Jesi li mislio sa tog profila pisati ili si se zaboravio odjavit?svabo8 je napisao/la:Cetvrti klub u hercegovini po trofejima u zadnje 24 godine
Veleeeez brato RAjaaaa![]()
Jos 20ak godina pa ce stici Brotnjo iz Citluka

Jesi li mislio sa tog profila pisati ili si se zaboravio odjavit?svabo8 je napisao/la:Cetvrti klub u hercegovini po trofejima u zadnje 24 godine
Veleeeez brato RAjaaaa![]()
Jos 20ak godina pa ce stici Brotnjo iz Citluka
Rijetkost na ovoj temi.FSB je napisao/la:Kako ste jadni.
Brate nabijaju komplekse postavljaju standarderedbull93 je napisao/la:Gdje ste picke stigo likČe
Izjava ne moze, ne daju nam iz kluba![]()
Samo odabrani mogu nositi no1svrakino1921 je napisao/la:Joj kod Celika dresova
Koji su to dezeni
![]()
![]()
![]()
Mi jos nosimo Umbroredbull93 je napisao/la:Samo odabrani mogu nositi no1svrakino1921 je napisao/la:Joj kod Celika dresova
Koji su to dezeni
![]()
![]()
![]()
![]()
A mi sirotinja nosimo najke.
Pa eto pitaj manijake jesul skripari dobrodosli na grbavicu.Vecina ce ti reci da jesu al svejedno oni ne smiju doc.MortemHz je napisao/la:Pa na Koševu su dobrodošli i uvijek će ostati tako, ovo nikakve veze nema sa nama.AdkoHz je napisao/la:Ne znam sto je ovo trebalo navijacima Veleza ?Uvjek su bili dobrodosli kad gostuju u Sarajevu cak su nekoliko puta pili na kosevu prije utakmice.Bezveze navlace gnjev na sebe zbog niceg bitnog.
Ima tu dosta stvari u koje generalno nismo upućeni što se tiče Manijaka i kakve su sve stvari radili.
Kao prvo niste ni u top 4,5 tako da niste jedni od najjacih.Kao drugo nisam mislio da necete smjeti doc na gostovanje,nego da necete moci vise setati slobodno,ispijat kafe,pive,prije utakmice.Kontas?FSB je napisao/la:Je li ti stvarno misliš da će se Red Army, kao jedna od jačih navijačkih grupa u BiH, nekoga bojati? Uozbilji se.AdkoHz je napisao/la:Pa eto pitaj manijake jesul skripari dobrodosli na grbavicu.Vecina ce ti reci da jesu al svejedno oni ne smiju doc.
Ma ja nikako.Pa sto ste ih onda pustili da dodju na grbavicu kad smo mi bili na gostovanju ?Osim13 je napisao/la:Nisu
Cujemo se tobra 6 koloAdkoHz je napisao/la:Kao prvo niste ni u top 4,5 tako da niste jedni od najjacih.Kao drugo nisam mislio da necete smjeti doc na gostovanje,nego da necete moci vise setati slobodno,ispijat kafe,pive,prije utakmice.Kontas?FSB je napisao/la:Je li ti stvarno misliš da će se Red Army, kao jedna od jačih navijačkih grupa u BiH, nekoga bojati? Uozbilji se.AdkoHz je napisao/la:Pa eto pitaj manijake jesul skripari dobrodosli na grbavicu.Vecina ce ti reci da jesu al svejedno oni ne smiju doc.
Drugoligas prati ko sta piseFSB je napisao/la:FK Velež Mostar prati koji mediji objektivno izvještavaju o njemu a koji pristrasno pokušavaju da mu ukaljaju ugled. Sa profesionalcima će se sarađivati, sa amaterima ne.
AdkoHz je napisao/la:Ma ja nikako.Pa sto ste ih onda pustili da dodju na grbavicu kad smo mi bili na gostovanju ?Osim13 je napisao/la:Nisu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.