FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

HzBvB
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la HzBvB » 03 maj 2012, 16:16

Znam da ce te me mozda smatrati provokatorom ali to fakat nije tako....

Danas sam bio na kafi kad sam iz pouzdanog izvora dobio info da je navodno Sarajevo dogovorilo sa Travnikom utakmicu a da je ce zauzvrat kupiti Travniku tekmu protiv Kozare ! ( informacija je od osobe iz fudbalskog-zaveza TK).Takodje isti je rekao da je Sloboda bila dogovorila utakmicu sa Zvijezdom ali zbog prisustva ljudi iz "komiteta" ...nisu smjeli da rizukuju.....

Ja sam iskreno sve to uzeo sa rezervom jer je i javna tajna da Sarajevo nema marke....tak da oni kupuju tekme, ne znam sve je moguce !

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 03 maj 2012, 16:34

HzBvB je napisao/la:Znam da ce te me mozda smatrati provokatorom ali to fakat nije tako....

Danas sam bio na kafi kad sam iz pouzdanog izvora dobio info da je navodno Sarajevo dogovorilo sa Travnikom utakmicu a da je ce zauzvrat kupiti Travniku tekmu protiv Kozare ! ( informacija je od osobe iz fudbalskog-zaveza TK).Takodje isti je rekao da je Sloboda bila dogovorila utakmicu sa Zvijezdom ali zbog prisustva ljudi iz "komiteta" ...nisu smjeli da rizukuju.....

Ja sam iskreno sve to uzeo sa rezervom jer je i javna tajna da Sarajevo nema marke....tak da oni kupuju tekme, ne znam sve je moguce !
I to jos da kupi utakmicu protiv Kozare. Stvarno nema smisla :D Jbg ako nemogu na posten nacin pobijedit Kozaru onda i nezaslujuju PL

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 03 maj 2012, 16:42

pa kad cete se ljudi ostavit vise tih teorija,nacionalnog kljuca ku.rca palca
svako prica svoju pricu,da je Sloboda kojim slucajem dobila jucer ovdje bi se osula paljba kako namjestamo nije nam ni mjesto u PL,a najbolje su price kupio ovaj ovom da mu da tu utakmicu pa ako se potrefi potrefi,nisi ti nista provokativno napiso vec je i to jos jedna u nizu gluposti i zavjera...
u ovoj nasoj yebenoj ligi ko god pobjedi ima nesto u pozadini,Sloboda dobije Zrinjski =namjesteno na kladionici iz 2 u 1,Zeljo dobije namjestio im Osim,Sarajevo izgubi od GOSK-a=napravio se trougao kako da podjele bodove,Celik izgubi kod kuce=velike uplate na kladionici,svi mi znamo da ima namjestanja al da smo majstori u pretjerivanju svaka nam cast
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 03 maj 2012, 16:46

Joj ovdje teorija zavjere :roll: Ne razumijem likove koji pricaju o 'zakidanju' Slobode!Eto vi dobra ekipa,a svi vas zakidaju...Dajte ljudi,imate losu ekipu,razne struje u klubu,mijenjate trenere ' ko carape' i pricate da vas neko ne voli!?? :roll: Ja bi volio da svi nasi veci klubovi( u koje ubrajam i Slobodu) postanu jaki i stabilni ,ali dok svako ne rijesi situaciju u svom klubu i postavi stvari na svoje mjesto,to se nece desiti.Nazalost.Dakle,da zakljucim,pustite se teorija zavjere i rijesite situaciju u svom klubu,pa cemo onda pricati kad vas neko tad ne bude volio i zelio izbaciti iz lige...Do tada,krivci su,samo i iskljucivo,ljudi u Slobodi i oko nje...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 maj 2012, 17:41

fukara87 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Poslije ovoga sto sam cuo danas crno nam se pise. Crnje nego ispadanje u federalnu ligu.
Sta si cuo, hajd da i ja znam bgt.
Nema vise nikoga ko bi stao uz Slobodu, jednostavno je svi napustaju. Ostavljaju u dugovima. Svi koji su bili u razgovoru da pomognu Slobodi su odbili. Ovi koji su do sada bili jedva cekaju da Sloboda zbog finansijskog stanja ne bude u mogucnosti da se takmici u federalnoj ligi.
Tada dolazi do gasenja kluba, slicno kao i KK Dita. Ostaju knjige zatvorene, a oni koji bi trebali da odgovaraju, za pronevjere i nesavjesno poslovanje odgovarati nece.
Postavlja se pitanje kako ce zavrsiti i ovo prvenstva koliko je ostalo. Trenutno nema para ni za odlazak na gostovanje.
Carobnjaka nema, niti se pojavljuje. Nikoga, ama bas nikoga vise nije briga za Slobodu, osim navijaca i ljubitelja Slobode.
Jednostavno, gotovo je. Ako bi ko voli da se desi cudo onda sam to ja.
Jednostavno sloboda je ostala kao siroce bez ikoga. I ono malo navijaca sto ima su je ostavili, niko od njih nije sposoban ni protestvovati.
Zao mi je nekih sto se ipak nadaju necemu, al eto kamo srece da dozivimo cudo!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 maj 2012, 17:44

Neko ce morat odogovarat za neuspjeh Slobobode, najbolje bi bilo da se vi navijaci okupite i zatrazite istragu. Da se obratite nadleznim institucijama, policiji, sudu ili kome vec da se utvrdi gdje su silni novci zavrsili i ostale kriminalne radnje oko kluba. Nema druge ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 maj 2012, 17:49

Elegant je napisao/la:Neko ce morat odogovarat za neuspjeh Slobobode, najbolje bi bilo da se vi navijaci okupite i zatrazite istragu. Da se obratite nadleznim institucijama, policiji, sudu ili kome vec da se utvrdi gdje su silni novci zavrsili i ostale kriminalne radnje oko kluba. Nema druge ...
Dovoljno je bilo da istragu pokrene osnivac, ali... :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 03 maj 2012, 17:50

Kad vas moze protiv zelje doc 3 milje moze onda i na proteste,fino pred vladu, opcinu traziti privremeno resenje do kraja sezone jos nekih 2 mj. P se onda fino se sjetiti svih grobara slobode koji su bili i koji su tu u klubu trenutno. Navijaci bi trebali kakvo saopstenje napraviti fino imenima nabrojati ko je kriv jer krivac za ovo mora biti i to neko unutar kluba a ne neko vani. Navijaci u ovom trenutku moraju se okrenuti i stanju u klubu **** tribinu ako nema kluba za koga navijati ??? Ako je potrebo ispasti da se popravi situacija to prihvatiti objerucke medjutim ovdje se izgleda radi o gasenju kluba kako bi se mutne radnje pokrile i onda na kraju ce biti "ko je jamio jamio". Nemoguce da sloboda nema sponzora,pa klubovi u kantonalnoj ligi imaju neke donatore sponzore (prodavnice ovo ono :P) , mora biti makar para u kasi da se ode na gostovanje plate sudije a izgleda doslo se do toga da nema ni za to. Morate ustatidok nije kasno sekunde su u pitanju.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 maj 2012, 17:57

Evo sada mi prijatelj javi da ipak neki zele da pomognu, ali je li kasno?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 maj 2012, 18:00

Vrijeme je da i navijaci pritisnu sve one koji bi trebali da pomognu od opstine pa nadalje.
I to zestoko!

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 03 maj 2012, 18:09

Eto vam Ibrakovica, ajde sad napravite nesto, pobijedite taj hebeni borac i bjezite iz opasne zone !

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 03 maj 2012, 19:09

Nek je sretno sa Ibrakovicem , nadam se da ostajete u ligi ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 maj 2012, 19:09

eto svjetla na kraju tunela dobar izbor da vam ibrak bude trener ja garantujem da cete ostat ako on od sutra bude u tz.jos kad mi povalimo gosk ostajete sigurno
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 03 maj 2012, 19:19

Ibraković u svom stručnom štabu želi nekadašnje trenere Slobode: Midhata Memiševića, Mirzu Hadžića i Envera Hukića, dok će insistirati i na povratku fizotarapeuta Samida Sabitovića.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 03 maj 2012, 19:23

ibraka dabraka ce vas sigurno izvuci

sad igrate 2 kuci morate to pobjediti.
dobijete nas predzadnje kolu u tuzli i mislim da cete moci ostat u ligi

puno srece zeli vam

pozdrav iz mostara

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 maj 2012, 19:25

MakeTZ je napisao/la:Ibraković u svom stručnom štabu želi nekadašnje trenere Slobode: Midhata Memiševića, Mirzu Hadžića i Envera Hukića, dok će insistirati i na povratku fizotarapeuta Samida Sabitovića.
vama i treba neko ko nece dozvoliti da mu se razni anonimusi mjesaju u posao u subotu dajte momcima podrsku nije borac neka ekipa ,jest kvalitetnija ali imate i vi svojih aduta sretno od srca...hocemo i na godinu kantonalni derbi

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 03 maj 2012, 19:37

Ibrakovic???? Veoma interesantno, neznam kako ste njega uspjeli dovest, on se drzi kao trener na visokoj nozi.
Sta li mu bi sa Jagura kad ga zapalise u Zenici.

On vam moze samo smutit neku utakmicu, daj boze da bude neke pomoci od njega al eto, ima sa njim ovi par vasi ljudi pa mozda sta i bude.

Uglavnom nek vam je sretno i da vam je Bog na pomoci, trebat ce vam.

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 03 maj 2012, 19:43

astra1922 je napisao/la:
MakeTZ je napisao/la:Ibraković u svom stručnom štabu želi nekadašnje trenere Slobode: Midhata Memiševića, Mirzu Hadžića i Envera Hukića, dok će insistirati i na povratku fizotarapeuta Samida Sabitovića.
vama i treba neko ko nece dozvoliti da mu se razni anonimusi mjesaju u posao u subotu dajte momcima podrsku nije borac neka ekipa ,jest kvalitetnija ali imate i vi svojih aduta sretno od srca...hocemo i na godinu kantonalni derbi
Sto im niste pustili u Gradačcu pa bi imali derbi i sljedece sezone...

Melec
Kontakt:

Post Postao/la Melec » 03 maj 2012, 19:45

AboveTheLaw je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
Sto im niste pustili u Gradačcu pa bi imali derbi i sljedece sezone...
CIVCIJE JUNAJTED :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 maj 2012, 19:45

pravi trener se i vidi kad je najteze garantujem da je dosao za neku sicu i da zeli da se dokaze kao trener i da spasi slobodu.podrzite vi njega i momke i vjerujte vise u opstanak...vasi pojedini navijaci u gradaccu psuju mater i jasminu mesanovici a pogotovo mirzi rizvanovicu to vam bar sada ne treba,ja licno vjerujem u ibraka i mislim da ne bi dosao da ne vjeruje da ce te se izvuci

Nova sezona nova nafaka

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.