Sve shvatam ali određenje sa četnicima ne ide. Izvinjavam se na psovkama ali prvi su počeli pojedinci sa psovkama i poređenjem sa četnicima. Izvuku mi živac.MortemHz je napisao/la: ↑03 mar 2024, 17:58U pravu si ali to opet nije razlog da toliko psuješ forumašima, to je strogo zabranjeno. Ako ti smetaju takvi postovi onda ih prijaviš, izignorišeš ili staviš takve ljude na ignore umjesto da se kačiš na iste i citiraš svaki post gdje samo psuješ i vrijeđaš, ništa drugo.kleja je napisao/la: ↑03 mar 2024, 17:44Ne provociram, nego ne možete porirediti naše debilne komšije sa četnicima koji vršili zvjerska ubijanja i genocid nad nama.f0rest1946 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 17:42De banujte kleju sta nas provocira ovdje.
Naprijed Sarajevo, naprijed Horde!!
Možda vi nemate godina da se možete toga sjećati ali ja se sjećam i ne dam da se to dvoje stavlja u istu rečenicu.
Raja to vjerovatno radi iz razloga što se ponašaju odvratno i debilno dugi niz godina a sad ti zabrane gostovanje radi nekog događaja 5 sati prije utakmice koji nije bio na i oko stadiona i u kojem nije učestvovalo 99% navijača koji imaju ulaznicu poput tebe ili mene. Ne vjerujem da misle tako.
Uglavnom, zamolio bi te a i sve ostale da se okrenemo vrlo bitnoj utakmici koja počinje za 45 minuta.
Nadam se da će igrači biti na nivou i da će radi ovog svega imati dodatni motiv za pobjedu.
IGRAJ BORDO-BIJELI!
IGRAJ BORDO BIJELI