BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Ja čujem navijanje mislim naši dobili poen kad pogledam u TV poen za Litvance, kakva sramota u Tuzli se ovo ne bi desilo sigurno. Kakvo Sarajevo i ****.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Tako, opali ga u onu facu zvaljavu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
messilla je napisao/la:Tako, opali ga u onu facu zvaljavu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ajmoooo 
Sudija ala Saša Matić.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- BeyKopites
- Kontakt:
Sramota stvarno, nisu zaslužili ovakvu sudijsku pomoć, aut je bio pola metra. 
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ma samo više nabrijao Berankisa, nakon te lakrdije nismo imali šanse u tom gejmu.BeyKopites je napisao/la:Sramota stvarno, nisu zaslužili ovakvu sudijsku pomoć, aut je bio pola metra.
Evo malo drame, bilo bi fino da ovo ode u 4. set, sada se i publika malo digla. Berankisa mora stati kad-tad, mora krenuti sa neiznuđenim kao jučer pola meča.
Evo kompenzacije. Kakav je ovo levat sviju vam?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Kakve su ovo greske **** ga zljeb dragi?
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Yebem ti retern Tomo. Yebote ne možeš nijedan yebeni udarac vratit, jedan ne zna reternirat a drugi servirat.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Brkic los u TB.
Za nadati se da Damir moze dobiti Berankisa
Za nadati se da Damir moze dobiti Berankisa
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Ja se nadam samo svjezini dzumhura , berankis je stvarno igrao pa umor ce ga kolko toliko stici 
Al sam juce i danas pogubio zivaca to nije humano. Ne kontam kakvi su ono divlji udarci u pm, ode lopta 2 metra izvan terena.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Prvo kolo u maroku Meknes : WC] Taha TIFNOUTI (MAR) vs [3] Damir DZUMHUR (BIH)
Prvo kolo Izmir : Basic -Donskoy , Brkic - wc erdugen baris , Setkic protiv kvalifikanta , opet basic najteze
Prvo kolo Izmir : Basic -Donskoy , Brkic - wc erdugen baris , Setkic protiv kvalifikanta , opet basic najteze
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Znači sutra moramo obe pobjedit. Nadam se da Damir može ovog pobjedit, svježiji je a i mislim da je kvalitetniji. Gore me je nstrah drugog para, koliko Mirza može, kvalitetniji jest ali kad je Mirza u pitanju ne važe pravila. Danas je se moralo pobjedit.
U glavnom gradu da ima više Litvanaca od naših je bruka i sramota. Navijači su po ko zna koji put zakazali, definitvno treba sve sportske aktivnsoti iz Sarajeva maknuti.
U glavnom gradu da ima više Litvanaca od naših je bruka i sramota. Navijači su po ko zna koji put zakazali, definitvno treba sve sportske aktivnsoti iz Sarajeva maknuti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Idemo sutra po dvije pobjede
Damir moze,Mirza mora
Damir moze,Mirza mora
Samo psihicki da udju dobro u meceve ako damir uzme berankisa a sanse su 50-50, mirza bi trebao dobit ali i grigelis je opasan ali mirza je bolji samo psihicki da ne padne.
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Koliko su karte pa je ovako malo raje?
Ja fakat ne pratim tenis, malo sam gledao Damira jer je naš Željovac, ali opet sam se neprijatno iznenadio koliko je malo raje.
Ja fakat ne pratim tenis, malo sam gledao Damira jer je naš Željovac, ali opet sam se neprijatno iznenadio koliko je malo raje.
5 km ja mislim, ako i sutra bude onako sramotna posjeta stvarno vise ne trebaju igrati u sarajevu.
Sutra bi trebali dijeliti dzaberodom s Mejtaša je napisao/la:Koliko su karte pa je ovako malo raje?
BIle su 5 KM valjda.

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Ovo je stvarno žalosno, pa igrači bukvalno mole publiku već dva dana da dođu, nude besplatne ulaznice, pa sramota je da nas Litvanci nadglasaju u sred' Sarajeva, a mi eto važimo kao neki bitan faktor u Evropi kad je u pitanju atmosfera i navijanje-
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.