Necu više, najozbiljnije mi te žao...
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Drago mi je da se odazivaš na LEGENDO, i da si konačno dobio pripadajući naziv LEGENDA GLUPOSTI
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Uvrede isprazne. Rekao sam ti sto mislim o tvom selu, a ti vrijedjaj i dalje. Nista cudno za ocekivati od nekog koji zivi 20 godina iza nas Zelim vam najbolje, lijep pozdravCocaine je napisao/la:Kad pustiš kundu u široke mase. Ne bira uvrede ali nije bilo ni za očekivat od nekoga gdje se na sijelu skuplja selo i akšamlučibagrcavi je napisao/la:Levat konta da je fazon ove teme što više nekog uvrijediti, spomenut mu familiju kae brnjo Uvrijedim te kao zadnjeg magarca i ti ponovis prethodni post?!Cocaine je napisao/la:Vidi u slavinovica fora sa sjela hdz,spominje se majka![]()
jeli ti to rekao komsija Hikmet ili rođo Ifet da napišeš
koji brnjo sa dna kace yebote. Idi prodaji sir vidis da se ne uklapas u sire mase
![]()
![]()
Većina ih je intelektualno hendikepirana al ovaj prednjači, zajjebo je i taksistu
neki inteligentniji odgovor. Siraš pravi
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- Stone Island
- Kontakt:
Ti stavio tacku na kraju recenice i to bi trebalo znaciti da si inteligentan ?SRSlavinovici je napisao/la:Inteligencijo, akademiku, pogledaj kakve si recenice napisao. Pa reci da nisi ogranicenMosaaRajvosa je napisao/la:Mislim da je ova LEGENDA onaj Solinas, naša nekadašnja pametnica sa ove teme...Pa jedino to objašnjava da nema pametne šale, rečenice bilo šta..
Dobro reče, kundo u širokim masama...
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Nisam vjerovao do sada, ali ti si stvarno glup!?!?!MosaaRajvosa je napisao/la:Drago mi je da se odazivaš na LEGENDO, i da si konačno dobio pripadajući naziv LEGENDA GLUPOSTI![]()
![]()
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Ja te molim da ga oslovljavaš sa LEGENDA, ili mozda bolje da skratimo LG (legenda gluposti)BitiSrcemVezan je napisao/la:slavinovići sam protiv svih
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Ne, ti si si javio, pa si ti akademikStone Island je napisao/la:Ti stavio tacku na kraju recenice i to bi trebalo znaciti da si inteligentan ?SRSlavinovici je napisao/la:Inteligencijo, akademiku, pogledaj kakve si recenice napisao. Pa reci da nisi ogranicenMosaaRajvosa je napisao/la:Mislim da je ova LEGENDA onaj Solinas, naša nekadašnja pametnica sa ove teme...Pa jedino to objašnjava da nema pametne šale, rečenice bilo šta..
Dobro reče, kundo u širokim masama...
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
SRSlavinovici je napisao/la:Nisam vjerovao do sada, ali ti si stvarno glup!?!?!MosaaRajvosa je napisao/la:Drago mi je da se odazivaš na LEGENDO, i da si konačno dobio pripadajući naziv LEGENDA GLUPOSTI![]()
![]()
A LEGEND bil ti napisao neku pametnu, ono da uzvratiš što te izofirah pred širokim narodnim masama...kad bi te zamolio ja lijepo??
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Hahah de daaa jesi preludd ocam'MosaaRajvosa je napisao/la:Ja te molim da ga oslovljavaš sa LEGENDA, ili mozda bolje da skratimo LG (legenda gluposti)BitiSrcemVezan je napisao/la:slavinovići sam protiv svih
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Zayebanciju na stranu kundo iz sela slavinovići se ne snalazi dobro u širim forumskim masama. Dali su to glasne sugestije rođa i komšiluka sa sijela koji žele da se njihova pošalica nađe u moru brnjaških postova ovog siraša stvarno ne znam

- SRSlavinovici
- Kontakt:
Ma ti si nasa ljubav, kao nasa kozaCocaine je napisao/la:Zayebanciju na stranu kundo iz sela slavinovići se ne snalazi dobro u širim forumskim masama. Dali su to glasne sugestije rođa i komšiluka sa sijela koji žele da se njihova pošalica nađe u moru brnjaških postova ovog siraša stvarno ne znam![]()
![]()
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Cocaine je napisao/la:Zayebanciju na stranu kundo iz sela slavinovići se ne snalazi dobro u širim forumskim masama. Dali su to glasne sugestije rođa i komšiluka sa sijela koji žele da se njihova pošalica nađe u moru brnjaških postova ovog siraša stvarno ne znam![]()
![]()
Sad si ga okuražio, sad će zvati dajnicu u Kanadi da mu kaze pametnu da ga svima šukne..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Izofirao? Maloumno lupas i stitis si forumski obraz, ali si ispao obicni glupan. ?Tebe Bajramovic karamfilom lupao u celo, vidim da si se pametan razvioMosaaRajvosa je napisao/la:SRSlavinovici je napisao/la:Nisam vjerovao do sada, ali ti si stvarno glup!?!?!MosaaRajvosa je napisao/la:Drago mi je da se odazivaš na LEGENDO, i da si konačno dobio pripadajući naziv LEGENDA GLUPOSTI![]()
![]()
A LEGEND bil ti napisao neku pametnu, ono da uzvratiš što te izofirah pred širokim narodnim masama...kad bi te zamolio ja lijepo??![]()
Joj devijantne rasprave, pastrmko šta tebi bi pa se upeca u sve ovo.
De Boga vam evo nemamo pojačanja, nije nam niko doš'o, imamo najteži raspored. Hajd opletite.
De Boga vam evo nemamo pojačanja, nije nam niko doš'o, imamo najteži raspored. Hajd opletite.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Evo mi priznajemo da nemamo vode..wobly92 je napisao/la:Joj devijantne rasprave, pastrmko šta tebi bi pa se upeca u sve ovo.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Cinjenica je da pastrmka uziva u postanju na premijer ligi
uzivaj, zelim ti srecu, iduce godine neces. A cinjenica je da su strumfovi i pitari isfrustrirani. Ajde uzivajte 
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Legendo sad ozbiljno pošto pominjes par puta Bajramovića na koga mislis? ozbiljno fakat pitam...
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Imate LED-a, a nemate vode.Ajzea je napisao/la:Evo mi priznajemo da nemamo vode..wobly92 je napisao/la:Joj devijantne rasprave, pastrmko šta tebi bi pa se upeca u sve ovo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Ti kao navijac Sarajeva si ozbiljno retardiran kada ti ja iz Tuzle moram objasnjavati. Koja ogranicenost. Zato i jeste za konjsku zapreguMosaaRajvosa je napisao/la:Legendo sad ozbiljno pošto pominjes par puta Bajramovića na koga mislis? ozbiljno fakat pitam...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.