Mi idemo prije na dan pred svako gostovanje a da ne spominjem ovako kad je reprezentativna pauza ili malo veci odmor.hearts je napisao/la:Je li Amorov gazda otišao na pripreme ? I jeste li uopšte otišli i na kakve pripreme
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pitao sam samo nisam govorio mi ili vi. Ako ih je Dino poveo nadam se da je terapiju ponio jer se i igrači Želje sprdaju sa njegovim izjavama okoloterabajt je napisao/la:Mi idemo prije na dan pred svako gostovanje a da ne spominjem ovako kad je reprezentativna pauza ili malo veci odmor.hearts je napisao/la:Je li Amorov gazda otišao na pripreme ? I jeste li uopšte otišli i na kakve pripreme
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Ipak se radi na tome da dovedemo stopera, novi je stigao i bice tu par dana da se pogleda mada su zadovoljni i mislim da ce potpisati a izgleda se radi i na napadacu, ali mi je posebno drago za stopera.Svake godine pocnemo sa Kerlom i on pokaze da nema mjesta u prvih jedanaest, proigramo kad zaigra neko drugi mjesto njega.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- zubanovic89
- Kontakt:
Napadač, stoper, stari Zola, stari Kvesić, stari Svraka, sadašnji Jamak i ostatak tomić, zeljković, škaljić, stanić
više nego OK ekipa
više nego OK ekipa
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Da,zaista je Selimovic imao konkretniji ucinak od Jamaka..Ali opet ovaj drugi je bio pokretacka snaga nase igre negdje do Zrinjskog,ukljucujuci i Plzen i zasluzio je da ponese titulu naj igraca za avgust..Valjda ce mu to dati jos vise elana da pruza jos bolje partije..exbabilon je napisao/la:Selimovic nam je DIREKTNO donio 6 bodova sa strane, svojim golovima Vitezu i Zvijezdi. Njegov doprinos u igri je minimalan, ali je statistika neumoljiva i na njegovoj je strani.savatihotece je napisao/la:Glasao sam za Jamaka, al nikako mi ne ide u glavu da je Vernes (zasad) drugi, a onda mi padnu na pamet ovi kritičari svega i svačega. kakvi bi oni tek menadžeri bili.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Hoćemo li mi ikog dovesti ove sezone ili ćemo samo nijemo posmatrati kako nam se konkurenti pojačavaju? Realno ako ništa ne poduzmemo teško se možemo nadati odbrani titule 

Stand your ground and never back down!
- zubanovic89
- Kontakt:
Nećemo, raspadamo se.Che1989 je napisao/la:Hoćemo li mi ikog dovesti ove sezone ili ćemo samo nijemo posmatrati kako nam se konkurenti pojačavaju? Realno ako ništa ne poduzmemo teško se možemo nadati odbrani titule
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Sve me ovo podsjeća na sezonu kad je Amar otišao u Japan... volio bi da me igrači svojim igrama uvjere u suprotno ali ovo ne obećava...
Stand your ground and never back down!
Koliko ste dobili od transfera Adilovica ???
Nije nikakva provokacija interesuje me ???
Ti si opet šampion !
Ma ne zna to niko pouzdano buraz ovdje..Neki kazu da smo dobili 80 hiljada plus nam je on valjda oprostio dug prema njemu od 60 hiljada..Al hajd ga znaj..simon je napisao/la:Koliko ste dobili od transfera Adilovica ???

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
HvalaRios je napisao/la:Ma ne zna to niko pouzdano buraz ovdje..Neki kazu da smo dobili 80 hiljada plus nam je on valjda oprostio dug prema njemu od 60 hiljada..Al hajd ga znaj..simon je napisao/la:Koliko ste dobili od transfera Adilovica ???

Ti si opet šampion !
Kake ko foke to je dusmanska kao i sve vezano za Adilovica u zadnje vrijeme, uzeli smo preko 200 000 eura. Isti izvori pricaju da je Amar napustio Zelju pa da ide u Dinamo pa da nema para pa da smo duzni Adilovicu eto samo da Amar izvadi svoje pare i ode itd...Rios je napisao/la:Ma ne zna to niko pouzdano buraz ovdje..Neki kazu da smo dobili 80 hiljada plus nam je on valjda oprostio dug prema njemu od 60 hiljada..Al hajd ga znaj..simon je napisao/la:Koliko ste dobili od transfera Adilovica ???
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma zato sam prvo i napisao da to ovdje niko ne zna pouzdano..pile87 je napisao/la:Kake ko foke to je dusmanska kao i sve vezano za Adilovica u zadnje vrijeme, uzeli smo preko 200 000 eura. Isti izvori pricaju da je Amar napustio Zelju pa da ide u Dinamo pa da nema para pa da smo duzni Adilovicu eto samo da Amar izvadi svoje pare i ode itd...Rios je napisao/la:Ma ne zna to niko pouzdano buraz ovdje..Neki kazu da smo dobili 80 hiljada plus nam je on valjda oprostio dug prema njemu od 60 hiljada..Al hajd ga znaj..simon je napisao/la:Koliko ste dobili od transfera Adilovica ???
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
- Kontakt:
kazu onaj cokoladni alpha kane, na probi u hridu
a ovaj je bio na treningu...
http://www.transfermarkt.co.uk/en/alen- ... 21552.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.transfermarkt.co.uk/en/alen- ... 21552.html" onclick="window.open(this.href);return false;
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Je li ko gledao ovog slovenca na treningu ?fedeltafrotta je napisao/la:kazu onaj cokoladni alpha kane, na probi u hridu![]()
![]()
![]()
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
- Kontakt:
kazu nije los
Ja više ne znam šta da mislim u ovom trenutku 
Volim te Željo

Volim te Željo
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- invincible1921
- Kontakt:
ja sam vala cuo i jedan hrvat da bi mogo doc nez kolko je tacno mozda je smao bomba klasicna 

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
http://www.so.ur.ce.ba/clanak/7450283120045/" onclick="window.open(this.href);return false;
da se prisjetimo
da se prisjetimo

Trenutno korisnika/ca: 061657451, ErosViverosViv, F1921B, MaroonBjelave, Orvel, PeppermintSA, Poligon10, UltraSa46, Vanja8, WeekendOffender i 132 gosta.