PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Torbe u kojima se drze transovi postale torbe za letve..zar toliki strah da poneses vise letvi od ljudi....**** ti zivot ja loseg nafura
!
- Probisvjet
- Kontakt:
Vjerovatno su mislili da ima vecih kolicina pavlake na Grbavici. Jbg glad cuda cini.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
samo brzi ovi "The Rabbits" s obzirom da nemaju atletski klub, niko ih ne stiže jošskoroalen je napisao/la:Trenutno se Horde i Manijaci, a i ostali, mogu tući samo fejsbuk profilima. Kako neko napisa, i kad se grupe sretnu, to je igra ganje i gađanja bakljama, niđe udarca.Beduin je napisao/la:A ona tuca Manijaka i HZ lopatama, zeljeznim profilima i slicnim? Znaci RA su light verzija sarajlija. Koja seljadija iz starMo grada, grob te j3bo. Pastrmka tebra, daj nam objasni i opravdaj ovo sa par slika iz 1957. godine.![]()
Zna se ko je sakama udarao i udarat ce.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Probisvjet
- Kontakt:
Pastrmka sensei borilacke vjestine zvane "PARMAK".
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ono sto je interesantno da na velezovoj temi kao da nista nije bilo, ne spominju to nikako 
Dok ovdje samo ih par odobrava ovaj slucaj davajuci u poredjenje samo druge incidente, kao bilo je i gorih. Interesantno.

Dok ovdje samo ih par odobrava ovaj slucaj davajuci u poredjenje samo druge incidente, kao bilo je i gorih. Interesantno.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Postovi su obrisani, i tu je bilo puno diskusije.redbull93 je napisao/la:Ono sto je interesantno da na velezovoj temi kao da nista nije bilo, ne spominju to nikako
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Jel Beganović potpisao za Zenićki Ćelik zatvoraš-gazde Ayde?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sta mislis odakle vam pare za ova pojacanja?Penaltiky je napisao/la:Jel Beganović potpisao za Zenićki Ćelik zatvoraš-gazde Ayde?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
PHAH, ublehe. Nek mu pvenese neko da je igvao s Velezom, a ne "oni", "njim" "njihove". Al ovo za neadekvatnw kopacke je top opravdanje

Jedino moze bit zadovoljan Bojom i Ericem, ovo ostalo je talasika samo takva..
Ne pisem na ovo temi, ali u vezi ovog jucer moram se nadovezati. Bilo je bruku djece na utakmici svih uzrasta i jos zena i djevojaka. Ne daj Boze da su uspjeli preci onu kapiju ovog stadiona sa svim onim. Ne znam koga su mislili napasti ili od koga su mislili da se brane kad nije bilo organizovane grupe nit je iko do tog momenta provocirao ili slicno. Fina atmosfera i onda je mogao biti belaj bespotrebno. Kad su to sve rascistili ljudi sa djecom se pokupili i otisli normalno da ne rizikuju. Ako vam je do tuca idite negdje sami da ne bi neduzni nastradali i bori se poslije i dizi parole, a covjeka nema. Ne izazivajte sudbinu bez potrebe.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Koji kreteni su ovi mma vrapcicani. Letve na memorijalni turnir
Brato @pastrmka ko vam ovo smisli?
Trebala im je policija očitati bukvicu i istući da se useru i upišaju. Pa nek treniraju mma materi svojoj.

Brato @pastrmka ko vam ovo smisli?

Trebala im je policija očitati bukvicu i istući da se useru i upišaju. Pa nek treniraju mma materi svojoj.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Krenuli ljudi zauzeti posljednji bastion u Hrasnici

Mislim da ovo nije ništa neobično, ljudi ponijeli letve za samoodbranu, samo ne znam kako će im to pomoći protiv kašikara i pištolja koje Manjejaki nosaju.
Sta se ima tu pisati, zna svak da ove dvije navijacke grupe nisu u dobrim odnosima i bilo koja utakmica Veleza i Zelje je potencijalni rizik to znaju svi. Dolazili su oni na isti nacin u Mostar. Navijaci su se uvijek degenecili, tako ce i biti uvijek i kod nas i kod svake navijacke grupe van BIH. Kad vec nije doslo do kontakta izmedju 2 grupe najvaznije je da niko od normalnih ljudi navijaca nije nastradao. A naravno da nikome nije cilj bio napadati obicne gradjane navijace simpatizere. Ne vidim o cemu ce se pisati? da je bilo neke tuce pa hajde.redbull93 je napisao/la:Ono sto je interesantno da na velezovoj temi kao da nista nije bilo, ne spominju to nikako
-
- Kontakt:
Tek sad ce im trebati samoodbrana kad god krenu negdje preko SA. Mislim da ce ici u pratnji kornjača ili nece ići jer ce ih ovi karindzati do iznemoglosti.Penaltiky je napisao/la:Mislim da ovo nije ništa neobično, ljudi ponijeli letve za samoodbranu, samo ne znam kako će im to pomoći protiv kašikara i pištolja koje Manjejaki nosaju.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Probisvjet
- Kontakt:
I kada su u Splitu trajekte, brodice, ladje i camce izbacivali iz vode na suho.Osim13 je napisao/la:Sad će pastrmka sa slikama marisana iz 1949-e

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Treba djecu voditi na utakmice na Pecaru, biće bezbijedna, ali će moći da uživaju u predstavi posljednjeg Rajha na dunjaluku.UstanikSBII je napisao/la:Ajde šuti bar nisu nacisti i ustaše ovo su ipak oni mirni antifašisti! Oni su za bratstvo i jedinstvo! Ja sam uvjeren da je ovo neka podvala nacionalističkih krugova!Saurman je napisao/la:Ne zalazim često na ove teme al' šta bi jučer sa ovim čobanima što su došli iz Mostara kakav je to mentalni sklop "ljudi" da nose torbe pune palica,noževa itd dok im klub igra prijateljsku utakmicu kojih kompleksi njih pucaju.? Kakva stoka upm ne mogu da vjerujem, svima su trebali pisati krivične prijave.
Huliganizam je najveća rak rana našeg nogometa! Pa koji će roditelj nakon ovog povesti dijete na utakmicu? Kad budale na prijateljsku utakmicu dolaze da prave probleme jel moguće u kakvom društvu živimo!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ma oni su Titanik u led bacili.Probisvjet je napisao/la:I kada su u Splitu trajekte, brodice, ladje i camce izbacivali iz vode na suho.Osim13 je napisao/la:Sad će pastrmka sa slikama marisana iz 1949-e
-
- Kontakt:
Od 2015. - 4 godine nijedan grad ni selo gdje je Velez igrao, Velez nije bio bes podrske, tako da to nece ici cemo ostavit ipak za Tuzlake, birace gostovanjasviunapad1010 je napisao/la:Tek sad ce im trebati samoodbrana kad god krenu negdje preko SA. Mislim da ce ici u pratnji kornjača ili nece ići jer ce ih ovi karindzati do iznemoglosti.Penaltiky je napisao/la:Mislim da ovo nije ništa neobično, ljudi ponijeli letve za samoodbranu, samo ne znam kako će im to pomoći protiv kašikara i pištolja koje Manjejaki nosaju.

Zadnja izmjena: drakensang, dana/u 14 jul 2019, 13:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.