sta rece bolan - pa da vas peti put pobijedimoArmageddon2012 je napisao/la:bice zayebano u subotu,bodovi neophodni i jednima i drugima a taj teren nam tradicionalno ne lezi i vise bih volio da gostujemo zeljeznicaru.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
sta rece bolan - pa da vas peti put pobijedimoArmageddon2012 je napisao/la:bice zayebano u subotu,bodovi neophodni i jednima i drugima a taj teren nam tradicionalno ne lezi i vise bih volio da gostujemo zeljeznicaru.
mirza_rd je napisao/la:@Armageddon2012 a za koga ti bgt navijas bgt pomogo
Ma pusti se ti vise te price oko fontana i slicnih stvari, unutar kluba je problem, unutar kluba ima deset struja i svako gleda samo kako ce koga zajebat, a na kraju ispastaju igraci i navijaci.Kumar je napisao/la:Iako sam iz Tuzle, živim za ispadanje Slobode. Dok se u gradu pare bacaju na kojekakve gluposti (grade se jezera,fontane), sport umire. Nakone Dite,vrlo je vjerovatno da će i FK Sloboda krenuti putem bez povratka.
Što se mene tiče, komotno mogu na Tušnju otvoriti parking,imali bismo svi više koristi.classic je napisao/la:Ma pusti se ti vise te price oko fontana i slicnih stvari, unutar kluba je problem, unutar kluba ima deset struja i svako gleda samo kako ce koga zajebat, a na kraju ispastaju igraci i navijaci.Kumar je napisao/la:Iako sam iz Tuzle, živim za ispadanje Slobode. Dok se u gradu pare bacaju na kojekakve gluposti (grade se jezera,fontane), sport umire. Nakone Dite,vrlo je vjerovatno da će i FK Sloboda krenuti putem bez povratka.
tesko pricao sam sa nekim ljudima koji su malo upoznati sa svime i kako tvari stoje sve ce se uraditi da mi ispadnemo..zato mnogi nam i ne daju bodove, jer bez obzira zakinut ce nas negdje drugo..daj boze da nije tako, ali kako stvari stoje mi smo ti jer nemamo love tako da po toj racunici mi treba da napustimo ligu..ne znam majkemi sta da kazem vise..dusa me moja boli nisam vjerovao da cemo doci u ovu situaciju..bili smo koliko toliko stablini na pocektu, ali odjednom se sve promjenilo...daj boze da se izvucemo,a mi se naravno trebamo i moramo nadati najboljemmirza_rd je napisao/la:ma necete ispast sta ste pognute glave evo moje neke teorije
ako pobjedite 3 utakmice kod kuce a pri tome izcupate makar bod od Goška onda 100% ostajete ili nemorate nista uzet sa strane uz neke rezultate koji bi trebali bit postignuti u narednim kolima opet ostajete uz 3 pobjede kuci opet kazem moje misljenje
Onda je razumljiv onaj izljev bijesa prema klosaru sarajkiharry_90 je napisao/la:Jucer igraci nisu ni imali rucak koji je dogovorio kako se moze saznati pijandura Sarajka,navodno bilo je nekih provokacija i tako to..tako da su hranu kupovali po Omegi da ne bi otisli gladni za Gradacac
Kako to da igrači nisu došli sa autobusom u Gradačac? Ne mogu da vjerujem da se nema čak ni za prevoz.harry_90 je napisao/la:Jucer igraci nisu ni imali rucak koji je dogovorio kako se moze saznati pijandura Sarajka,navodno bilo je nekih provokacija i tako to..tako da su hranu kupovali po Omegi da ne bi otisli gladni za Gradacac
Sta si cuo, hajd da i ja znam bgt.Probisvjet je napisao/la:Poslije ovoga sto sam cuo danas crno nam se pise. Crnje nego ispadanje u federalnu ligu.
ma druze skoro pa sigurno da Sakib nece preuzet,covjeku je obecano stanova da je mogao do sad svoju zgradu da ima,a nista nije dobio,kad je htio da se uhvati posla i da pravi ekipu po svom i da odgovara za rezultate otjeran je iz kluba zato sto mu se na treningu pojavilo 40 igraca od tog 20 od raznoraznih menadzera,i njemu se yebavalo s tribina zato sto ne igra lijepo za oko a tek sad sva **** izlaze na povrsinu i vidi se kako je radit u Slobodi,ali je zato covjek sa lijepom pricom Vlatko Glavas doso i klepio pare a onda neko da radi dzabe...astra1922 je napisao/la:ja garantujem da slobodin igracki kadar moze ostvariti tri domace pobjede ali treba im dobar trener tipa malkocevica ali tu ide drugi problem ako nema klub para da da treneruu i igracima plate onda nemate se cemu nadati.jedino da dode sakib i kaze evo ja cu dzabe radit i i graci da dzaba igraju moglo bi nesto biti
i evo da pitam ako ima neko upucen
dajem primjer zvijezde koja ima oko 90 malih sponzora koji svake godine izdvajaju neke pare na ime poreza i daju ga za zvijezdu i sa tim parama i od glavnog sponzora zvijezda dosta dobro gura cak sama i gradi stadion i nikom ne duguje marku,e ja sada pitam gdje su te vase firme imate ih tri puta vise nago mali gradacac one su duzne izdvajati za sport eto gdje idu te pare
Slovenačka firma za proizvodnju autodijelova, Cimos!!! Navodno menagement firme odobro godišnje 500 K marki za promociju sporta (valjda na području Gradačca). Svima se podijeli s time da Zvijezda dobije najviše, logično.fukara87 je napisao/la:@ astraa de mi kazi tacno ko su vama sve sponzori ? bas me to zanima, ko vam je glavni sponzor mislim Zvijezdi
Pa da je stalo ljudima da Sloboda ostane, dali bi im 3 boda :ugeek:turbo1 je napisao/la:Slovenačka firma za proizvodnju autodijelova, Cimos!!! Navodno menagement firme odobro godišnje 500 K marki za promociju sporta (valjda na području Gradačca). Svima se podijeli s time da Zvijezda dobije najviše, logično.fukara87 je napisao/la:@ astraa de mi kazi tacno ko su vama sve sponzori ? bas me to zanima, ko vam je glavni sponzor mislim Zvijezdi
Inače, nakon što sam bio na tekmi i u priči sa običnim svijetom ovaj Gradačac me sve više fascinira. Posebno me zadivila njihova veliak želja da Sloboda ostane. Svaka čast.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.