I nikad vise u zivotu
U Buca Potoku nikad u zivotu

I ja sam samo jednom u Mosniku bio. Bolje da nisam.svrakino1921 je napisao/la:Bio u Hrasnici samo jednom u ratu kad sam isao na liniju na Igman
I nikad vise u zivotu
U Buca Potoku nikad u zivotu![]()
Pa Buća City vam najveći konkurenti.svrakino1921 je napisao/la:Bio u Hrasnici samo jednom u ratu kad sam isao na liniju na Igman
I nikad vise u zivotu
Šta je s Goricom?Beton je napisao/la:Pa Buća City vam najveći konkurenti.svrakino1921 je napisao/la:Bio u Hrasnici samo jednom u ratu kad sam isao na liniju na Igman
I nikad vise u zivotu
Jarane, neko ništa ne radi, nego samo klošari i ima vremena i da trenira po teretanama i nabilda se.Pantelija je napisao/la:Kakve su picke postali navijaci to je nevjerovatno... nozevi, palice, bejzbolke, pistolji....
GDJE SU MUDA JAJARE? dobijete par sljiva i trcite kuci po utoku da mu hebete majku jer vas je na sake namlatio... ultra svijet bez ikakve ultra vrijednosti. Nekada se znalo sta je soranje pravo, izleti na putu 20 na 20 20 na 40 nebitno, sakama se udara pa ko pocne bjezat... samo to su radile mudonje kojima slomljen nos nije bio nista, a danas se pistolj poteze za čvoku.
Gorica je opština Centar.Penaltiky je napisao/la:Šta je s Goricom?Beton je napisao/la:Pa Buća City vam najveći konkurenti.svrakino1921 je napisao/la:Bio u Hrasnici samo jednom u ratu kad sam isao na liniju na Igman
I nikad vise u zivotu
Ma jok bolanBeton je napisao/la:Pa Buća City vam najveći konkurenti.svrakino1921 je napisao/la:Bio u Hrasnici samo jednom u ratu kad sam isao na liniju na Igman
I nikad vise u zivotu
Crnji su oni nego mi u SvrakinomPenaltiky je napisao/la:Šta je s Goricom?Beton je napisao/la:Pa Buća City vam najveći konkurenti.svrakino1921 je napisao/la:Bio u Hrasnici samo jednom u ratu kad sam isao na liniju na Igman
I nikad vise u zivotu
Što šta je rećPenaltiky je napisao/la:I ja sam samo jednom u Mosniku bio. Bolje da nisam.svrakino1921 je napisao/la:Bio u Hrasnici samo jednom u ratu kad sam isao na liniju na Igman
I nikad vise u zivotu
Geto ko geto **** gaMortemHz je napisao/la:Što šta je rećPenaltiky je napisao/la:I ja sam samo jednom u Mosniku bio. Bolje da nisam.svrakino1921 je napisao/la:Bio u Hrasnici samo jednom u ratu kad sam isao na liniju na Igman
I nikad vise u zivotu