Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Kao sto GNeville rece jucer Ole mora dovesti stopera veznjaka i NAPADACA i to je 1000% tacno s ovim tandemom Rash--Lukaku se ne smije ici u narednu sezonu
Yebo ti ona 2 gola protiv CP i osvojena 3 boda ako dodje naredna utakmica i poklonis ljudima 3 boda
Rash isto tako jednu situaciju odigra pametno narednih 5 odigra tako da bi se postidio i neki igrac iz akademije
Fred prvo lose a drugo krenuo dobro i onda kao sivolja bez ikakve potrebe na Laku nije bilo nekog intenziteta ali po meni jeste penal
Jedino dobro i sreca iz ovog kola su porazi Spursa i plavaca
Najveci problem je sto je portugalski sivolja ostavio takvu bodovnu situaciju da nam je svako prosipanje bodova pogubno
Yebo ti ona 2 gola protiv CP i osvojena 3 boda ako dodje naredna utakmica i poklonis ljudima 3 boda
Rash isto tako jednu situaciju odigra pametno narednih 5 odigra tako da bi se postidio i neki igrac iz akademije
Fred prvo lose a drugo krenuo dobro i onda kao sivolja bez ikakve potrebe na Laku nije bilo nekog intenziteta ali po meni jeste penal
Jedino dobro i sreca iz ovog kola su porazi Spursa i plavaca
Najveci problem je sto je portugalski sivolja ostavio takvu bodovnu situaciju da nam je svako prosipanje bodova pogubno
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Ekipa se emotivno potrosila u Parizu. Vidjelo se da ce tesko do bodova od prve minute.
Lindelof definitivno prosjecan igrac.
Lindelof definitivno prosjecan igrac.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ali fred jedno od gorih pojacanja kohe sam ja vidio u Unitedu stvarno
Zeljeznicar! 1921 !
rio_Ferdy88 je napisao/la:Sad će brokula opet da se žali na sudiju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
I, da, DDG baš očajan učinak na penalima, ne znam kad je zadnji put odbranio neki.
Ali, eto, kakve je partije na Emiratesu im'o, nepošteno bi bilo pljuvat ga za ovo danas.
Ali, eto, kakve je partije na Emiratesu im'o, nepošteno bi bilo pljuvat ga za ovo danas.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Nadam se da ovaj nazovi Brazilac Nece vidjet terena zadugo,svaki put kad je kod njega lopta strahuješ kako ce primiti,kako ce dodati Itd dok se namjesti na jbnu lijevu nogu igrač mu na vratu
Ova utakmica pokazuje da je ona utakmica u PARIZU ravna čudu,sa ovakvim pojedincima u ekipi
Stoper razbijač ne ovi nazovi stoperi,kad vidim kako Van Dajk i koliko pokupi opasni lopti i opasnih napada a uz to i organizuje igru iznosi loptu plakao bi,bek,i igrač sredine al ne ove sto ih Pep traži pa se i mi zaletimo jer ne sumnjam da bi u citya i ovaj Fred igrao dobro pored toliko znalaca al kad ga ubaciš u ekipu gdhe on mora se osloniti na sebe ovaj se pogubi,prvo igrač mu sam na desnoj strani i ulazi u cistu priliku on greški u predaji i iz tog napada onda pravi penal,jel bio nije bio ne bitno bio je naivan ko bivo
Napadač je isto tako moranje,ne mozes cekati i osloniti na ovog Lukaku koji kad izadje pred golmana veca je šansa da ce mašiti nego zabiti,dva gola protiv saptemtona,dva protiv palasa i Pariza ne trebaju zavarati za ovog jer ući opet u sledecu sezonu sa njim i Rasfordom je bas rizik,nadji brate rutinera nek ovaj mali sazri pored njega i et
Ova utakmica pokazuje da je ona utakmica u PARIZU ravna čudu,sa ovakvim pojedincima u ekipi
Stoper razbijač ne ovi nazovi stoperi,kad vidim kako Van Dajk i koliko pokupi opasni lopti i opasnih napada a uz to i organizuje igru iznosi loptu plakao bi,bek,i igrač sredine al ne ove sto ih Pep traži pa se i mi zaletimo jer ne sumnjam da bi u citya i ovaj Fred igrao dobro pored toliko znalaca al kad ga ubaciš u ekipu gdhe on mora se osloniti na sebe ovaj se pogubi,prvo igrač mu sam na desnoj strani i ulazi u cistu priliku on greški u predaji i iz tog napada onda pravi penal,jel bio nije bio ne bitno bio je naivan ko bivo
Napadač je isto tako moranje,ne mozes cekati i osloniti na ovog Lukaku koji kad izadje pred golmana veca je šansa da ce mašiti nego zabiti,dva gola protiv saptemtona,dva protiv palasa i Pariza ne trebaju zavarati za ovog jer ući opet u sledecu sezonu sa njim i Rasfordom je bas rizik,nadji brate rutinera nek ovaj mali sazri pored njega i et
Kako Rasford ima lose odluka kad se trci kontra,il zakasni sa predajom il udje u nepotreban dribling
Mlado-ludo... by the way, prvih 10 min ko’ Barca. Posjed, kruzenje, trazenje greske. Samo da ne bude jalova varijanta ko kod LVG-atajger je napisao/la:Kako Rasford ima lose odluka kad se trci kontra,il zakasni sa predajom il udje u nepotreban dribling
Uništile su nas one povrede više nego što sam očekivao, pola ekipe totalno van forme
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Istina... maloprije dva odlicna pasa na zicer jednom Martialov tajming nikakav, drugi put (cini mi se) Lingard. Tako je to kada se ispadnes iz stroja...
Mene brine sto smo bez lopte jako loši,recimo cim neka ekipa ima posjed tj potrudi se sa loptom mi do nje ne možemo doci povlačimo se u svoj kazneni ,tako da mi protiv Barce ako budemo imali 20% posjeda bice super
Mrtvi smo u najgorem djelu sezone van ritma a Arsenal prebolio one svoje mušice i Chelsea svakako al uvalimo ovde koji gol
Mrtvi smo u najgorem djelu sezone van ritma a Arsenal prebolio one svoje mušice i Chelsea svakako al uvalimo ovde koji gol
Zadnja izmjena: tajger, dana/u 16 mar 2019, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj Atkinson bi svirao sa merakom penal za protivnika da se ovakva ruka desila u našem kaznenom prostoru.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ma mi smo prežaljeni u CL kad su nas uparili sa PSG-om tako da nam fokus treba biti isključivo na PL. Lijepo bi bilo nešto i osvojiti ali ravan trofeju bi bio plasman u CL iduće godine, ostanak Olea na klupi i nastavak ovakve igre.
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
Romero majstor. Usput Atkinsone idi u majcinu, ono je penal. Lijepi VAR
Kako ubija u oci ova igra po lijevoj strani,mislim da nema bezopasnije ekipe po desnoj strani,jbt 5 igrača kombinuje lijevo a desno sam Dalot,ako se to krilo ne dovede onda ovde nema sta dalje pricati,svaka budala moze vidjet da desne strane nemamo
Matić mrtav konj,ne kontam solskera sta ga forsira kad je propao ko krac
Matić mrtav konj,ne kontam solskera sta ga forsira kad je propao ko krac
Ole na pauzi: "Smije se igrati i po desnoj strani" 
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Za sada igra previse rezervisana za moj ukus. Spomenu @tiger lijevu stranu. Dzaba ti petorica kad uprazno vrte, kada na kraju i otvore 1:1 niko ne pokusava. Nesto mrlja, pa vrati unazad. Opasnije su bile one dvije lopte sa desne strane nego sve ono sto su pokusali sa lijeve. Rashford nam se pogubio , ne zna sta bi od lopte kad je dobije. Martial jos hrdjav od ozljede. Pogbu lome cim primi loptu. Jos nesto, izuzetno smo ranjivi na kontre, obje opasne prilike za njih su dosle iz kontri.
Rasford mali se mnogo nafura svremena na vrijeme,malom treba samar spucat ohladi glavu nemoj letit nisi Ronaldo i neces biti al mozes biti dobar ako ti glavu ohladiš,lik ima perioda kad je Wolcot za njega Ronaldo istom sveze utakmica kad bi ga pozlatio,al nije konstantan
Pojačanja placu za ovu ekipu,puno se daleko od ozbiljnog konkurenta za titulu,bas se pitam sta ce se na ljeto uradit
Zadnji vezni koji ce povuci loptu kroz sredinu da mi lindelof i Smoling ne prave napade i da se Pogba ne vraća po loptu
Pojačanja placu za ovu ekipu,puno se daleko od ozbiljnog konkurenta za titulu,bas se pitam sta ce se na ljeto uradit
Zadnji vezni koji ce povuci loptu kroz sredinu da mi lindelof i Smoling ne prave napade i da se Pogba ne vraća po loptu
Šta odbrani lik 
Going on up to a spirit in the sky...
Ostavile povrede i pauza traga na svima koji su se vratili.
Romero
Jel moguce imati ovakvog rezervnog golmana 
Romero
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.