Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pepe +
Marcelo +
Kaka -
Benzema -
Lass i sto dobro uradi u odbrani sjebe sa svojim dijagonalama,nazovimo ih dijagonalama...
Premalo dobrih akcija...podsjeca me na utakmicu u Lionu,naravno imamo dosta vise loptu u svojim nogama...
teska utakmica...
Marcelo +
Kaka -
Benzema -
Lass i sto dobro uradi u odbrani sjebe sa svojim dijagonalama,nazovimo ih dijagonalama...
Premalo dobrih akcija...podsjeca me na utakmicu u Lionu,naravno imamo dosta vise loptu u svojim nogama...
teska utakmica...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Prvo završeno 0:0.
Drugo će biti zanimljivo,a i čekam vas na kladionici.
Drugo će biti zanimljivo,a i čekam vas na kladionici.
You'll never walk alone.
Zasto Benzema? On je odigrao za sada vrlo korektno, bar nije gubio lopte, a dobro je kombinovo kad je se izvlacio na desno, da ne govorim o onom potezu kad je izbacio dvojicu.Raul_64 je napisao/la:Pepe +
Marcelo +
Kaka -
Benzema -
teska utakmica...
Ja bi prije - dao Marcelu koji je za sada izgubio tacno 6 lopti i poslao isto toliko pogresnih dodavanja, nije valjda u pravoj formi, u onakvoj kakvoj je bio prije par mjeseci.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Odbrani nemam prigovorit možda bekovima,ali to zbog lošeg sudjelima u napadima inače u odbrani sve uredu.Ronaldo i Xabi standardni,Ozila nigdje odmah se teško do gola dolazi čekam sad Adebayora 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- anonymousHD
- Kontakt:
Solidno poluvreme, zadovoljan sam igrom. Samo još da zabijemo i ja sam prezadovoljan. Cristiano Ronaldo malo sere, mora se one lopte brže rješavati, inače mu treba facu slomiti. 
Scof1eld je napisao/la:ako moze link kakav kvalitetan ?
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- Benzemi zato sto je zajebao mozda i najbolju akciju u prvom poluvremenu....kad su isli on i Ronaldo na trojicu igraca Depora umjesto da doda Ronaldu koji je bio sam na ivici kaznjenog ide medju dvojicu i gubi loptu,i takodje je imao jednu povratnu koja je izbacila kontru Depora...
A Marcelo mozda i jest grijesio al zato sto je jedini pokusavao,vecina akcija je isla preko njega i izborio je dosta faulova a u odbrani i nije bilo potrebe za njim...isto tako dobar je bio Ramos,obojica su se odlicno pridruzivala napadu ali srednji red(Kaka) Lass koji prema naprijed je limitiran,dodajmo slabu partiju Xabia(i previse netacnih dodavanja) otuda ovako malo prilika...
A Marcelo mozda i jest grijesio al zato sto je jedini pokusavao,vecina akcija je isla preko njega i izborio je dosta faulova a u odbrani i nije bilo potrebe za njim...isto tako dobar je bio Ramos,obojica su se odlicno pridruzivala napadu ali srednji red(Kaka) Lass koji prema naprijed je limitiran,dodajmo slabu partiju Xabia(i previse netacnih dodavanja) otuda ovako malo prilika...
Po meni najlosije igra Ozil,stvarno kad zakaze covjek se ne moze sastati sa loptom 
Di Maria,Adebayor IN
Kaka,Lass
Out
E sada idemo....
Kaka,Lass
Out
E sada idemo....
Sta ste se ukakili zabicete valjda jedan 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Al se patimo ... Di Maria opet najlosiji
Adebayor stativa .. Ovo moze biti skup promasaj.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Adebayor stativa
Stativa Adebayora
dobar slobodnjak Ronalda....
22 igraca nabijena u 22 metara,tesko...
22 igraca nabijena u 22 metara,tesko...
A nemogu vjerovati koje 2 prilike Ronalda i Di Marie...
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
J*** ti..
Stativa Ronalda nakon sto je prosao 3 igraca,a onda Aranzubia iz gola vadi loptu Di Mari
Stativa Ronalda nakon sto je prosao 3 igraca,a onda Aranzubia iz gola vadi loptu Di Mari
A sta tek rec za ovo Benzeme ?Raul_64 je napisao/la:**** ti..
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
BENZEMAAAAAAAAAAAAAAAA ŠTA RADIŠ???????!!!!!!!!!!!
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Benzema idi Francusku tako ti boga...ebem ti zivot,haj da nepobjedimo sa onom igrom do 70 minute pa nebi se ovoliko ljuti al kad smo ih samo malo pritisnuli nisu izasli is kaznjenog...
eto ti Mourinho i taj tvoj ziheraski fudbal u Primeri
eto ti Mourinho i taj tvoj ziheraski fudbal u Primeri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.