Sakib nece preuzet,covjeku je obecano stanova da je mogao do sad svoju zgradu da ima,a nista nije dobio,kad je htio da se uhvati posla i da pravi ekipu po svom i da odgovara za rezultate otjeran je iz kluba zato sto mu se na treningu pojavilo 40 igraca od tog 20 od raznoraznih menadzera,i njemu se yebavalo s tribina zato sto ne igra lijepo za oko a tek sad sva **** izlaze na povrsinu i vidi se kako je radit u Slobodi,ali je zato covjek sa lijepom pricom Vlatko Glavas doso i klepio pare a onda neko da radi dzabe...
a niko nece dzabe ni radit ni igrat,jer po ko zna koji put se prica da nasa djeca trebaju igrat dzabe jer je to njihov klub a onda ih se otrese i dovode anonimusi i uzimaju pare i ko je tu lud na kraju...
u Gradačcu ocigledno vlada pozitivna atmosfera i projekat i zato svi i daju pare,dok se ovdje godinama oko kluba vrte dusebriznici koji bi za po marke prodali sve,i sto bi tu neko ulago a da niko nikom ne pravda gdje te pare idu,ovdje je zamjerka nacelniku koji je morao kad je dobio ovaj mandat na isteku,da uvede "svoje" ljude u klub da obezbjedi da ovi raznorazni trzni centri daju odredjen dio za Slobodu a ne ovako da se daje ko sirocetu da prezivi do slijedeceg dana,a nije ni on ni slijep ni budala sigurno i to mu je najveca zamjerka sto se nije uhvatio u kostac sa tim,ali ocigledno il ne smije il ga stvarno ovo uopste ne zanima da Tuzla nece imat prvoligasa ni u jednom sportu :!: :oops:
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 maj 2012, 15:05

Paradzik sudi Sloboda-Borac... u g o v n i m a smo i to velikim
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 03 maj 2012, 15:12

Sarajka je moj prvi komšija, patokar A klase. Ako im je on dogovarao ručak kako čitam onda su spali na stvarno niske grane :P O čemu se radi, kakav je ekces bio s njim. Ko je ogorčen na njega, nisam upućen. Hvalla

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 maj 2012, 15:28

@ astraa de mi kazi tacno ko su vama sve sponzori ? bas me to zanima, ko vam je glavni sponzor mislim Zvijezdi
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

turbo1
Kontakt:

Post Postao/la turbo1 » 03 maj 2012, 16:03

fukara87 je napisao/la:@ astraa de mi kazi tacno ko su vama sve sponzori ? bas me to zanima, ko vam je glavni sponzor mislim Zvijezdi
Slovenačka firma za proizvodnju autodijelova, Cimos!!! Navodno menagement firme odobro godišnje 500 K marki za promociju sporta (valjda na području Gradačca). Svima se podijeli s time da Zvijezda dobije najviše, logično.

Inače, nakon što sam bio na tekmi i u priči sa običnim svijetom ovaj Gradačac me sve više fascinira. Posebno me zadivila njihova veliak želja da Sloboda ostane. Svaka čast.

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 03 maj 2012, 16:07

turbo1 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:@ astraa de mi kazi tacno ko su vama sve sponzori ? bas me to zanima, ko vam je glavni sponzor mislim Zvijezdi
Slovenačka firma za proizvodnju autodijelova, Cimos!!! Navodno menagement firme odobro godišnje 500 K marki za promociju sporta (valjda na području Gradačca). Svima se podijeli s time da Zvijezda dobije najviše, logično.

Inače, nakon što sam bio na tekmi i u priči sa običnim svijetom ovaj Gradačac me sve više fascinira. Posebno me zadivila njihova veliak želja da Sloboda ostane. Svaka čast.
Pa da je stalo ljudima da Sloboda ostane, dali bi im 3 boda :ugeek:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.