Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

BigBen
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la BigBen » 20 okt 2011, 14:00

majestic24 je napisao/la:
BigBen je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Ja bi dao Nanija za Del Piera :lol: :lol: :lol: :lol: (kljuc za kljuc,sto bi se reklo)
Vi ce te dobiti Krasica na posudbu, o tome se pise u talijanskoj stampi...

Nedamo Alex ni za Giggs :D :D
Hahaha,koji ce nam qrac Krasic??? Pa i onaj debil Gibson je bolji od njega. Krasic je igrac s snagom,al nazalost fali mu malo mozga
Ma njega bi Fergi doveo u red, napravio bi igraca od njega, jer u Manutd svi igraju dobro, bili poznati ili anonimusi.. :) A da li ce ga Conte pustiti, vidjet cemo!

Sto se mene tice, nek' ide, tu su Giacherini i Vucko na njegovoj poziciji...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 20 okt 2011, 14:09

Mene baš zanim ko je od vas ovdje uopće imo tu privilegiju da gleda Del Piera? Nisam siguran da tu ima onih koji su dovoljno stari da su mogli uživati u njegovom majstorstvu. Del Piero nije igrač od 30+ godina, već od 20 godina, a to je bilo jaaaaaaako davno...neki malo stariji će se sjetiti kakav je to bio igrač prije jedne njegove povrijede koljena čini mi se. Ta povreda se dogodila jako davno, više se ni ja nesječam kada, ali znam da je prije toga bio bolji igrač nego ikada poslije toga...

Najjači ste mi vi klinčadija koji ste zadnji 7-8 godina uživali u njegovim potezima :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 20 okt 2011, 14:26

Ma dobro mogu se pogledati njegove tekme kada je imao izmedu 20 i 30 godina ako ides na to da da ga je malo ko gledao dok je najbolje igrao :D
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 20 okt 2011, 14:54

anton 1983 je napisao/la:Mene baš zanim ko je od vas ovdje uopće imo tu privilegiju da gleda Del Piera? Nisam siguran da tu ima onih koji su dovoljno stari da su mogli uživati u njegovom majstorstvu. Del Piero nije igrač od 30+ godina, već od 20 godina, a to je bilo jaaaaaaako davno...neki malo stariji će se sjetiti kakav je to bio igrač prije jedne njegove povrijede koljena čini mi se. Ta povreda se dogodila jako davno, više se ni ja nesječam kada, ali znam da je prije toga bio bolji igrač nego ikada poslije toga...

Najjači ste mi vi klinčadija koji ste zadnji 7-8 godina uživali u njegovim potezima :mrgreen:

Po cemu si ti zakljucio da sam klinac koji navija za Juve par godina? Imao sam dovoljno godina da uzivam u majstorijama doktora fudbala. Sjecam se finala protiv Ajax kao da je bilo jucer,a dva igraca zbog kojih sam poceo navijati za Juve su Ravaneli i Viali, a DeL Piero je tada bilo mladic koji je tek kasnije dobijao prilike i posto ovo sto jeste.

Pa kasnije era Juventusa,sa izgubljena tri finala i jedno polufinele protiv Manutd. Sjecam se gola protiv Borrusije, prelijep gol, al' nazalost nije bio dovoljan, i tada smo izgubili finale, za kojim i sada zalim.I zadnji bljesak finale Juventusa protiv Milana i poraza na penale, a odlucujuci momenta zbog kojeg nismo bili prvaci je zuti karton kojeg dobija Nedved u polufinalu protiv Reala u jednoj do najboljih utakmica Juventusa. Kasnije period Juventusa nije bio uspjesan, kalciopolo, ispadanje u drugu ligu...

Sve te stvari nisu uticale na ljubav prema Juventusu kojeg volim, pratim i praticu do mezara. A pratim Juve od 95, a ti me svrstavas u klince, daj ba??

Forza Juve!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 20 okt 2011, 14:58

BigBen je napisao/la:

Po cemu si ti zakljucio da sam klinac koji navija za Juve par godina? !
ko je rekao da si ti?To se odnosi na one koji jesu!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 20 okt 2011, 15:01

anton 1983 je napisao/la:
BigBen je napisao/la:

Po cemu si ti zakljucio da sam klinac koji navija za Juve par godina? !
ko je rekao da si ti?To se odnosi na one koji jesu!
OK! Postujem!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 okt 2011, 15:31

Antone, realno, vecina navijaca Juventusa je bas uz Del Piera zavoljela i Juve i fudbal i odrastali su uz njega. Moja generacija i oni malo stariji i mladji. Najvise navijaca Juventusa je dobi od nekih dvadesetak i kusur godina, tako da vrlo dobro pamte Alexa.... jer je velika vecina, uz Alexa i zbog Alexa i zavoljela Juve, a hvala Bogu ima i onih mladjih, koji cijene lik i djelo, pa su se i poslije opredjelili za Juventus zbog njega...ali vecina navijaca Juventusa je bas iz tog vremena, kad je Ale bio najbolji 8-)

Edit :

Eto i Bianconero ti je objasnio :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 okt 2011, 15:32

Pa daj ba Antone mi svi ovdje uglavnom i navijamo za Juve zbog Del Piera, to je haman odlučujući faktor što smo svi počeli navijati za Juve, jer je on od '96. pa do '99. i povrede koljena protiv Udinesea je bio najbolji na svojoj poziciji na svijetu...Tako da smo ga svi gledali dok je bio u najboljim godinama. Barem mi što stalno pišemo...

Baš zato što je bio najbolji uglavnom smo svi počeli i navijati za Juventus...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 20 okt 2011, 15:53

Pa nije ovo topic Barcelone gdje je 80% navijaca pocelo fudbal/Barcu pratiti u eri Ronaldinha. :D
Mislim da ovdje nema nijedan navijac koji nije uz Juve barem 10 godina. ;)
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 20 okt 2011, 16:02

Pa realno svi se lože na neke velike timove u odredjenom trenutku, a kako je Juventus slab u zadnjih 5-6 godina, samim tim i nema neki veliki priliv navijača ( čast izuzecima :D). Sa druge strane većinom je ostala "stara" garda koja je počela navijati za Juve u zlatnim godinama kad su harali ( ali su ostali vjerni i dan danas, što je veoma bitno ;) ). Juventus se očistio davno od tih "navijača" kakve danas ima Barca!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 20 okt 2011, 17:51

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 20 okt 2011, 18:04

Napokon 4-3-3. 8-)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 okt 2011, 18:07

[youtube][/youtube]
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 20 okt 2011, 18:12

sarajlija89 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Strasan klip, koje emocije i koji igraci 8-) ..

Jedva cekam utakmicu , dosadno ovako vise cekati. Mogla bi puci petarda protiv Genoe kad vidim sastav :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 okt 2011, 18:15

Dobro je ako ce igrat 4-3-3 bez krila, jer su nam krila ko k.Citao sam razna opravdanja, neka nasih krila dobri su u odbrani.Ma jbo odbranu za to ima jos 5 igraca nazad da se brine, kad vi a to su Krasic,Pepe,Giacherrini ne mozete postene prilike da napravite, sem ako vam protivnik ne da tonu prosotra.Ja bih na to rekao, ja krila i k..ca.Makar ovako imas 3 napadaca i gledace samo naprijed kako zabit.Ako ne zabiju vala nisu nista losiji od ovih do sad.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 20 okt 2011, 19:36

Buffon se povrijedio,pod upitnikom nastup protiv Genoe,tu je Storari mašina da ga zamijeni!
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 okt 2011, 19:40

Eto proklete povrede su već počele...

U nedjelju Giaccherini, jučer Vidal, danas Buffon...Znam da nisu ništa opasne, ali ipak...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 20 okt 2011, 20:16

Ja ne znam sto ste vi toliko za tu formaciju 4-3-3, meni se ne svida mozda protiv ovih bunker ekipa ali sumnjam da bi to islo protiv vecih ekipa.

Uredu je probati mozda se varam :)
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 20 okt 2011, 20:32

Danas na poslu bas nesto sam sa sobom tumaram, :) kontam nema vise onih prokletih povreda da nam prave probleme u formacijama., kad imam sta procitat'...Haj, nisu neke velike, ali ne bi valjalo da ponovo pocnemo kuburit s tim, jer mi kad pocnemo, mi ne znamo stati :lol:

@antone, davno su nas ostavili "glory hunteri".
Ovo sto ti danas navija za Juve, je provjerena roba. Obje ruke bih dao ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 okt 2011, 20:33

probao je leonardo 4-3-3 sa milanom i interom :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.