blizu siPenaltiky je napisao/la:Isto čevabdžinica na pijaci nekojduplakruna46 je napisao/la:Posto Fan Shop?
ovo ti je onaj prostor gdje onaj pilićar bio Pirijin

blizu siPenaltiky je napisao/la:Isto čevabdžinica na pijaci nekojduplakruna46 je napisao/la:Posto Fan Shop?
vidiš prozorče ono malo za narudžbePenaltiky je napisao/la:Đe onda dođe Pekara, Burekdžinica, nešto ima tu.
i Ivica zamalo, al ne prođe probumiky_hz je napisao/la:Al meni je najace kad god im nesto nije po njihovom samo kazu ma pitar ba znam ga ja,pitari Savez,pitari SportSport,mediji pitarski,pitar Selimovic ih sad zajebao jel je pitar,sudije pitari,Stanic pitar,Cenan pitar,pitar komisija za licence ,pitar ovo pitar ono.![]()
Pitar kupio <željin Fan shop...miky_hz je napisao/la:Al meni je najace kad god im nesto nije po njihovom samo kazu ma pitar ba znam ga ja,pitari Savez,pitari SportSport,mediji pitarski,pitar Selimovic ih sad zajebao jel je pitar,sudije pitari,Stanic pitar,Cenan pitar,pitar komisija za licence ,pitar ovo pitar ono.![]()
Čim im neko nešto kaže odmah je pitar, ko da ih mi nr možemo mrzitmiky_hz je napisao/la:Al meni je najace kad god im nesto nije po njihovom samo kazu ma pitar ba znam ga ja,pitari Savez,pitari SportSport,mediji pitarski,pitar Selimovic ih sad zajebao jel je pitar,sudije pitari,Stanic pitar,Cenan pitar,pitar komisija za licence ,pitar ovo pitar ono.![]()
Kako smo mocni, uvukli smo im se iznutra u klub, jos malo i ide zavrsni udarac!Vanja8 je napisao/la:Jos im Selimovic neda dresove na pruge....
Cuj prodavac odredjuje kupcu kakav ce artikl dobiti...Ma pitarska posla...![]()
![]()
Šteta drug nije azijat, mogo 'klub' kupit.belosevic28 je napisao/la:Ima li se gdje kupiti fan shop? Pitam za druga iz Travnika...
Penaltiky je napisao/la:Sarajevski derby Pitari vs. Pilićari
Goosman je napisao/la:Šteta drug nije azijat, mogo 'klub' kupit.belosevic28 je napisao/la:Ima li se gdje kupiti fan shop? Pitam za druga iz Travnika...
Odštampaće Umbro baklavu možda i ne skuže oviWestTrebina je napisao/la:Jos ce ih i umbro tuziti