btw. ima li negdje stranica za career high određenih igrača
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Ne znam šta da napišem...
bilo je na NBA.com prošle sezone fenomenalno, ali seronje su nešto mijenjale pa je sad stranica užas... imal ko kakav link?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Da ti kazes da je Mirza najbolji igrati, ja ti ne bih vjerovao. Registrovao se na ovaj forum samo da pametuje svaki put o mirzi. Ides na ignore/hide kao sto je i vecina uradila na vrijemeabraham je napisao/la:Nije košarka ' da poludiš' style ... ono odigraš jednu-dvije ludačku utakmicu a onda te nema 10-15 utakmica.
Svatko na kraju krajeva ima te ludačke utakmice i poena, ali mi pretpostavljam ne pričamo o prosječnosti ili bi trebali pričati o tome da je Mirza prosjek, a mi napravismo od čovjeka mašinu za ubijanje.
kokuz je napisao/la:Ne znam šta da napišem...![]()
btw. ima li negdje stranica za career high određenih igračabilo je na NBA.com prošle sezone fenomenalno, ali seronje su nešto mijenjale pa je sad stranica užas... imal ko kakav link?
jest vala,da bog sačuva
kokuz je napisao/la:Ne znam šta da napišem...![]()
btw. ima li negdje stranica za career high određenih igračabilo je na NBA.com prošle sezone fenomenalno, ali seronje su nešto mijenjale pa je sad stranica užas... imal ko kakav link?
http://www.basketball-reference.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
da, al nema za sve... eto za Mirzu npr. nema, dok je prošle sezone bilo prejako(na NBA)..lumani je napisao/la: http://www.basketball-reference.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Imaš na Espn-u. Nađeš igrača, pa klikneš na stats. Evo primjer, Mirza Teletović:
http://espn.go.com/nba/player/stats/_/i ... -teletovic
jos nije tricu pogodio ove sezone 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nažalost nije, ali jedna mu je doslovno ispala iz obruča, ako se ne varam protiv Suns-a gdje mu se odmah na govoru tijela vidjelo da je bez samopouzdanja. Poslije toga je imao još 1-2 šuta sa tri poena gdje je opet promašivao trice, pa jučer također tri.
Kada te pođe sve upada, a kada te neće, džabe da si Ibrahim Kutluay
(sjećam se rešetanja protiv Cibone)
Kada te pođe sve upada, a kada te neće, džabe da si Ibrahim Kutluay
mirza teletovic 1/7, trojke 0/3
ryan anderson 10/16, trojke 6/10 i to u prvom mecu nakon teske povrede.
jel jos uvijek mislite da je mirza bolji od njega u bilo kojem segmentu kosarkaske igre (pogotovo da je bolji u trojkama)?
jel jos uvijek mislite da je mirza bolji od njega u bilo kojem segmentu kosarkaske igre (pogotovo da je bolji u trojkama)?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- adriano_leite
- Kontakt:
Naravno da je nas Mirza bolji, samo ne dobija pravu sansu. Joj i tebe sta pitasKK_Bosna je napisao/la:mirza teletovic 1/7, trojke 0/3
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
KK_Bosna je napisao/la:mirza teletovic 1/7, trojke 0/3
Pratim Ryan-a od Orlanda i one generacije Nelson, Howard, Lewis, Hedo itd. Čovjek je ulazio sa klupe i odmah je šutirao trice. Ima dosta utakmica kada je i promašivao no napredak iz sezone u sezonu je očit. Ryan je klasični šuter što je za njegovu visinu pomalo čudno
Voli da troši lopte, ali te lopte je dobio nakon odlaska Howarda, te prelaska u New Orleans, to se lahko da provjeriti. Nije isto igrati sa Pierce-om, Garnett-om i co, te igrati u ekipi koja tankira.
A trenutno je Ryan svakako ispred Mirze, a tu su negdje kada je ovaj tek došao u NBA, jednostavno potpuno drugo okolnosti. Uzmi za primjer Blatche-a, Alan Anderson-a, Lowry-a, Millsap-a itd.
papa tela ,sto je igrao igrao je , ili ce traziti trade ili povratak u evropu druge nema opcije
Ako ovako nastavi neće on tražiti trejd nego će ga Netsi otpustiti.
anderson je nba avanturu poceo u netsima, p aje presao u orlando... i u oba kluba je odmah na pocetku ulazio sa klupe, sutirao, ali je i pogadjao za razliku od mirzeNeutral je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:mirza teletovic 1/7, trojke 0/3
Pratim Ryan-a od Orlanda i one generacije Nelson, Howard, Lewis, Hedo itd. Čovjek je ulazio sa klupe i odmah je šutirao trice.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Znam gdje je počeo NBA avanturu, ali njega sam pratio aktivno od Orlanda.
Ja ostajem i dalje pri svojoj da je Mirza pogriješio klub onog trenutka kada Netsi nisu uspjeli dovesti Dwight Howard-a.
Ja ostajem i dalje pri svojoj da je Mirza pogriješio klub onog trenutka kada Netsi nisu uspjeli dovesti Dwight Howard-a.
Nema, tražim career high, a ne ukupnu statistiku...Neutral je napisao/la:Imaš na Espn-u. Nađeš igrača, pa klikneš na stats. Evo primjer, Mirza Teletović:
- adriano_leite
- Kontakt:
Joj kako je ljudima mrsko traziti
.
http://www.nba.com/playerfile/mirza_teletovic/" onclick="window.open(this.href);return false;
Scored 14 points (tying a career-high) with five rebounds and two steals vs. WAS 4/15…
http://www.nba.com/playerfile/mirza_teletovic/" onclick="window.open(this.href);return false;
Scored 14 points (tying a career-high) with five rebounds and two steals vs. WAS 4/15…
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako americki navijaci 'pljuju' po njemu sad...
ccc Ali to je tako i tako ide kod 'microwave' nacije....Ni Mirza nije puno pomogao sam sebi.Od odabira kluba,pa nadalje sve sto je islo.Pod hitno mora pronaci novu ekipu i vratiti svoje samopouzdanje,te poceti raditi na drugim aspektima igre.Ovako vise ne ide!
Pa jarane nije ni cudno da ga pljuju kakve partije pruza. Pljujemo i mi Evansa kada lose igra. Mirza je dobio svoju priliku i nazalost je nije iskoristio. Tako to ide u NBA, dobijes ogranicenu minutazu i dokazuj se jarane. Nece mu niko dati 20 minuta kada ni bazen nemoze pogoditi, a sutmu je najjace oruzje.
Moram reci da me je Mirza malo i razocarao, mislio sam da je psihicki puno jaci al eto izgleda da mu je to slabija strana.
Moram reci da me je Mirza malo i razocarao, mislio sam da je psihicki puno jaci al eto izgleda da mu je to slabija strana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.