English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Najbolja devetka svijeta
I to ubjedljivo.
I to ubjedljivo.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Bale babuka
Sta Kane čeka sa prelaskom u United, City ili LIverpool?
Žalosno da ovakav napadač ne osvoji ništa ozbiljno u karijeri. Svojim dolaskom u bilo koji od ova 3 kluba bi poboljšao iste za 20%.
Neka pogleda šta je RvP uradio 2012 . godine i neka donese Unitedu titulu broj 21 sljedeće sezone.
Žalosno da ovakav napadač ne osvoji ništa ozbiljno u karijeri. Svojim dolaskom u bilo koji od ova 3 kluba bi poboljšao iste za 20%.
Neka pogleda šta je RvP uradio 2012 . godine i neka donese Unitedu titulu broj 21 sljedeće sezone.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
U Unitedu moze osvojiti isto sto i u Tottenhamu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kad bi Kane htio otici... ili kad bi neko imao para za njega 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa razlika je u tome što Tottenham čak ni s njim u sastavu ne može ništa ozbiljno napraviti. S druge strane, on bi u vrhu napada Uniteda, Citya ili Liverpoola bio presudan faktor za osvajanje EPL.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
S kokosima ima promil sansu vise zbog menadzera
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
How yes no.AlanSmith14 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:45Pa razlika je u tome što Tottenham čak ni s njim u sastavu ne može ništa ozbiljno napraviti. S druge strane, on bi u vrhu napada Uniteda, Citya ili Liverpoola bio presudan faktor za osvajanje EPL.
City i Liverpool vec osvajaju bez Kanea
Oni osvajaju bez Kanea, a Unitedu ni tri takva ne bi pomogla da dodju do titule, sa Oleom pogotovo. Lijepo je ovako kad vam neka pobjeda zamaze ociLillard je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:51How yes no.AlanSmith14 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:45Pa razlika je u tome što Tottenham čak ni s njim u sastavu ne može ništa ozbiljno napraviti. S druge strane, on bi u vrhu napada Uniteda, Citya ili Liverpoola bio presudan faktor za osvajanje EPL.
City i Liverpool vec osvajaju bez Kanea
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Teška noć pred nama,
sreća pa se nesanica može premostiti gledanjem All stara
sreća pa se nesanica može premostiti gledanjem All stara
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Sviđa mi se koliko si različitih pokemona istrigerovao ovim postom.Donnie Darko je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:20Navijače Uniteda je nemoguće shvatiti ozbiljno otkad su početkom 2016/17 tvrdili da od Erica Baillya nema boljeg štopera.
Ili ranije kad su pisali za Depaya da će dostići nivo Cristiana Ronalda iz 2007/08.
Novi klasik, nema boljeg beka od Shawa ove sezone.
Ovaj Kane je bez dileme bolji igrac od Lewe ali jedan uzima nagradu za najboljeg igraca planete a drugi propada u Tottenhamu
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Al koliko je Tottenham bolja ekipa od Arsenala, nerealno.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Jedan igra u petom najboljem klubu najjace lige na svijetu, a drugi u najboljem klubu pete lige na svijetu. Drasticna razlika.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Lewa je u Dortmundu bio ono što je Kane sad u Spursima. Samo je razlika što je Lewa nosio Dortmund do dvije titule Bundeslige i DFB kupa sa 23 godine, dok sa 28 godina mi još uvijek čekamo da Harry postigne nešto u svom talentovanom životu. A možda najveće dostignuće Kanea je to što ga porede sa Lewandowskim i većinom se do toga dođe kad Kane igra protiv nekog Crystal Palacea i slično.
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 07 mar 2021, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: IQ200, LiverpoolREDS i 7 gostiju.