NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

InatSilniBosanski
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la InatSilniBosanski » 24 jul 2024, 17:09

Ne znam jel bio neko, ja sam cuo da je neki brazilac pravo dobar, navodno je finih igraca Nanin nahvatao

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 24 jul 2024, 19:23

Pa ko su igraci, jos niko ne dolazi sa strane? Nigdje nista nema

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 jul 2024, 20:06

InatSilniBosanski je napisao/la:
24 jul 2024, 17:09
Ne znam jel bio neko, ja sam cuo da je neki brazilac pravo dobar, navodno je finih igraca Nanin nahvatao
Izgleda ih nije uhvatio jer ih na treningu nema. Brazilca nije doveo Nanin, momak je od prosle godine u klubu, nije imao papire da igra do pred kraj sezone.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 24 jul 2024, 20:31

Znaci nema novi igraca na treningu. Kako stvari stoje moraju onda u petak dovesti 10 igraca odjednom,mozda tako planiraju hahahha. Il ce biti prica da je bilo kasno,da su svi bili zauzeti.
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 jul 2024, 20:34

Ma ima na treningu mimo tog brazilca jos nekoliko stranaca, al nista konkrento za sad

@Lloris znas li ti sta vise drug?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 24 jul 2024, 20:36

harden je napisao/la:
24 jul 2024, 20:34
Ma ima na treningu mimo tog brazilca jos nekoliko stranaca, al nista konkrento za sad

@Lloris znas li ti sta vise drug?
Rekli su do 26.dovesti igrace na svim pozicijama i napraviti ekipu. Mislim ako to ne bude sad do petka,da stvarno nemamo sta ocekivati od ove sezone i od naninog
Nkj❤🤍

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 24 jul 2024, 20:40

Eto dolazi nam petak, vidjecemo sta ce reci. Moguce da ce predstaviti sve igrace odjednom, iako ja mislim da ima i jedno dobro pojacanje, da je neko zvucno ime da bi to odmah objavili. Kad smo sve docekali, i petak cemo

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 24 jul 2024, 20:42

nebeskasila je napisao/la:
24 jul 2024, 20:40
Eto dolazi nam petak, vidjecemo sta ce reci. Moguce da ce predstaviti sve igrace odjednom, iako ja mislim da ima i jedno dobro pojacanje, da je neko zvucno ime da bi to odmah objavili. Kad smo sve docekali, i petak cemo
Bgm ja ne vjerujem ali eto pred nama je...
Nkj❤🤍

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 24 jul 2024, 20:53

Bihacit1937 je napisao/la:
24 jul 2024, 20:42
nebeskasila je napisao/la:
24 jul 2024, 20:40
Bgm ja ne vjerujem ali eto pred nama je...
Ja nez sam vise sta vjerovati. Kao nadam se da je dogovoreno par dobrih igraca, a realnost sasvim drugacija hahah. Vidjecemo et, ne mozes vise biti pametan

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 24 jul 2024, 23:54

@harden 4 momka sa strane treniraju sa ekipom, od njih je jedan taj stari koji je bio i prosle sezone, jedan je stoper crnac, jedan vezni i jedan krilni igrao negdje u Albaniji valjda.

kako sam cuo svi su dobri, taj momak na krilo odskace i trebao bi biti vazna karika u ekipi, danas se ekipi prikljucio i napadac iz Crne Gore, mislim da sutra i prekosutra se kompletira roster.
kazu da se trenira jako i radi u tisini i da ce ekipa iznenaditi mnoge.

opet prenosim sta sam cuo, miljama sam daleko a iskreno ne mogu a da me ne zanima rado bih otisao to svojim ocima da vidim, meni se svidja sto se radi u tisini, ali svakako da moraju pod hitno obavijestiti nas o tome sto se dogadja u klubu, vjerujem da ce ispostovati taj petak, a volio bih da nam @Lloris ili brat @Neri podijele ako sta vise znaju.

p.s @harden idu li ti dresovi ja cekam da ispunim obecanje.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 jul 2024, 00:07

24 jul 2024, 23:54
p.s @harden idu li ti dresovi ja cekam da ispunim obecanje.
prvo se slaze ekipa jel da bi se mogli prodavati dresovi :mrgreen:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 25 jul 2024, 00:11

Pet je stranaca u ekipi trenutno, znaci brazilac Victor od prosle sezone i 4 koja su stigla na pocetku priprema, po pricama nisu losi i neki od njih odskacu sto se tice kvalitete.

Veceras je odradio i prvi trening novi igrac iz CG, napadac je u pitanju, nije pretjerano visok, al mi izgleda nekako misicav, jak.

Sutra bi se trebao pojaviti i golman iz Azerbejdzana, kazu da ima 195cm pa cemo vidjeti kakav je, jer i dalje je na treningu samo jedan golman iz juniora.

Trenutno je 25-26 igraca na treningu od toga je polovina juniora od 18-19 godina.

Bilo je price i o Rijadu Pljevljaku da bi se mogao vratiti, ne znam koliko bi on uopste mogao pomoci 33 godine mu je, al nije ni to problem koliko to sto je vec 2 godine u malom fudbalu i ne igra veliki nogomet.

Eto petka blizu pa cemo vidjeti, uglavnom potrebno nam je jos par igraca bez daljenjeg, al problem je sto su skoro svi nasli klubove i tesko je doci do imalo ozbiljnijeg igraca.

Subota je valjda ta utakmica u Bos. Novom protiv Slobode i onda ponedjeljak put na pripreme, kazem tako se prica pa vidjecemo.

I da Ijo Susnjar je od jucer na treninzima i on ce biti pomocni trener.

Puno radim pa ne ulazim cesto ovdje na temu pa ne zamjerite, kad uhvatim vremena ako sta ima napisem.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 25 jul 2024, 00:15

LloriS je napisao/la:
25 jul 2024, 00:11
Pet je stranaca u ekipi trenutno, znaci brazilac Victor od prosle sezone i 4 koja su stigla na pocetku priprema, po pricama nisu losi i neki od njih odskacu sto se tice kvalitete.

Veceras je odradio i prvi trening novi igrac iz CG, napadac je u pitanju, nije pretjerano visok, al mi izgleda nekako misicav, jak.

Sutra bi se trebao pojaviti i golman iz Azerbejdzana, kazu da ima 195cm pa cemo vidjeti kakav je, jer i dalje je na treningu samo jedan golman iz juniora.

Trenutno je 25-26 igraca na treningu od toga je polovina juniora od 18-19 godina.

Bilo je price i o Rijadu Pljevljaku da bi se mogao vratiti, ne znam koliko bi on uopste mogao pomoci 33 godine mu je, al nije ni to problem koliko to sto je vec 2 godine u malom fudbalu i ne igra veliki nogomet.

Eto petka blizu pa cemo vidjeti, uglavnom potrebno nam je jos par igraca bez daljenjeg, al problem je sto su skoro svi nasli klubove i tesko je doci do imalo ozbiljnijeg igraca.

Subota je valjda ta utakmica u Bos. Novom protiv Slobode i onda ponedjeljak put na pripreme, kazem tako se prica pa vidjecemo.

I da Ijo Susnjar je od jucer na treninzima i on ce biti pomocni trener.
znas li imena konkretno brate, meni je Ijo isto nahvalio te strance, stoji da su klubovi vec poceli, ali isto mislim da se dobar igrac jos itekako moze naci

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 jul 2024, 00:31

Taj odlazak na pipreme negdje je nama uzasno glup trosak, nismo mi u poziciji da to radimo.

Kakav Riki, covjek penzionisan ima dvije godine jbt...

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 25 jul 2024, 00:48

harden je napisao/la:
25 jul 2024, 00:31
Taj odlazak na pipreme negdje je nama uzasno glup trosak, nismo mi u poziciji da to radimo.

ako ces otici negdje gdje ima puno ekipa, nebitno kakvih i za par dana odigrati par utakmica i nije, medjutim odlazak na Vlasic definitivno nije to mjesto.

Riki je iskreno preglup potez uradice isto kao i sa Jusifbasicem, cujem neku lijepu ponadam se malo, odmah mi sa ovim drugim sve useru

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 25 jul 2024, 01:02

25 jul 2024, 00:48
harden je napisao/la:

ako ces otici negdje gdje ima puno ekipa, nebitno kakvih i za par dana odigrati par utakmica i nije, medjutim odlazak na Vlasic definitivno nije to mjesto.

Riki je iskreno preglup potez uradice isto kao i sa Jusifbasicem, cujem neku lijepu ponadam se malo, odmah mi sa ovim drugim sve useru
Upravo to, i onako ides prijateljske uvijek na gostovanje, Gradiska, Bos. Novi, Mrkonjic isto je trosak.

Al ne znam ima li uopste ekipa na Vlasicu, mozda u blizini tipa Travnik, Vlasic Turbe, Vitez i tako to da se sta odigra na njihovim terenima, a da neke kondicione pripreme budu na Vlasicu.

Ne znam stvarno imena ovih stranaca.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 25 jul 2024, 01:09

LloriS je napisao/la:
25 jul 2024, 01:02
harden je napisao/la:

Upravo to, i onako ides prijateljske uvijek na gostovanje, Gradiska, Bos. Novi, Mrkonjic isto je trosak.

Al ne znam ima li uopste ekipa na Vlasicu, mozda u blizini tipa Travnik, Vlasic Turbe, Vitez i tako to da se sta odigra na njihovim terenima, a da neke kondicione pripreme budu na Vlasicu.

Ne znam stvarno imena ovih stranaca.
100%, samo nam jos dosta igraca fali premalo je ovo mi ni okosnice nemamo, nadam se da ce neki od tih momaka stranaca biti prevaga, tipa Talisson je u Zvijezdi Gradacac prosle sezone pravio djecu, daleko najjaci igrac polusezone bio, odmah otisao u Pl.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 jul 2024, 01:19

harden je napisao/la:

O cemu pricamo brate, nemas 15 seniora na treningu i ides na Vlasic na pripreme gdje usput nemas s kim ni odigrati. Ima puno prioritetnijih troskova.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 25 jul 2024, 01:42

harden je napisao/la:
25 jul 2024, 01:19
harden je napisao/la:

O cemu pricamo brate, nemas 15 seniora na treningu i ides na Vlasic na pripreme gdje usput nemas s kim ni odigrati. Ima puno prioritetnijih troskova.
Ne mozes to tako gledati, ako hocemo ekipu koja hoce da izbori minimum opstanak u ligi, mi moramo kao i sve ekipe igrati prijateljske utakmice, a misljenja sam da nam je to lakse na pripremama (pod uslovom da imas ekipa sa kojima ces igrati) nego putovanja svako par dana po gostovanjima i umaranje igraca po Prijedoru i tim okolnim gradovima jer na USK nemas kvalitetnije ekipe od Bratstva Krupa u ovom trenutku, tako da su nam malo ozbiljnije ekipe sat i pol do 2 sata udaljeni.

Kad se napravi ovaj pomocni teren bice onda sve lakse, igras tu prijateljske dolaze nama ekipe, al za sad je ovako.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 25 jul 2024, 14:24

To sto ce potrositi na pripremama mogu dovesti tri vrhunska igraca. Ne mozes biti pametan. Znam da nam trebaju jake pripreme, ali ako je ekipa generalno losa onda to fkt nema smisla. Taj brazilac odskace od nase ekipe ili od lige? Jer ova ekipa nez kakvo je mjerilo

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.