U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21, U-19, U-17
Centralni vezni, moze igrati i na strani. Nastupao za mladje selekcija Schalkea. Rodjen u Australiji, neznam jeli ima nas pasos, ali bio je na nekom od ne oficijalni okupljanja nase u19 reprezentacije.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Hvalaa. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
AC Milan News @Milanello 7h7 hours ago
Milan will meet with Lugano next week to talk about Andrej Modic. The Swiss club wants to loan the player for next season.
Milan will meet with Lugano next week to talk about Andrej Modic. The Swiss club wants to loan the player for next season.
Da vala predje tamo pa da vidimo na cemu smo sa Modicem.Kapitano je napisao/la:AC Milan News @Milanello 7h7 hours ago
Nevjerovatno je da ni malog Curovica iz Juvea niko nije kontaktirao a mali govori da bi se odazvao pozivu. Curovic i Suljic nemaju mjesta a igraci drugoligasi nam igraju stopere u mladim repkama. Burnic i Bektic takodjer se nude. Burnic pogotovu. Kakva grupa lopova i kriminalaca moze ignorirati ovu djecu to mi nikad nece biti jasno. Zasto to rade i koji su im motivi da nam pokusaju ukrasti buducnost. Mislim da je NS BiH najveci neprijatelj nase repke ma koliko ovo apsurdno zvucalo.
Curović i Suljić su igrači za kojima bi mogli kukati narednih 10 godina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije mi jasno Virtual koliko nas ovdje pise i ima li iko da pozna nekog iz saveza da uputi te nesretnike na ovu djecu. Ili je ovo stvarno nesto smisljeno i bezobrazno se ovakvi talenti guraju od nas. U BiH ligi ne vidim mlade stopere koji pokazuju mogucnost za velike domete a mi ignoriramo mladi stoperski par Juventus-Chealsea. Ili igraca koji kuca na vrata prvog tima Borusije. To je brate za zatvora. Pa ovakve mladice nema nijedna susjedna nacija a mlade repke su im za nase treca dimenzija. Ignoriranje ovih mladica je za zatvora.Virtu4l je napisao/la:Curović i Suljić su igrači za kojima bi mogli kukati narednih 10 godina.
-
U mladim selekcijama igraju domaci igraci, plus oni "stranci" koji su reprezentativnu karijeru zapoceli u BiH reprezentaciji (npr Gavric, Demirovic, Prcic..)dubrovnik je napisao/la:Nevjerovatno je da ni malog Curovica iz Juvea niko nije kontaktirao a mali govori da bi se odazvao pozivu. Curovic i Suljic nemaju mjesta a igraci drugoligasi nam igraju stopere u mladim repkama. Burnic i Bektic takodjer se nude. Burnic pogotovu. Kakva grupa lopova i kriminalaca moze ignorirati ovu djecu to mi nikad nece biti jasno. Zasto to rade i koji su im motivi da nam pokusaju ukrasti buducnost. Mislim da je NS BiH najveci neprijatelj nase repke ma koliko ovo apsurdno zvucalo.
Mislim da se do sada nije desilo da neki kvalitetan igrac, koji nastupa za mlade selekcije druge drzave, bude kontaktiran od nasih mladih selekcija. Jesu neki marginalci tipa Lazic itd, ali tu se vjerovatno radi o parama, jer nemaju kvalitet.
Nisam optimista po pitanju Suljic , Curica, Burnica, kada se radi o mladim selekcijama, bez obzira sto se nude, cini mi se da postoji neka strategija(zavjera) da se ignorisu, a igraju domaci.
Vec vidim da ce se cekati da debituju na seniorskom nivou, pa ce se cekati pasos jedno godinu, pa sportsko...sta reci, lopovi i amateri.
Strasno ali ovakve talente je tesko dobiti ako ih ignoriras godinama. A ovi sto se pozivaju iz Zapresica ili onaj bek iz Olimpika su zesci antitalenti i u pitanju mora biti lova. I to nazalost sitna kokosarska jer da velika lova oko njih kruzi ne bi ni bili gdje su sada. Bruka.SjeverniVjetar je napisao/la:U mladim selekcijama igraju domaci igraci, plus oni "stranci" koji su reprezentativnu karijeru zapoceli u BiH reprezentaciji (npr Gavric, Demirovic, Prcic..)dubrovnik je napisao/la:Nevjerovatno je da ni malog Curovica iz Juvea niko nije kontaktirao a mali govori da bi se odazvao pozivu. Curovic i Suljic nemaju mjesta a igraci drugoligasi nam igraju stopere u mladim repkama. Burnic i Bektic takodjer se nude. Burnic pogotovu. Kakva grupa lopova i kriminalaca moze ignorirati ovu djecu to mi nikad nece biti jasno. Zasto to rade i koji su im motivi da nam pokusaju ukrasti buducnost. Mislim da je NS BiH najveci neprijatelj nase repke ma koliko ovo apsurdno zvucalo.
Mislim da se do sada nije desilo da neki kvalitetan igrac, koji nastupa za mlade selekcije druge drzave, bude kontaktiran od nasih mladih selekcija. Jesu neki marginalci tipa Lazic itd, ali tu se vjerovatno radi o parama, jer nemaju kvalitet.
Nisam optimista po pitanju Suljic , Curica, Burnica, kada se radi o mladim selekcijama, bez obzira sto se nude, cini mi se da postoji neka strategija(zavjera) da se ignorisu, a igraju domaci.
Vec vidim da ce se cekati da debituju na seniorskom nivou, pa ce se cekati pasos jedno godinu, pa sportsko...sta reci, lopovi i amateri.
-
Tako je, sistem propada jer ga kontrolisu pilicari, fokusirani kako da uzmu par hiljada eura.dubrovnik je napisao/la: Strasno ali ovakve talente je tesko dobiti ako ih ignoriras godinama. A ovi sto se pozivaju iz Zapresica ili onaj bek iz Olimpika su zesci antitalenti i u pitanju mora biti lova. I to nazalost sitna kokosarska jer da velika lova oko njih kruzi ne bi ni bili gdje su sada. Bruka.
Da oni igraju na velike sume, potrudili bi se da stvore uslove za stvaranje pravih igraca i uzimanje velikih para (vidi Mamic i ekipa, bez obzira koliko ga ti mrzio), a mi bi svake godine izvozili igrace.
Na nasu zalost, talentovani "stranaci Bosanci" imaju stabilne reprezentativne i klupske karijere, perspektivu, menadzere koje ne zanima pilicarenje, pa su samim tim nezainteresirani da nasim barabama daju par hiljada eura za poziv u reprezentaciju. Dakle ostaju nam ti koje spominjes, koji ce platiti da igraju za Bih, jer nemaju gdje drugo.
U svakom intervjuu sa ovom djecom, jedan odgovor je uvijek isti - nikad me niko iz bh saveza nije kontaktirao.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Nazalost je bas tako. Kad se igraci iz vrhunskih timova (BVB naprimjer) ne kontaktiraju, iako zele da igraju za nas, onda se tu nema mnogo sta razmisljati o kvalitetu rada u savezu i mladjim selekcijama. Katastrofa. Mi samo kad bi kupili ove igrace sto rastu po europskim klubovima mogli bi uskoro sastaviti mocnu reprezentaciju za buducnost.Virtu4l je napisao/la:U svakom intervjuu sa ovom djecom, jedan odgovor je uvijek isti - nikad me niko iz bh saveza nije kontaktirao.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Tako je to sa mladima kada u savezu sjede Piric i Jaha koji jos kucaju na pisacim masinama,da ne spominjem kompijutere i internet.Inace tako je u drzavi matorci od 60g nece u penziju i poslje se mladi zale sto nemaju posla.
Jednom sam razgovarao sa ovim tvojim Bektićem na FB i pitam hoćeš li igrati za BiH, kaže mi mali 'ako bog da'.Principatus je napisao/la:Nazalost je bas tako. Kad se igraci iz vrhunskih timova (BVB naprimjer) ne kontaktiraju, iako zele da igraju za nas, onda se tu nema mnogo sta razmisljati o kvalitetu rada u savezu i mladjim selekcijama. Katastrofa. Mi samo kad bi kupili ove igrace sto rastu po europskim klubovima mogli bi uskoro sastaviti mocnu reprezentaciju za buducnost.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma joj sav mi je Svabski, nadam se da je u glavi dijelom ostao nas !!!Virtu4l je napisao/la:Jednom sam razgovarao sa ovim tvojim Bektićem na FB i pitam hoćeš li igrati za BiH, kaže mi mali 'ako bog da'.Principatus je napisao/la:Nazalost je bas tako. Kad se igraci iz vrhunskih timova (BVB naprimjer) ne kontaktiraju, iako zele da igraju za nas, onda se tu nema mnogo sta razmisljati o kvalitetu rada u savezu i mladjim selekcijama. Katastrofa. Mi samo kad bi kupili ove igrace sto rastu po europskim klubovima mogli bi uskoro sastaviti mocnu reprezentaciju za buducnost.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
Kljuc problema su Jaha i Piric, potpuno nezainteresirani za mlade, istinski talentovane igrace iz dijaspore.
Onda se odjednom , iz vedra neba, pojavi neki Boban Lazic, neki Metalsi
...neki anonimusi koji nigdje ne mogu igrati, pa predstave kao pojacanja, a Jaha i Piric kao veliki strucnjaci , koji vrijedno skautiraju.
Onda se odjednom , iz vedra neba, pojavi neki Boban Lazic, neki Metalsi

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa ozbiljnost i profesionalnost se najbolje vidi u njihovim pozivima. Kako da pozoves igraca iz Njemackog kluba kad tom klubu ne mozes dostaviti pismo da ga ljudi razumiju.
A savez je totalno smijesan. Moze pricati ko sta hoce, ali je tanka razlika izmedju ovih i onih. Nije da ni ovi nisu krivicno gonjeni.
A savez je totalno smijesan. Moze pricati ko sta hoce, ali je tanka razlika izmedju ovih i onih. Nije da ni ovi nisu krivicno gonjeni.
Celik!3,2,2.
- Goalgetter
- Kontakt:
Odlican transfer, sretno Andreju.bagra je napisao/la:Modic na posudbi u Luganu, odlicno za njega trener mu Zdenek Zeman

Ne sumnjaj u kupusara, nije babo Omer, sto i babo Hamza i tata SejadVirtu4l je napisao/la:Jednom sam razgovarao sa ovim tvojim Bektićem na FB i pitam hoćeš li igrati za BiH, kaže mi mali 'ako bog da'.Principatus je napisao/la:Nazalost je bas tako. Kad se igraci iz vrhunskih timova (BVB naprimjer) ne kontaktiraju, iako zele da igraju za nas, onda se tu nema mnogo sta razmisljati o kvalitetu rada u savezu i mladjim selekcijama. Katastrofa. Mi samo kad bi kupili ove igrace sto rastu po europskim klubovima mogli bi uskoro sastaviti mocnu reprezentaciju za buducnost.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.