FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

75000
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la 75000 » 21 jul 2018, 22:01

Nesretan poraz pa jos vise boli.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 21 jul 2018, 22:10

Beduin je napisao/la:Nismo losi, al nam napadac treba inace nas nema nigdje. Baraban i Ivetic su extra, pogotovo Pero ne zasluzujemo ga.

Fukare spram brojnosti se dobro cuju i navijaju svo vrijeme.

HElo ne zezaj ba vise, samo negativu bacas ovdje. Idi na Tusanj i vidices koliko se bore momci, Hadzanovic i Pero izginuse, nismo toliko losi koliko pokusavas prikazati.
Desna strana nam je uzasna danas, katastrofalna.
Pojedinci se bore,a pojedinci su tu zato sto su dajino zlato. I jesmo to mi zbog moje "negative" ispusili? Ja danima pisem da treba stamen visok napadac jer mi jednostavno tako igramo samo centrasutevi sto se vidjelo i veceras ali neka ima Smajic da se pozicionira.

I jos ovaj momak Piric je pokazao vise za ovih par minuta koliko je odigrao vise nego Smajic za citavih 70 minuta :salut:

sloboda63
Kontakt:

Post Postao/la sloboda63 » 21 jul 2018, 22:18

Zrinjski ništa nije pokazao a odnese bodove. Kod nas Ivetić Alispahić, Hadžanović, Pirić dobri. Golman problematičan, ostali standardni. Nije ovo loša ekipa mada mi je žao što smo izgubili od danas loše ekipe. Nadam se slijedeće kolo 3 boda. Samo Sloboda.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 jul 2018, 22:20

jbg steta poraza na ovakav nacin, no sta je, tu je, navikli smo primat frljave golove... nasi igraci borbeni, prije svega mi je to bilo drago za vidjeti... tekma bez pravih sansi na obje strane, no ako uzmemo u obzir da je zrinja trostruki uzastopni prvak, to govori sve o njima, generalno najmanje kadrovskih promijena vrse iz sezone u sezonu, sto znaci da su uigrani do maximuma, sto se ne moze reci za nas, doveli smo 80% novih igraca, neki cak i nisu u optimalnoj fizickoj spremi (husejinovic, ignjatovic, mozda jos neko od igraca)

ja sam optimistican, bice ovo dobro, poraz od najjace ekipe u ligi na jedan nesretan nacin ne daje nikakav razlog za pesimizam!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 21 jul 2018, 22:24

Salihovic :clap: :thumbup: :tokralju: :bow:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 21 jul 2018, 22:27

Ovo uopšte nije loše izgledalo, al' nam napadač fali pod hitno. Pološi smo u napadu. Ono šansi što smo imali propalo je jer nemamo nikog da bolje odreaguje pred golom.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 21 jul 2018, 22:35

Da si odigro barem nerjeseno pa da izvlacis lose ili dobro jedva si po golu opucao primio gol kakav se prima jednom u sezoni porazen si kuci tamam da si imao 2467 suta u gol vise i 18 precki dzaba ti...U porazu nema nista dobro i dabogda da uzmemo barem bod sledecu izgubis li eto te na dnu i tu ces sezonu provesti u grcevitoj borbi za opstanak......
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 jul 2018, 22:39

Brcanskamalta je napisao/la:Borba za opstanak opet....
babuka, nece biti borba za opstanak, vjeruj mi... dugo je prvenstvo, ekipa ima kvalitet za 5 ili 6 mjesto, realno nismo na nivou zrinje, sarajeva, selje i sirokog brijega, no ja temeljim optimizam i na kvalitetu ekipe i na onome sto sam veceras vidio

trazili smo igru, nismo nabijali loptu, milenku treba dati svu podrsku...

MrtvaCarsija
Kontakt:

Post Postao/la MrtvaCarsija » 21 jul 2018, 22:39

Ja ne znam da li smo mi gledali istu utakmicu ali ovo je ocajno bilo, pa mi ako u ova 4 kola skupimo 3 boda trebamo se nogom u guzicu udarati, ljudi moji kod nas nema ko dati gola

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 21 jul 2018, 22:43

kakva je ono debilcina na golu , ono nisu istine :facepalm:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 jul 2018, 22:54

vidio sam sada snimak gola, ne djeluje mi ovo kao "golmanov gol"... centarsut koji je zavrsio na stativi i u golu, lopta preko i iza golmana, uvijek ce se takve stvari desavat...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jul 2018, 23:09

Prvo mogu reci da sam zadovoljan zalaganjem, zalaganje i zelja su bili na nivou. Vidi se da je igracima bilo stalo, ko je bio na stadionu znati ce. Drugo posjeta je bila dosta dobra, jedna od boljih posjeta u zadnje vrijeme, dosta ljudi na zapadu, a navijanje okej.

Izvedeno je ono sto se najbolje imalo. U prvom je Terzic bio malo kritican, Livancic previse pegla loptu, Smajic ne moze biti faktor u 16 vec kao winger neki uz pravog napadaca. Hadzanovic je bio odlican, pravi pogodak na poziciji desturktivca. Alispahic isto fin prvi dodir sa loptom, ako ostane biti ce pojacanje. Said nema ubrzanje, nije se vidio na onoj poziciji, ne znam sta mu treba izmisliti da dobro odigra, mozda nesto lijevo vise. Baraban je vec pokupio simpatije, bori se momak stvarno i imao je dobrih pokusaja da nesto sam odradi. U odbrani Ivetic presjekao dosta lopti, Salihovic standardno nesiguran, Vasiljevic ocekivano dobar kao sto sam i mislio jer je to igrac sa dobrom karijerom i profesionalac. Terzic u drugom nesto bolji, ali ispada i tu Livancic treba vise pomagati. Od izmjena ne znam, nije ni bilo nesto igre da bi se moglo reci.

Uglavnom zadovoljan sam tom tvrdocom koja je pokazana. Nisu nas lako rjesili i bili su zadovoljni sa tih 0:1 i pokusali to privesti kraju tako sto su umrtvili igru. Steta sto smo naletili na ovako poslozenog protivnika gdje se igraci mijenjaju slabo i imaju 7-8 igraca uvijek iz prosle sezone. Jednostavno znaju igrati jedni sa drugima i tesko im je sloziti dosta sansi. Primjer je i Spartak koji im je u dvije utakmice opucao par puta, a dao dva gole iz dvije polusanse. Uglavnom ljudima je tesko zabiti i steta tog rasporeda i ove vecerasnje atmosfere sto nije bila neka slabija ekipa. Ne treba se niko zavarati Zrinjski je opet veliki favorit za titulu, pustite price. Pusti ba i price da je Zrinjski veceras lagano, kakvo lagano zna ko je bio na stadionu da im je svaka lopta bila 50-50, nabili su je preko noge i zabili. U drugom jedva docekali da umrtve. Hajte molim vas, uopste nisam ni ocekivao da ce ovako biti kao da smo mi u nekoj borbi za vrh je bilo eto, uopste se nije osjetio taj njihove veci kvalitet toliko.

Sto se nase ekipe tice 3 su problema. Prvi je prisustvo pravog napadaca za 16 i tu se mora dovesti Kunic. Veceras sam rekao i Boniju treba vratiti Kunica na razgovore. On govori napadac je hitan i ide pa cemo vidjeti. On se mora dovesti, platiti covjeka i gotovo.
Drugi problem je ovo sto se Muminovic odlucio za operaciju, to je mogao i prije realno odmah. Ostali smo na sumnjivim golmanima. I onaj Cokorilo je slab, a i ovaj Vuklis. Ne znam sta cemo tu, to je bitna pozicija i tu sto ti najmanje treba je neki kikser.
Treci problem je sto odlazi Vasiljevic. E to nam nikako ne treba, momka treba nekako zadrzati, dati vise novca sada kada je vec pocela sezona, on je odlican za tu tvrdocu, igru na malo golova, ima jako prisustvo i jednostavno kada njega imas sigurniji si na kornerima i na visokim loptama koje lagano kupi.

Uglavnom ima i losijih od nas u ligi ali da budemo bolji nego prosle sezone se pod hitno moraju dovesti spic, srediti situacije sa stoperima, golmanom. Sezona je duga ali da se zavrsi solidno mora pristup biti ovakav uvijek.

Igraci su dobili aplauz sa zapada, dosta ljudi je primjetilo zalaganje. Ima i pametnih ljudi u Tuzli, vise nego PDA klosara svakako.

Senade, treneri, na vama je sada. Veceras su se mogle vidjeti mane protiv najbolje ekipe u ligi, ima se vremena jos ispraviti. Bosnjakovicu podrska, tek je prva utakmica.

Komsijskom klubu zelim sve najgore sutra, a i u buducnosti. :bih:
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 21 jul 2018, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 21 jul 2018, 23:13

Chinaglia je napisao/la:vidio sam sada snimak gola, ne djeluje mi ovo kao "golmanov gol"... centarsut koji je zavrsio na stativi i u golu, lopta preko i iza golmana, uvijek ce se takve stvari desavat...
Nije ono trebao biti gol. Pogledaj mu samo reakciju kad je lopta bila upucena prema golu. Zeleno je ono jos. .

Sve u svemu iznenadjen sam igrom i zalaganjem. Bilo je dosta borbenije nego proslih sezona

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 21 jul 2018, 23:15

Za zalaganje stvarno treba skinuti kapu a cini mi se i da su dobro spremni, Zrinjski je strasno ukomponovan igraci znaju jedne druge u dusu najveci favoriti za prvo mjesto 100%.

Kod nas su najlosiji bili Terzic, Livancic i Said.

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 21 jul 2018, 23:19

smajic je bez konkurencije najlosiji bio...naravno neracunajuci klauna na golu

infected
Kontakt:

Post Postao/la infected » 21 jul 2018, 23:43

Prelosa tekma sa obje strane, x je nekako bio najrealniji. Onaj golman, sale i smajic su kanturine tolike da ne zasluzuju ni klupu. Livancic prelos. Pero i Baraban su za 10 klasa jaci od ostatka ekipe.
mosa zlatu mosa bodaslo

salinas
Kontakt:

Post Postao/la salinas » 21 jul 2018, 23:50

75000 je napisao/la:Za zalaganje stvarno treba skinuti kapu a cini mi se i da su dobro spremni, Zrinjski je strasno ukomponovan igraci znaju jedne druge u dusu najveci favoriti za prvo mjesto 100%.

Kod nas su najlosiji bili Terzic, Livancic i Said.
Spremni jesu, zalazu se, ali prptiv indisponiranog prptivnika 0 bodova :crazy: u onakvoj utakmici se nesto mora i rizikovati, ali odluka je sigurno bila da se ne izgubi sa vecom razlikom, bolje sigurnih 0:1.. to govori i izmjena Said-Prses, realno na klupi i nije bilo ofanzivca za tu poziciju :crazy: Livancic je los od prvog dana, kao neki uplaseni junior se ponasa na terenu, cini mi se jos jedan vjecni talenat :thumbdown: Smajic moze i mora mnogo, mnogo vise da pruzi na terenu.. Neko rece Sale nesiguran, ne slazem se, jednako dobar kao i Vasiljevic :thumbup:

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 21 jul 2018, 23:55

Mi nismo sutnuli na gol, Zrinjski nije sutnuo na gol, realan rezultat 0:0, ali mi smo stvoreni za ovakve retardirane golove, tipa Zeljo na Grbavici prosle sezone. Smajic je ubjedljivo najlosije odigrao, katastrofalna utakmica, pa nije nijednu stvar dobro uradio, od pasa, driblinga. Said je izdrzao 7 minuta i 26 sekundi hahahaha, vec u 8. minutu je poceo setati, tako da sumnjam da ce od njega biti ozbiljan igrac vise. Pozitivno sam iznenadjen sa Hadzanovicem, momak je ubica, veliko srce, kad uporedis onu nesrecu Grahovca prosle sezone i njega, nebo i zemlja. Baraban takodjer, Livancic ima nevjerovatan potencijal, brzina, pokreti, dosta me podsjeca na Todora, izgleda kao da moze proci 5 igraca, ali previse trlja loptu, nadam se da ce ga neko lijepo usmjeriti kao i Todora. Vasiljevic ce nadam se ostati, nije los igrac, nije grijesio danas, a Sale je doktorski iznio njihove igrace u jedno 6-7 situacija, a zuti nije dobio. Na ovu ekipu da dodje Kunic, da Said bude dzoker sa klupe ono 20 minuta sto moze ozbiljno odigrati, mislim da bi dobre stvari mogli napraviti. Takodjer Vidovic je zivotinja, imam osjecaj da bi taj uletio rodjenom bratu sa dvije noge bez imalo razmisljanja, prgav, nema respekta prema nikome, bas ono sto nam treba u ekipi. Ivetic kapitenski, a Terzic je klasa, ne mogu vjerovati kakvog igraca imamo, mislim da nam je trenutno daleko najbolji i najkvalitetniji igrac u ekipi i zato treba sto prije sjesti s njim i probati produziti jos makar godinu dana, da se proba zaraditi na njemu.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 21 jul 2018, 23:58

Kad sve saberemo 0:0 realno. Nespretna reakcija golmana i gotovo. To je otprilike sve sto je prvak napravio a dovoljno je bilo. Mi takodje nebi do prekosutra gola dali.
Eh, za razliku od proljeća mišljenja sam da vezni red ima slifa dobrog. Prenosimo loptu nema nabijanja prebacivanja i sl. Prema naprijed nam fali sto smo znali već od ranije kao sto znamo da Smajic ne može biti spic nikako. Izmjene su nam tanke vrlo, Prso odmoran lošiji od Saida umornog. Uglavnom zaslužili smo bod i mislim da nas neće dobiti Zvijezda
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Daktilograf
Kontakt:

Post Postao/la Daktilograf » 21 jul 2018, 23:59

Morate imati nesto na umu, jedan ili dva igraca do 21 godinu moraju biti na terenu, isto tako vazi za klubu. Al evo da je jedan. Od juniora najkvalitetniji je Smajić, bez premca.
Beganović - Terzić
Dino Hodžić - Livančić
Armin Hodžić - Civic, Hadzanovic, Alispahić
Sasa Maksimović - Said Husejinovic

Koga ubaciti?
A ja vam garantujem da dva od četiri nisu sa glavom dobri. Sretni su u zivotu i trenutni uspjeh im je vrh i ne moraju dalje. Pogledajte ih u gradu kad ih vidite.

Dovedi Kunića, moze ti na klupi sjedit, ne sto je Smaja bolji, nego zbog pravila.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.