FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dulja bi mogao igrati na centralnom kad bi znao dodati loptu, ali on je pokaao koliko puta do sad da je pas u pravo vrijeme za njega naucna fantastika, al nek se on snjure drzi i on i Samir pa cemo ih prodati za klikere a ne nekakve milione
Pyro is not a crime !
- ElCartel11
- Kontakt:
Uprava nam je sada na potezu! Ne samo zbog Dzene i rezultata, nego i zbog Krste za ono juce. Ako ostane nekaznjen mislim da cemo samo jos vise tonuti. 90% vas pise sta god da odluce Dino i Kusta ja podrzavam!? Svaka njima cast sto su digli nas klub iz bankrota, ali sto se tice fudbalskog znanja mislim da idu iz greske u gresku. Imamo pare, neka dovedu neke savjetnike iz vana, ako nista neka nam amidza dovede iz Cardiffa nekog da nam ukaze na greske. Zalostno mi je gledati kako napredujemo na svim pozicijama osim one najvaznije: rezultata!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Šta bi trebao amateru reć!!??Alpasinac je napisao/la:To je ono o čemu ja pričam. Odma psovanje seke. Vjerujem da si bio jedan od najglasnijih na istoku. SramotaBitiSrcemVezan je napisao/la:Ološ. Seku.PitarBordo je napisao/la:A i simptomatično mi to da je prvi na status Krste komentarisao Bilbija...
Kad je igrao za nas, idiot svaku odluku uprave komentariše na fejsu, pa yebo bi mu familiju neprofesionalnu komplet a ne seku!
A levati umislili da su Beckhami i Robbeni pa daju sebi dosta za pravo!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Poserem ga, pogotovo sad kad nema nikakve veze sa FK Sarajevo. Nisam krio da ga ne mirišem ni dok je bio ovde, a ne sjećam se da sam mu psovao ikad išta. Debil kojem je fejsbuk na prvom mjestu prioriteta, kad se samo sjetim onih njegovih statusa i kenjanja, poslije svakog mi je pritisak skočio na 200. Hvala mu za borbenost na terenu, ovo ostalo-nula.
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Ovo je već druga sezona koju Dženo počinje i mislim da je jasno da ne može da pripremi ni uigra ekipu. Ne mrzim, ne pljujem, samo govorim, prošle godine smo ga donekle prali na Evropske tekme, na ovu jer je osvojio titule - ali činjenica je da su za iste, itekako zaslužni i Jarni i Kodro, koliko god mi to pisali Dženi.
Samo Saraj'vo.
Dulja je realno najbolji kada ulazi sa klupe zadnjih 30 minuta. Dzeno bi mozda mogao probati neku formaciju sa dvojicom napadaca pa bilo to sa trojicom ili cetvoricom u zadnjoj liniji. Nesto se mora promjeniti. Nazalost Zrinjski nije bio pravi protivnik da se Alispahic razmase. Idealno bi bilo par laksih protivnika na pocetku i onda bi ga mozda i krenulo. Samo **** ga takav je raspored sta da se radi. A liga je takva ove godine da je svaka utakmica super bitna.THEC je napisao/la:Dulja bi mogao igrati na centralnom kad bi znao dodati loptu, ali on je pokaao koliko puta do sad da je pas u pravo vrijeme za njega naucna fantastika, al nek se on snjure drzi i on i Samir pa cemo ih prodati za klikere a ne nekakve milione
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma Dženo da je nekakva ljudska gromada sam bi se zahvalio upravi i navijačima i odstupio sa mjesta ŠSŠ, tražio povratak u akademiju i tako ispao gospodin koji najbolje želi klubu. A po njegovim bahatim izjavama bgm daleko je od toga, valjda umislio da je trener 
1946
upravo to nesto se mora promijeniti, a Dulja je kod Mehe bio najbolji, zasto ? - zato sto je ulazio sa klupe, svjez, prodoran i pravio dar mar protivnickoj odbrani,ne znam zasto to i sad ne bi radili sa njim jer svakako nema snage za citavu utakmicu, a vezano za Alispahica, ma njega i Radovca jednostavno ne smijemo stavljati u isti tim jer mora onda neko za obojicu da trci a to Ikande sam ne moze, ili Alispahic na desetku a Samir na klupu ili obratno, a ovim ces napraviti da su jedan drugom konkurencija pa mozda se malo dohavizaju i zbog tog kad znaju da mogu izaci s terena ako budu losi, i na kraju ta ideja sa dvojicom napadaca, mislim da veliki broj navijaca Sarajeva bukvalno sanja dan kad ce vidjeti na Kosevu dva napadaca ali se bojim da barem dok je Dzene na klupi od toga nistaAjax je napisao/la:Dulja je realno najbolji kada ulazi sa klupe zadnjih 30 minuta. Dzeno bi mozda mogao probati neku formaciju sa dvojicom napadaca pa bilo to sa trojicom ili cetvoricom u zadnjoj liniji. Nesto se mora promjeniti. Nazalost Zrinjski nije bio pravi protivnik da se Alispahic razmase. Idealno bi bio par laksih protivnika na pocetku i onda bi ga mozda krenulo. Samo **** ga takav je raspored sta da se radi.THEC je napisao/la:Dulja bi mogao igrati na centralnom kad bi znao dodati loptu, ali on je pokaao koliko puta do sad da je pas u pravo vrijeme za njega naucna fantastika, al nek se on snjure drzi i on i Samir pa cemo ih prodati za klikere a ne nekakve milione
Pyro is not a crime !
@BitiSrcem
Kakav god da je bio, oblačio je dres FK Sarajeva i kao takav zaslužuje poštovanje. Segmenti njegovog fudbalskog znanja se negdje drugo komentarišu i studiraju. Niti jedan igrač ne zaslužuje psovanje i vrijeđanje pa makar bio najgori. Sreća pa se mi ništa ne pitamo.
@Totti
Nekulturan si i bahat. Nema potrebe za tolikim izlivima primitivizma i malograđanstva.
Kakav god da je bio, oblačio je dres FK Sarajeva i kao takav zaslužuje poštovanje. Segmenti njegovog fudbalskog znanja se negdje drugo komentarišu i studiraju. Niti jedan igrač ne zaslužuje psovanje i vrijeđanje pa makar bio najgori. Sreća pa se mi ništa ne pitamo.
@Totti
Nekulturan si i bahat. Nema potrebe za tolikim izlivima primitivizma i malograđanstva.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja sam to ponašanje osudio prijatelju. Ne znam zašto bi mu ja govorio? Nisam kompetentan.
- PitarBordo
- Kontakt:
A nisi mi jasan... Na trenutke se činiš kao objektivan, ali većinu vremena braniš ovdje svoj neki stav tj. imaš potrebu da prozoveš sve koji ne misle kao ti. Totalno nedemokratski.Alpasinac je napisao/la:@BitiSrcem
@Totti
Nekulturan si i bahat. Nema potrebe za tolikim izljevima primitivizma i malograđanstva.
Sinoć nije bilo postavke nikakve, koliko smo samo imali pokušaja duplih pasova koji ni jedan nije prošao jer igrači su hronično neuigrani i naravno da izgledaju kao da su jučer se sastali, kod naših prekida nemamo apsolutno nikakvu uigranost, kod tranizicije iz odbrane u napad smo prije svega spori, iznosimo loptu tako što se svi riješavaju iste najbližem slobodnom ili ako se svi nalaze iza igrača napucava se lopta. Dženan je tek u 92. minuti izvadio ruke iz džepova, i metaforički i bukvalno. Evo ja te pozivam da sjedemo ja i ti i cijelu utakmicu odgledamo i svako dva minuta pauziramo i po jednu rečenicu kažemo - da vidim kako to ti doživljavaš ovaj nivo neuigranosti, sve ove pogrešne pasove, Harisove staklene noge, Samirovu epilepsiju... Ozbiljno.
Al' nejse, živio ti meni.
Samo Saraj'vo.
Slazem se za Duljevica a i slazem se za Alispahica-Radovca. Da je Rustemovic odlican zadnji vezni ja bi bio za to da Alispahic pocne na desetki jos par utakmica a neka Radovca na klupi i neka ga zamjeni Rustemovic. Samo posto on niti nije pravi zadnji vezni niti pruza neke dobre partije onda bi prije da se zamjeni Alispahic i da se mozda napravi neka formacija bez desetke i dvojicom napadaca jer Radovac nije desetka kao najvjerovatnije ni Ikadne. Sto ne znaci da nebi Alispahic proradio protiv Celika. **** ga teska odluka. Ja da biram krenuo bi napadacki sa dvojicom napadaca pa neka se oni brane ako mogu. Pod uslovom da jedan od napadaca igra povucenije odnosno tu laznu desetku.THEC je napisao/la:upravo to nesto se mora promijeniti, a Dulja je kod Mehe bio najbolji, zasto ? - zato sto je ulazio sa klupe, svjez, prodoran i pravio dar mar protivnickoj odbrani,ne znam zasto to i sad ne bi radili sa njim jer svakako nema snage za citavu utakmicu, a vezano za Alispahica, ma njega i Radovca jednostavno ne smijemo stavljati u isti tim jer mora onda neko za obojicu da trci a to Ikande sam ne moze, ili Alispahic na desetku a Samir na klupu ili obratno, a ovim ces napraviti da su jedan drugom konkurencija pa mozda se malo dohavizaju i zbog tog kad znaju da mogu izaci s terena ako budu losi, i na kraju ta ideja sa dvojicom napadaca, mislim da veliki broj navijaca Sarajeva bukvalno sanja dan kad ce vidjeti na Kosevu dva napadaca ali se bojim da barem dok je Dzene na klupi od toga nista
Nama sa ovom ekipom ni Murinjo nece pomoci.
On bi vjerovatno izvukao maksimum,ali imamo puno limitiranih igraca.Kako ovo Sarajevo dize ljestvicu više, mnogi igraci ne mogu da drze taj ritam igre.Pa svi smo mi ovde plakali za Puricem ,Puzigacom,dane provodili u iscekivanju da poptisu.Ti igraci vise ne mogu da prate ovo Sarajevo.Garantujem da je Velkoski dostigao limit,i on vise ovde ne moze milimetra napredovati.Jedan Alispahica,pa samo slijepac ne vidi da on ne moze da hoda ,posle 30 minuta prvog poluvremena.Sa Radovcem se treba raditi umjesto da sad eksplodira on je istom nivou ili opada.Dulja konstantno povrijeđen.Ikande tek dosao nije ni on jos fit za 90 minuta.Odbrana jos neiugrana.Sjedi nam na klupi igrac koji je igrao u Portu,Malagi,a igra Tatko limitiran igrac do bola.Golman nam dolazi na pocetkeu sezone itd,itd.
Sad treba napraviti analizu ,sjesti zasukati rukave.Popricati sa igracima,trenerima,vidjeti šta dalje.Napraviti analizu svakog igraca pojedinacno, i na osnovu toga pokusati dovesti pojacanja.
Pokusati izvuci maksimum na tabeli,a onda sjeti i dovesti igrace, i osvojiti bar jedan trofej.
On bi vjerovatno izvukao maksimum,ali imamo puno limitiranih igraca.Kako ovo Sarajevo dize ljestvicu više, mnogi igraci ne mogu da drze taj ritam igre.Pa svi smo mi ovde plakali za Puricem ,Puzigacom,dane provodili u iscekivanju da poptisu.Ti igraci vise ne mogu da prate ovo Sarajevo.Garantujem da je Velkoski dostigao limit,i on vise ovde ne moze milimetra napredovati.Jedan Alispahica,pa samo slijepac ne vidi da on ne moze da hoda ,posle 30 minuta prvog poluvremena.Sa Radovcem se treba raditi umjesto da sad eksplodira on je istom nivou ili opada.Dulja konstantno povrijeđen.Ikande tek dosao nije ni on jos fit za 90 minuta.Odbrana jos neiugrana.Sjedi nam na klupi igrac koji je igrao u Portu,Malagi,a igra Tatko limitiran igrac do bola.Golman nam dolazi na pocetkeu sezone itd,itd.
Sad treba napraviti analizu ,sjesti zasukati rukave.Popricati sa igracima,trenerima,vidjeti šta dalje.Napraviti analizu svakog igraca pojedinacno, i na osnovu toga pokusati dovesti pojacanja.
Pokusati izvuci maksimum na tabeli,a onda sjeti i dovesti igrace, i osvojiti bar jedan trofej.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@pitarbordo ma pusti brata, vjerovatno je neki gospodin iz Londona, pa ima vokabular koji ne sadrzava nase malogradjanske rijeci...
Mozda i ne zna kakva je to bolest kad ti jedna utakmica moze pokvarit citav vikend.
Mozda i ne zna kakva je to bolest kad ti jedna utakmica moze pokvarit citav vikend.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ne znam zašto si mene citirao i na neki način prozvao? Gdje sam to pohvalio sinoćnje izdanje ili na neki način podržao igrače? Zaslužili su argumentovane kritike i shodno tome složit ću se sa tobom u svemu što si naveo. Ja sam samo skrenuo pažnju na ponašanje na tribinama, a ova dvoica su se potrudila da moj stav bude još čvršći. Svačije mišljenje poštujem i uvažavam. Mislim da sam to dokazao za ovih par mjeseci koliko sam aktivan na forumu. Naravno da se nekad ne slažemo i da nam se mišljenja razilaze.PitarBordo je napisao/la:A nisi mi jasan... Na trenutke se činiš kao objektivan, ali većinu vremena braniš ovdje svoj neki stav tj. imaš potrebu da prozoveš sve koji ne misle kao ti. Totalno nedemokratski.Alpasinac je napisao/la:@BitiSrcem
@Totti
Nekulturan si i bahat. Nema potrebe za tolikim izljevima primitivizma i malograđanstva.
Sinoć nije bilo postavke nikakve, koliko smo samo imali pokušaja duplih pasova koji ni jedan nije prošao jer igrači su hronično neuigrani i naravno da izgledaju kao da su jučer se sastali, kod naših prekida nemamo apsolutno nikakvu uigranost, kod tranizicije iz odbrane u napad smo prije svega spori, iznosimo loptu tako što se svi riješavaju iste najbližem slobodnom ili ako se svi nalaze iza igrača napucava se lopta. Dženan je tek u 92. minuti izvadio ruke iz džepova, i metaforički i bukvalno. Evo ja te pozivam da sjedemo ja i ti i cijelu utakmicu odgledamo i svako dva minuta pauziramo i po jednu rečenicu kažemo - da vidim kako to ti doživljavaš ovaj nivo neuigranosti, sve ove pogrešne pasove, Harisove staklene noge, Samirovu epilepsiju... Ozbiljno.
Al' nejse, živio ti meni.
Živio i ti meni drug
@ Totti
Nisam ja nikakav gospodin iz Londona. Ja sam dijete Sarajeva, a zna se kako se ponašaju stanovnici glavnog grada. Barem su se nekada tako ponašali po pričama dede i nane. Ovo je neko drugo Sarajevo. A to da li znam ili ne znam kako može zaboliti, javi se prijatelju na PP da popijemo kafu kao ljudi i upoznamo se malo bolje. Dosta stvari će ti biti jasnije.
Živio mi i ti
Nisam ja nikakav gospodin iz Londona. Ja sam dijete Sarajeva, a zna se kako se ponašaju stanovnici glavnog grada. Barem su se nekada tako ponašali po pričama dede i nane. Ovo je neko drugo Sarajevo. A to da li znam ili ne znam kako može zaboliti, javi se prijatelju na PP da popijemo kafu kao ljudi i upoznamo se malo bolje. Dosta stvari će ti biti jasnije.
Živio mi i ti
Nakon četiri kola imamo dvije pobjede i dva poraza, nije dobro ali daleko je od nepopravljivog i propale sezone. Ostali smo bez dva velika igrača i nastao je jedan vakum koji bi nastao u svakoj ekipi u istoj poziciji, poklopile su se stvari da nas Zrinjski pobjedi na Hasetu i ja im čestitam jer su fer i korektno došli do bodova. Svi ovdje trube da smo mi največi klub u državi pa i šire - e pa ta veličina se trebala pokazati sinoć nakon utakmice jer samo veliki ostaju veliki i u porazu! Ja sam dugi niz godina proveo u kopu na sjevernoj tribini i po devedeset minuta pjevao raznim diletantima koji su nosili grb našeg kluba na grudima i nikada, ali baš nikada, mi nije palo na pamet da im spominjem bližu i dalju rodbinu mada je bilo trenutaka kada su itekako zaslužili i kada je naš klub bio u rangu provincijskih klubova. Sada mi ne bi bilo žao dati ni deset maraka više da ne idem na tribinu na kojoj redom sjede pljuvači, klošari i papci kojima je odlazak na utakmicu prilika da spomenu majke, očeve i familiju za čitavu sedmicu šutanja i klimanja glavom šefovima, ženama, porodici i tako dalje, uz izuzetke kojih naravno ima ali ne mogu doći do izražaja zbog ispred navedenih. Ne dolikuje Sarajevu kao gradu, Sarajevu kao gradskom klubu i Sarajlijama kao ljudima ovakvo ponašanje i ovakva nekultura! Izgube i drugi i to mnogo žešće i mnogo češće pa ne plaču, ne psuju i ne raspuštaju igrače, stručne štabove, uprave i ne kunu se da neće dolaziti na utakmice! I još jedna stvar iza koje stojim do kraja je - Dženo ima kredita da ostane na klupi do kraja sezone, ne osvoji ništa i onda ustupi mjesto nekom drugom stručnjaku! On je bio taj koji je dva puta uzeo klub u situaciji u kojoj te niko ne bi uzeo i osvojio dva trofeja, smjenjivali su ga i bez problema je to prihvatao i na kraju krajeva, naš je čovjek! Mi da dovedemo Spallettija, Kloppa ili Heynckesa i njihove stručne štabove nakon poraza na našem terenu ne bi im bilo ništa bolje nego Dženi i ekipi sinoć. Zna se ko dovodi i mjenja trenere, ljudi u klubu koji imaju i odgovornost za ono što rade, i neka rade svoj posao onako kako najbolje znaju, a ja ću ići na svaku utakmicu, bodrit ću naše momke i kada pobjeđuju i donose titule i kada izgube jer to je navijač!
P.S. Ove pantelijama i sličnim njemu što u sedamdesetoj minuti pišu po topicu i pozivaju na smjenu trenera i otkaze svim igračima na terenu treba zabraniti da pišu na ovom topicu, neka pišu na opštim diskusijama jer to nisu navijači našeg kluba!
SARAJEVO JEDNO JE, UMRO BI ZBOG TEBE, U ŽIVOTU SI MI SVE - TEBE VOLIM NAJVIŠE!!!
P.S. Ove pantelijama i sličnim njemu što u sedamdesetoj minuti pišu po topicu i pozivaju na smjenu trenera i otkaze svim igračima na terenu treba zabraniti da pišu na ovom topicu, neka pišu na opštim diskusijama jer to nisu navijači našeg kluba!
SARAJEVO JEDNO JE, UMRO BI ZBOG TEBE, U ŽIVOTU SI MI SVE - TEBE VOLIM NAJVIŠE!!!
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
- PitarBordo
- Kontakt:
Sinoć gledam havera, radio od četvrtka ujutro do tekme na poslu, bez pauze i zamisli dođe čovjek polumrtav na utakmicu i gleda Mešu koji nakon pola sata nije mogao loptu ni da uštopa, a kamoli da je napravio dva koraka s istom, Harisovo zabijanje u trećeg igrača, Bojanove "signature" centaršuteve koje nikada nije imao... Kao što reče Amy meni se čini, većina je limitirana, ali mislim i kao takvi kad bi bili spremni i uigrani mogu pružiti i ovoj ligi novu dimenziju, možda i ne bi - ne garantujem, ali nešto se mora promjeniti.FrancescoTotti je napisao/la:Mozda i ne zna kakva je to bolest kad ti jedna utakmica moze pokvarit citav vikend.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 15 avg 2015, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
Protiv Rudara bi uprava trebala staviti cijena karata 1-3-5 kakav kvalitet fudbala gledamo. Ali jok ici ce to opet na 5-8-10 jer kvalitet se placa, a mi to gledamo jbg.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.